Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Va place sa faceti sex pe lumi din 7 mar 2006 01:44 de Taqua
Ei, asta nu-i nimic, daca era sa ma inervez faceam urat tare...:((
Re: Raspuns Final ( caracterizare/catalogare ) din 7 mar 2006 01:36 de David21
Huuuuhhhhhhhhhh:blink:
uncool....:wacko::wacko:
nici macar saruturile nu au fost multe..ci doar.."cateva":ermm:huuhhh
Re: Re: Va place sa faceti sex pe lumina sau intun din 7 mar 2006 01:31 de ExoticDream
Romantic! Cu toate ca nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, si eu tot la un "scenariu" asemanator ma gandesc, cu deosebirea ca as schimba locatia, prefer muntele, asa ca vila aia poate fi o cabanuta pierduta ...
Re: Re: : ...oare? din 7 mar 2006 01:30 de David21
Mda...la tine, dupa cum arata prezentarea ce ai facut-o mai sus...da de inteles ca eshti total inactiv....:ok::-`:-`
Re: Re: Re: Nu`i corect! din 7 mar 2006 01:18 de spleen
nu generalizez, cand spun ceva de genul acesta admit ca ar putea exista 5% care nu se incadreaza in regula descrisa de mine. am omis o categorie de fete (mai putin vasta ca cea descrisa de mine in primul raspuns) care e nemultumita de faptul ca ...
Re: Re: Convietuire moderna din 7 mar 2006 01:01 de Taqua
Nu m-am simtit ofensata, stai linistit. Dar, pana sa aduc eu contra-argumente, imi lipsesc argumentele tale privind situatia pe care o sustii...
Re: Convietuire moderna din 7 mar 2006 00:55 de ThroughRain
daca am jignit pe cineva imi pare rau, dar nu vad argumente aduse sa imi arate contrariu.
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 7 mar 2006 00:47 de ThroughRain
Imi pare rau daca iti spulber vreun vis dar nu e obligatoriu sa ai "dotarea" necesara.ci fata sa o aiba, nu stiu daca sti dar daca introduci degetul mijlociu intr'un vagi si in indrepti in sus. iar la aprox 6-7 cm de vagin pui cealalta ...
Re: Va place sa faceti sex pe lumina sau intuneric din 7 mar 2006 00:41 de ThroughRain
Sper ca nu va suparati daca vi s'a alaturat un baiat sa va raspunda: eu intotdeauna incercam sa'i fa prietenei mele pe plac asa ca faceam cum imi vinea in cap.adikca atunci cand a fost prima data pentru ea a fost ceva de genu " incercati sa va ...
Re: : ...oare? din 7 mar 2006 00:33 de ThroughRain
Frica- 0
Durerea- 0
Placerea- 1
Astea daca pe o scara de la 0 la 10
0= nimic
10= cel mai senzual
Re: penis cu bucluc din 7 mar 2006 00:29 de ThroughRain
Stai linistit nu e un penis cu bucluc, ti se va decalotat la un moment, dupa mai multe acte sexuale daca nu dupa primul, multi au aceasta problema. sau dupa cum mai zices si sorin, ajuta'l si tu putin cate putin
Re: Convietuire moderna din 7 mar 2006 00:28 de Taqua
Fetele nu se prea gandesc la sex? :unsure:
Are you sure? Si cand se gandesc, trec si la fapte? Ei, nu ma-nnebuni! Pe-asta de unde ai scos-o? :((
Re: Raspuns Final ( caracterizare/catalogare ) din 7 mar 2006 00:19 de SORIN28
Sa vezi studente in camin ce fel se vand pentru o jumate de vodca jamaica, un baton de salam si o paine:ok: Cred ca totusi pana la urma totul se reduce la educatie, respect(pentru tine si pentru eael) si cat de mult te duce neuronu'
Re: Surpriza ! din 7 mar 2006 00:18 de ThroughRain
Din pacate nu prea am ce medicament sa iti sugerez ca nu prea sunt pentru asa ceva, dar s'ar putea sa te ajute asta:
- sa bei pe zi cam 1 l de ceai de menta amestecata cu sunatoare.sunatoarea actioneaza ca un calmant si iti cam ...
Convietuire moderna din 7 mar 2006 00:05 de ThroughRain
Hai sa ne gandim asa.Oriunde ai pune un barbat langa o femeie lui nu'i ia nici 30 de min sa se gandeasca la cum ar arata ea goala.Atat timp cat exista dragoste de semeni si barbatul este asa "usuratic" ( nu se poate abtine de la fete ) nu ...
Raspuns Final ( caracterizare/catalogare ) din 7 mar 2006 00:00 de ThroughRain
Am observat ca ideeile va sunt cam impartite.Nu toti sunteti de aceeasi aprere ( baietii ) sunteti unii care chiar ati astepta.Acum ma iertati dar as dori sa va fac o clsificare:
blanytza - ar trebui sa oferi mai multa iubire si incredere.(doi ...
Re: Re: Re: Convietuire moderna din 6 mar 2006 23:56 de SORIN28
Atractie pentru o amica?! Hmmm, cam mult pentru mine. Prietenii sunt prieteni, nu incurc problemele
Re: Re: Convietuire moderna din 6 mar 2006 23:49 de verdiuc
Daca exista atractie,de ce nu?
Re: Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 6 mar 2006 23:19 de SORIN28
Daca este o fatafemeie care gandeste nu cred ca ai cum sa o "pacalesti". O va face doar cand va vrea ea. Aiuritele, panaramele e de ajuns sa le arati "ceva" bani, cheile de la masina sau in cel mai rau caz un baton de salam si o ...
Re: Re: scurgeri vaginale din 6 mar 2006 23:05 de SORIN28
De ce nu te-ai abtinut daca nu ai stiut ce sa-i raspunzi?!:flowers:
Pagina 2680 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||