Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Fetelor ce va place sa faceti imediat dupa sex din 6 mar 2006 13:18 de blue_moon
Depinde de durata contactului sexual. Daca a fost doar "una scurta" atunci as lua-o de la capat daca nu prefer sa fumez o tigara si sa stau intisa ca oricum nu ma mai tin picioarele:p
Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 10:53 de banditu
Da ..ce ai scris stiam si eu, ma gandeam ca aflu ceva mai interesant .. si am mai intrebat daca a mai vazut cineva asa ceva , si daca se poate face ? si cum ? Dar oricum mersi pt raspuns .. Pastram legatura .. Pa
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 07:19 de Necunoscut
Hmmm.. desi exprimarea ta lasa de dorit.. iti voi raspunde..
Ceea ce zici tu se numeste "Ejaculare feminina" si consta in eliminarea unei secretii in timpul actului sexual. Este foarte rar intalnita la femei.. ea fiind produsa ...
Re: Re: Re: Daca are cineva idee il rog sa mi rasp din 6 mar 2006 03:23 de YLoveCamelia
si eu sunt interesat sa aflu. din ce am cautat nu am gasit ceva concludent.
nimeni interesat ?
Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 6 mar 2006 01:16 de David21
Exotica are o obsesie....in cea ce priveste tastatu'..:ok::ok::D
Re: Re: Nu`i corect! din 6 mar 2006 01:14 de David21
:ok::ok::ok::ok::-`:-`
bine zis:ok::ok:
Re: Re: Nu`i corect! din 6 mar 2006 01:13 de Taqua
Zii-le, Loredana!!!:flowers:
Re: Nu`i corect! din 6 mar 2006 01:09 de spleen
nu mintiti! ideea e ca pe voi nu va deranjeaza cu cate fete s-a culcat un baiat, ba din contra, in cele mai multe cazuri va incita baietii care au la activ cuceriri numeroase, va stimuleaza perfect animalicul acest gen de barbati. in schimb pe noi ...
Re: Re: Re: Nu`i corect! din 5 mar 2006 14:53 de LonelyGirl
Interesant punct de vedere.Si de ce nu se pot inversa rolurile?Sa aveti voi grija de ce vreti sa dati si noi sa umblam cu oferta?
Re: Re: Re: astept rasp:) din 5 mar 2006 14:34 de jannis07
postinor 2 trebuie luat cat mai repede dupa contact( de ex daca iei in primele 12 ore sansele de a preveni o sarcina sunt de apr 100%).sunt doua paastile :prima trebuie luata de urgenta , iar a doua la distanta de 12 ore de prima pastila.
postinor 2 ...
Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul din 5 mar 2006 13:02 de d
Ce culoare au rosii sau albe?Daca sunt rosii ungete cu nidoflor.
Bube pe pielea care acopera capul penisului din 5 mar 2006 12:53 de mdaa
am aceste bube de ceva timp nush exact,dar am vreo 2-3 sub pielea care acopera "capu penisului" :~* ...
Ma puteti ajuta cu ceva ? Daca mai doritzi detalii vi le voi da :ninja:
Re: Re: Nu`i corect! din 5 mar 2006 09:18 de verdiuc
Este corect pentru ca noi am fost inzestrati de la natura sa vrem sa dam din ceea ce avem,in cat mai multe locuri,daca se poate,pe cand voua,fetelor,natura va spune sa refuzati ceea ce vrem noi sa va dam.Iar atunci cand ii acceptati pe cei ce ...
lamuriti-ma si pe mine fratilor din 5 mar 2006 09:03 de banditu
Hai salut .. beii .. uite am si eu o nelamurire cu privire la orgasmele fetelor , dar omenilor .. orgasme nu din alea la care tipa ea aaaa...uuuu si spune ca se simte "bine" , din alea puternice la care se excita asa de tare incat se uda ...
Re: Ganduri despre dragoste (Gregorian Bivolaru) din 5 mar 2006 04:51 de xxxxx
Se pricepe la dragoste guru Grig :D...Am auzit ca fetele stateau la cozi imense, nopti intregi, pentru o ...aaa...interactiune "plenara, transfiguratoare, dinvina, beatifica", cu guru.
E pacat LonelyGirl sa te lasi pacalita de chestii ...
Re: Legea iubirii - iubirea adevarata din 5 mar 2006 02:08 de LonelyGirl
"A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
Cei mai ...
Ganduri despre dragoste (Gregorian Bivolaru) din 5 mar 2006 01:56 de LonelyGirl
"In fiecare om exista o infinita nevoie de a iubi, care-l divinizeaza pe acesta atunci cand este plenar si sublim manifestata.
Iubirea este cea mai mare dintre fericirile umane, deoarece este efortul suprem pe care omul il incearca pentru a ...
Re: Fetelor ce va place sa faceti imediat dupa sex din 4 mar 2006 22:51 de blanytza
hay sa zicem k itzi raspund la asta, DICK, k nu ai vb urat:P pai, depinde de partener! daca ala adoarme, io nu o sa trag de el... daca el mai vrea, io nu o sa adorm, daca el face altceva, io o sa fac ce imi place: poate un dus, sau un ...
Re: Re: Fetelor ce va place sa faceti imediat dupa din 4 mar 2006 22:49 de blanytza
aha, sigur/a??
Re: Re: Re: Re: ink ceva!! din 4 mar 2006 22:35 de blanytza
asta trebuie cenzurat! tu crezi k daca vb asa impresionezi pe cineva?? dimpotriva. ai putea proceda altfel... dar se vede k singurul neuron care ti-a mai ramas e pe cale de sinucidere k nu mai rezista, saracu`! :(( ii facem si inmormantarea! cand?? ...
Pagina 2682 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||