Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cine simte placere sex. mai mare fata sau din 3 mar 2006 01:15 de Bozgoru
eu zic ca baiatul in cele 5-6 secunde...(depinde de la baiat la baiat cat dureaza)...dar fata... simte mai mult timp orgasmul... Se zice ca porcul ejaculeaza timp de 30 de minute...daca fiecare barbat ar ejacula 30 de minute..ce frumoasa ar fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor. din 3 mar 2006 01:03 de verdiuc
Asa este,Taqua,dar nu trebuie sa privesti dintr-un anume unghi.Decat am spus ca aia a fost intr-un fel anume.Era o fata deosebita,dar ii era greu sa se implice.Sa tina la cineva.Asta chiar daca ma comportam exemplar.Iar cand nu m-am comportat chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor. din 2 mar 2006 23:22 de ExoticDream
Nu este neaparat prostie, ci incapacitate de a simti, de a iubi, meschinarie, prefacatorie. Nu te acuza nimeni ca nu poti sa iubesti o anumita persoana, chiar daca ea te iubeste, insa a sta alaturi de ea mintind-o ca o iubesti mi se pare pervers, ...
Re: Re: Re: Re: Ajutor. din 2 mar 2006 23:10 de verdiuc
Este proasta,daca da dovada de o indiferenta anume.Cand vezi ca poate trece foarte usor peste anumite lucruri,te lasa masca.De parca nu s-a intamplat nimic intre timp.Si vine si iti spune senin:te-ai schimbat.Sa fim seriosi...nu ma schimbasem eu,ci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 2 mar 2006 21:51 de blanytza
cum crezi k se poate mangaia ceva?? se mangaie... si delicat daca e in zone intime k nu vrei sa ii provoci dureri sau discomfort...:ok:
Re: Re: pozitii erotice din 2 mar 2006 21:45 de blanytza
ia kamasutra si gasesti acolo tot ce vrei... chiar aici e de vanzare si ai face bine sa te interesezi daca chiar esti interesat!!! :lol: :ok::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca din 2 mar 2006 21:41 de blanytza
;);););)
Re: Cine simte placere sex. mai mare fata sau baia din 2 mar 2006 21:38 de blanytza
depinde de persoana... si de circumstantze... e prea generala intrebarea, depinde de prea multi parametrii... fiecare poate sa dea orice raspuns... io zic k daca stiu cum sa se comporte unul cu celalalt, placerea devine egala...:rolleyes:
Re: All about SEX, subiect de discutii din 2 mar 2006 21:34 de blanytza
doi virgini fara experienta... aceasta combinatie nu e tocmai placuta... mai bine o lasa balta k daca o sa incerce ceva si o da in bara....najpa o sa fie....:/
Re: Inceperea vietii sexuale din 2 mar 2006 21:31 de blanytza
///...Una di parerile care ieseau in evidenta era ca fetele din ziua de azi se maturizeaza mult mai repede dar la varste de 18-20 de ani ajung obeze si urate.///
fix fixx! grase si urate... :lol: pai si normal daca iti incepi viata sexuala de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stud100 din 2 mar 2006 21:25 de blanytza
:lol::lol:bine, bine! lasa k daca mai vb de asa ceva, imediat se ia DICK si zice ceva... :P:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Stud100 din 2 mar 2006 21:23 de blanytza
uite mai sus un link si vezi k scrie acolo si mai multe... ;)
Re: Re: Re: Re: Stud100 din 2 mar 2006 21:22 de
nu lam folosit. de aia si intrebam. am gasit o discutie despre el tot pe net si vroiam sa stiu daca e ceva de capu lui
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vre din 2 mar 2006 20:00 de Nekunoskuta
Ea cati ani are?
Mi se pare ca nu exista comunicare intre voi. De cat timp sunteti impreuna? Imposibil sa nu fi vorbit despre asta vreodata. Adu vorba despre asta daca nu vrei sa o intrebi direct. Discutati! E cea mai buna solutie.
Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu se din 2 mar 2006 19:54 de SEX???
Pai o inteleg dar si eu vreau sa im incep viata sexuala am 17 ani. de vreun an vreau dar nu am avut norocul :((
Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu din 2 mar 2006 19:35 de Nekunoskuta
Si ce daca primesti un raspuns negativ? Doar nu se sfarseste lumea! Trebuie sa o intelegi si sa-i respectia decizia daca tii la ea. Nu e nimic rau daca nu e pregatita si asteapta sa mai treaca ceva timp.
Re: Re: Inceperea vietii sexuale din 2 mar 2006 19:19 de o tipa
Stii nu demult un prieten imi spunea ca daca nu fac sex mai repede pierd din experienta..avand in vedere ca am 20 de ani si sunt virgina inca.Eu am ras atunci si nush daca sa rad si acum avand in vedere ca eu si prietenul meu ne gandim serios la ...
Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea din 2 mar 2006 17:21 de SEX???
Da este virgina si nu stiu daca este pregatita pt asa ceva de aceea imi este frica sa primesc un raspuns negativ. :(NU:(
Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea din 2 mar 2006 17:17 de SEX???
Mersi mult de sfat o sa-l urmez si am sa il urmez si am sa va tin la curent .:flowers:
Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E inter din 2 mar 2006 15:48 de ExoticDream
[b]ATENTIONARE!!![/b]
Dragi useri de toate varstele, dar mai ales adolescenti, nu luati in serios subiectele care poarta aceasta "eticheta" din partea moderatorilor, ele sunt emanatia unei/unor minti ciudate, va sfatuim sa nu urmati ...
Pagina 2685 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||