Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: De la ce varsta poate face un baiat copii?

din 2 mar 2006 15:33 de ExoticDream

Confirm, este! In concluzie, inchidem topicul, ii punem eticheta si diseara il stergem! De ce diseara? Ca sa se mai amuze unul si altul de fanteziile pustilor din ziua de azi! De ce il etichetam? Ca sa stie copiii care mai intra pe aici ca ...

Re: pilula de a doua zi

din 2 mar 2006 15:30 de diana

Mai din cate stiu eu daca iei pilula de a doua zi si chiar ramasesei insarcinata ar trebui sa-ti vina menstruatia.Daca nu ti-a venit imediat dupa inseamna ca de fapt nici nu ramasesei si ...o sa-ti vina cand e timpul!

Re: De la ce varsta poate face un baiat copii? fat

din 2 mar 2006 15:19 de Nekunoskuta

Daca esti una din persoanele cu personalitati multiple sigur nu ramani insarcinat/a :D

Re: Re: cum sa o masturbez pe prietena mea?

din 2 mar 2006 13:58 de Shaky

Ai shi u dreptate.Prima data a fost asa un impuls. Acum trebuiesa fim mai atenti unul cu celalat

De la ce varsta poate face un baiat copii? fata?

din 2 mar 2006 13:32 de Patricia

Buna am 13 ani si saptamana trecuta mi-am inceput viata sexuala cu un coleg de clasa.Ne-am futut in clasa cand am avut ora de sport.Toti au plecat la sport si noi am ramas in clasa,am incuiat usa si ne-am futut.Eu am acceptat sa ma defloreze pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La multi ani de Martis

din 2 mar 2006 09:40 de Nekunoskuta

Cu asta sunt de acord si daca te uiti am scris si eu mai sus. 1 Martie e ziua martisorului, prima zi de primavara si teoretic nu are nimic de-a face cu femeia. S-a asociat gresit 1 Martie si femeia pentru ca in general martisoare se dau femeilor.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help meee.

din 2 mar 2006 02:09 de ExoticDream

Nici eu, daca ne referim la majoritatea barbatilor! Nu cred ca trebuie sa faci schimbari radicale, din fericire mai exista si exceptii, problema este ca le gasesti extrem de greu sau poate niciodata. :/:/:/

Re: Re: Re: Re: Ajutor.

din 2 mar 2006 02:01 de ExoticDream

Absolut normala, chiar ideala, pentru inceperea vietii sexuale. Mai ai insa nevoie de un mic ingredient: sentimentul pentru partenera. Nu am zis ca ai nevoie de doua ingrediente pentru ca partenera poti gasi destul de usor, sentiment insa nu prea ...

Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E inter

din 2 mar 2006 01:53 de David21

Ma stai...ca tu iar le confunzi mai....nu e vorba de un prieten......e vorba de fratele tau mai mic .....nu el te tot bate la cap de 2 luni incoace sa tot faceti sex.......? pai vezi ma.....poti face linistit...ca nu ramai insarcinat!:-`:-`

Re: Re: Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu

din 2 mar 2006 01:33 de ExoticDream

Are dreptate, mesajul este tot de la dick alias Florin, Mirela, Devil, doamna doctor bla bla bla..... Omul acela chiar se plictiseste ingrozitor! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Ce ati face?

din 2 mar 2006 01:28 de ExoticDream

Nu avem de unde sti cum stau lucrurile intre ei, daca doar el iubeste si ea nu si daca totusi stand cu el acele 6 luni l-a facut sa creada ca il iubeste, atunci este normal sa o acuzi, dar poate ea nu i-a spus niciodata ca il iubeste (6 luni nu ...

Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea ?

din 2 mar 2006 01:18 de ExoticDream

O iubesti? Te iubeste? De cand sunteti impreuna? Cat de bine comunicati? Ea este virgina? In mod normal, daca exista sentimente de ambele parti si daca aveti macar 17 ani, cred ca ar fi cazul sa vorbiti deschis despre asta, probabil si ea te ...

Re: Re: Re: sex oral.cat ar trebui sa dureze?

din 2 mar 2006 01:10 de ExoticDream

Nekunoskuto, vezi ca dick este curios sa afle daca iti consulti ceasul cand ti se face cunnilingus, pentru un ginecolog in travesti este important sa invete astfel de lucruri! :):D:lol:

Re: cum sa o masturbez pe prietena mea?

din 2 mar 2006 01:03 de ExoticDream

S-a intors lumea cu fundul in sus sau doar mie mi se pare ca in cazul vostru evenimentele se desfasoara intr-o ordine total bizara??? Intai faci sex cu ea, treceti prin clipe de cosmar cu insamantarea (pardon, insarcinarea) aia si abia acum te-ai ...

Re: Re: Re: poate s-a mai scris asta si in alta pa

din 2 mar 2006 00:37 de David21

Pai.... sa te tirezi de aici pe picioarele tale ..poti si singura.?....:D:D

Re: Re: poate s-a mai scris asta si in alta parte

din 1 mar 2006 22:35 de blanytza

am zis k pe unde umblu, adica oriunde in ACEST forum nu exista sa nu dau peste vreun mesaj cu 'picatzele'... si nu am zis k vreau sa umblu la acest forum, k daca vreu ceva, imi pot face si singurra :P

Re: Re: Re: poate s-a mai scris asta si in alta pa

din 1 mar 2006 22:33 de blanytza

asa mai mergee! insecticid! si naftalina :lol::lol::lol:

Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E inter

din 1 mar 2006 22:25 de blanytza

nu ca nu e voie, dar nu e fain... o sa te doara, iti zic yo... o sa te simtzi si najpa dupaia! inceark daca vrei neaparat sa afli ce rau e...:(

Re: Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E i

din 1 mar 2006 22:23 de blanytza

chiar asa, mah! aproape fiecare masaj crezi k e de la DICK?? cine are probleme? el, de scrie prostii tot timpul sau tu ca il bagi in seama?? :D:P scuze.;)

Re: Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E i

din 1 mar 2006 22:21 de Nicoleta

Nu e nici un dick,sunt Nicoleta si astept raspunsuri serioase.Am 17 ani si imi e rusine sa vorbesc cu cineva,ma frec de 3 luni.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2686 din 3732
«   1 ... 2683   2684   2685   2686   2687   2688   2689 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare