Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Boli din 6 mar 2006 23:05 de Farfalla
Pentru ca tot nu am ce face am sa va zic despre niste boli frecvente despre care am vazut ca se tot vorbeste si in reviste si pe forum.Am cautat in dictionarul de medicina si iata ce am gasit :
Candidoza. Orice boala cauzata de proliferarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime prefe din 6 mar 2006 22:51 de SORIN28
Mai rar baietii care poarta tanga. Nu prea suntem obisnuiti sa ne intre ceva intre fese. Cred totusi ca intrebarea e pentru voi fetele:ok:
Re: Re: Help meee...! din 6 mar 2006 22:46 de SORIN28
Sa le iau pe rand :D
-sa arate bine: nu cred, poate sa arate acceptabil, nici sa-mi fie rusine cu ea pe strada
-gospodina, doamna si ***** e bine, stie sa tina o casa :ok:
-iq-ul -conteaza, in sensul ca nu e nevoie sa te simti deranjat ca e mai ...
Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime preferati din 6 mar 2006 22:41 de blanytza
se referea la lenjeria noastra sau a lor?? k daca e la ei, e bine un tanga care se poate rupe usor!! :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilo din 6 mar 2006 20:35 de valentine
Sa nu ai impresia daca reusesti stimularea simultana a celor 3 puncte care ti le-am zis eu, sigur o sa inceapa fata sa ejaculeze mai ca baietii....
Aici depinde si de cat de dezvoltata e sexualitatea femeii...perioada de cand nu a mai facut ...
Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 20:05 de banditu
OK .. super .. inseamna ca e adevarat, nu se prefac alea pe la televizor , o sa incerc si eu sa vedem daca iese ceva .. :)) Hai V-a multumesc .. Multa bafta in continuare .. Pastram legatura .. Bye
Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,in pa din 6 mar 2006 19:04 de David21
Cool:ok::ok:.....de-ar fi macar toate ca tine...:rolleyes::rolleyes:
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 18:56 de David21
Exista cazuri deastea 100%....si in cazurile astea poti fi sigur ca iubita nu a mimat orgasmul...placerea chiar si pt noi baietii sa provocam asemenea orgasme e imensa...:rolleyes::-`:-`
Re: Re: bube pe pielea care acopera "capu pen din 6 mar 2006 18:49 de LonelyGirl
:blink::blink::blink:Lolza valentine(}):D:)
Re: analizee din 6 mar 2006 18:34 de valentine
Daca spui exact ce vrei sa aflii legat de corpul tau...poate o sa iti zic si ce analize poti sa faci :)
Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul din 6 mar 2006 18:32 de valentine
Daca ai telefon cu camera si cablu de date...fa o poza si fa-i upload pe imageshack.us si da link-ul aici...
Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 6 mar 2006 18:29 de valentine
Hai nu zii zau....daca chiar iubesti fata si intradevar fata merita, stiai ca ai putea sa stai 2 ani si fara petting/oral/masturbari?
Desigur...te mai rezolvi si singur din cand in cand:D
Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 18:24 de valentine
Pot sa iti zic ca am "provocat" ceva de genul asta unei fete...bine, nu a ejaculat cu jet, ci pur si simplu a facut o balta de apa pe cearsaf...
Tehnica pentru a duce fata la asa ceva?
Hmm...o chestie stiu sigur si anume ca trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il rog sa din 6 mar 2006 18:19 de valentine
Atat timp cat la ultimul control general eu am dat proba de urina...presupun ca se foloseste urina si pt detectearea BTS-urilor...
Re: Re: imi este jena sa cer prezervative din 6 mar 2006 18:17 de valentine
Eh...nu chiar. Eu cumpar prezervative, dar nu le folosesc, pun apa in ele si ma joc:D
Re: imi este jena sa cer prezervative din 6 mar 2006 16:00 de andreeea
Pana la urma sa cumperi prezervative e ceva de admirat daca stai sa te gandesti ca sunt foarte multe cupluri care nu folosesc prezervativ! :ok:
Re: Re: Nu`i corect! din 6 mar 2006 15:34 de ExoticDream
Nu generaliza! De exemplu, pe mine m-ar deranja enorm sa stiu ca prietenul meu s-a culcat cu o groaza de fete inainte (de fapt...., cred ca nici n-ar ajunge prietenul meu in cazul asta! ), nu ma intereseaza "animalicul" din el, ...
Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il rog sa mi din 6 mar 2006 15:24 de ExoticDream
Stati linistiti, domnilor ( ;) ), cercetam.....
B)B)B)
Re: Re: Fetelor ce va place sa faceti imediat dupa din 6 mar 2006 14:43 de ExoticDream
Te "sterg" si daca te intrebi si-ti raspunzi singur, ai inteles? E lipsit de logica, nu de alta....
:devil::devil::devil:
Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,in pat sa din 6 mar 2006 13:29 de blue_moon
Daca ar fii dupa mine as face sex peste tot in casa: masa, baie, pe scaun, pe jos, in pat etc. Se gasesc atatea locuri! Locurile publice nu ma prea atrag dar de ce nu si undeva la munte sau in masina. Pacat ca inca nu am gasit barbatul care sa tina ...
Pagina 2681 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||