Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
De ce baietii refuzati se razbuna? din 7 mar 2006 16:40 de sweetgirl1
De ce baietii daca sunt refuzati incearca sa se razbune?Ieri am vorbit cu fostul meu prieten pe net si mi-a dat de inteles ca ar vrea sa fim din nou impreuna iar eu l-am refuzat foarte frumos spunand-ui ca am prieten si tin mult la el.Astazi , avand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 7 mar 2006 16:32 de valentine
Eu stiu....o avea efect daca sala e umeda?
Re: Re: Re: penis cu bucluc din 7 mar 2006 16:22 de Bozgoru
terminati mah.. nu-l mai invatati sa-si decaloteze singur penisul... etc... deci fii atent frate... sunt patru tipuri de oameni... 1.evreii- care-si decaloteaza penisul la nastere... 2. cei care isi decaloteaza penisul la primul contact sexual...3. ...
Re: Re: Surpriza ! din 7 mar 2006 13:55 de valentine
Hai ma...fii serios cu ceaiurile tale.
Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 7 mar 2006 13:53 de valentine
Fa-le tu sa ejaculeze asa...eu ma descurc cu metoda mea:ok:
Cat de pacatosi va simtiti din 7 mar 2006 10:57 de ThroughRain
Pai hai sa o luam asa.daca lasam biblia la o parte si nu ne gandim la Sa nu ucizi, Sa nu duci numele domnului in desert, Sa nu inseli, ar mai fi cele mai mari pacate ale vietii. unul din ele ar fi sa nu te minti pe tine insuti, caci daca faci asta ...
Re: Raspuns Final ( caracterizare/cataloga din 7 mar 2006 10:48 de David21
Tu de fapt ce faci pe aici..?...Incerci sa te pui bine cu fetele....?
Penibil....asta e lipsa de caracter..:wacko::wacko:
Raspuns Final ( caracterizare/cataloga din 7 mar 2006 10:36 de ThroughRain
David m'as bucura daca ai putea sa te abtii de la comentarii necuvenite, deja incepi c'o iei pe aratura precum DICK, vad ca el dispare si apari tu.Intreaba alte fete vezi ce'ti raspund si apoi poti sa'mi postezi
Re: Re:Raspuns Final ( caracterizare/cataloga din 7 mar 2006 10:33 de David21
Astea-s aiureli bahhh....cine dreacu mai face asa ceva....? Si despre ce iubire vorbesti acolo ma...cand voi ati fost 4 ani impreuna si nu ati facut sex..? Dak te iubea.....facea sex cu tine....da' se pare ca ai fost pe langa..:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Surpriza ! din 7 mar 2006 10:28 de David21
Bahhh frate ce ti-as mai baga dintii in gat......eshti penibil bai...:wacko::wacko:
Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 7 mar 2006 10:26 de banditu
Mistho .. sa inteleg ca tu ai facut asa ceva si ti-a reusit ? sau spui si tu din ce ai mai auzit ? dar nu conteaza . faza e ca eu am intrebat daca a reusit cineva .. Dar vad ca nu a spus nimeni concret DA uite asa am facut si .... Hai pa .. Mai ...
Re:Raspuns Final ( caracterizare/cataloga din 7 mar 2006 10:16 de ThroughRain
Parca am clasificat persoanele si subiectul s'a inchis dar vad ca doar acum aveti chef de discutii asa ca hai sa redeschidem.Deci daca stai cu o persoana 4 ani nu esti obligat prin lege sa faci sex cu ea, cel putin asa stiu. iar eu i'am respectat ...
Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul din 7 mar 2006 10:09 de secret
un medic te poate ajuta...O:)mergi sa-ti prescrie niste medicamente si-ti va trece...daca nu...stai asa
Re: scurgeri vaginale din 7 mar 2006 09:50 de secret
scurgeri vaginale? :ermm:sunt normale...dar daca sunt prea abundente s-ar putea sa ai o ciupercutza:alien:
Re: Re: Re: Surpriza ! din 7 mar 2006 09:31 de SORIN28
Cauta pe google DEX-ul si vezi acolo "asemanarile" dintre a influenta si a excita. Daca nu stii, uite te ajut eu: dexonline.ro
Asta e, am gresit :flowers: Intrebare: De cate ori tipi sau te tavalesti pe zi?! Nu-mi spune, ...
Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,i din 7 mar 2006 08:46 de bluemoon
De ce nu? Sa faci sex trebuie sa fie o placere nu o rutina. Daca totul se petrece dupa tipar atunci mai mult ca sigur placerea dispare si ajungi sa faci doar un exercitiu fizic. Eu prefer ca de fiecare data sa schimb ceva.:p
Re: Re: Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 7 mar 2006 05:57 de inuendo
In ce film jucau baieti aia? Daca s-au oprit s-au oprit pentru orice alt motiv decat imaturite sexuala.. nu mai crede tot ce auzi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place s din 7 mar 2006 02:11 de David21
Stii bine la ce ma refer......si la faza cu facutul pe proasta...mai bine o lasi balta....tu nu tre'sa faci pe proasta.....ca tu eshti ma..O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place sa fa din 7 mar 2006 02:04 de Taqua
Bei, eu inteleg, gluma-i gluma! Eu stiu ca n-am asa un profil reusit, dar chiar asa sa te legi si de aspectul fizic, deja e nesimtire!
Asta daca nu cumva faceai aluzie la semnatura...
Pana la urma, cum e cu aeroportul? Sa ma apuc sa fac si ...
Re: Re: Re: Re: Raspuns Final ( caracterizare/cata din 7 mar 2006 02:02 de ExoticDream
Merci de compliment, dar ai uitat cand declarai pe aici ca i-ai da papucii unei fete daca in a doua zi de cand sunteti impreuna nu face sex cu tine? Te citam, dar nu te-ai prins!
:-`:-`:-`
Pagina 2679 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||