Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E inter

din 1 mar 2006 22:14 de Bozgoru

esti cel mai prost DICK... bah da esti asa de prost... doamne.. mai prost decat prevede legea...acum pe bune..esti chiar asa de ratat... si lipsit de viata..si de prieteni incat n-ai ce face...? esti vai de motii tai ratatule...!

Patesc ceva daca fac sex cand am ciclu?E interzis?

din 1 mar 2006 22:11 de Nicoleta

De ce nu e voie sa faci sex cand esti la ciclu?Am un prieten ce vrea sa ne ***** in fiecare zi,chiar si cand am ciclu.Ce patesc daca ma ***(?):heart:

Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea ?

din 1 mar 2006 17:03 de Farfalla

Sa inteleg ca prietena ta e virgina?Pai daca e virgina ca sa nu sperii prea rau mai bine ii dai de inteles ca vrei sa faceti sex. De exemplu ia-o incetul cu incetul:azi o saruti mult mult mai pasional ... maine o mangai mai mult prin anumite zone ... ...

Re: Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust ar

din 1 mar 2006 16:51 de Farfalla

Sperma contine acid ascorbic, antigeni, calciu, clor, colesterol, colina, acid citric, creatina, DNA, fructoza, inositol, acid lactic, magneziu, fosfor, potasiu, acid piruvic, sodiu, sorbitol, spermidina, spermina, acid uric, uree, vitamina B12 si ...

Re: Re: Re: Ajutati´ma

din 1 mar 2006 15:49 de liliana

fac tratament cu dufaston si ma intreb daca nu cumva din aceasta cauza imi intarzie ciclul specific ca am avut ultimul ciclu pe data de 23ian

Re: Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust ar

din 1 mar 2006 14:53 de Simina

O poti si inghiti,nu stiu ce contine dar e tare gustoasa.Cred ca contine vitamine,minerale,e.t.c.

Re: Ce ati face?

din 1 mar 2006 12:04 de Nekunoskuta

Daca el a patit ce a patit nu inseamna ca trebuie sa stai langa el fortata de imprejurari. Pana la urma conteaza si sentimentele tale, nu? Ai putea sa-i fii prietena in aceste momente dar sa-i dai de inteles ca asta nu inseamna ca va ...

Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust are?

din 1 mar 2006 11:31 de Delia

Ce contine sperma baiatului si a fetei mai exact?Vreau sa stiu toate substantele ce le contine.Gustul cum e?E diferit al baiatului fata de cel al fetei?Am auzit ca e putin mentolata si sarata.Daca o gust pe cea a prietenului meu poate sa-mi faca ...

La multi ani de Martisor!

din 1 mar 2006 01:34 de ExoticDream

Chiar daca toate sunt alandala in Romania si iarna s-a trezit sa inceapa exact cu o zi inainte de declansarea primaverii calendaristice, se cheama ca este totusi Ziua Martisorului si urez tuturor fetelor sa fie inconjurate de multa-multa iubire ...

Re: Ce ati face?

din 1 mar 2006 01:19 de ExoticDream

Supararea lui este legata exclusiv de faptul ca te iubeste si nu a fost de acord cu despartirea? Daca da, nu cred ca este momentul potrivit sa insisti cu despartirea aia, mai ales ca nici nu stii daca l-ai iubit sau nu. Nici sa ii dai sperante ...

Atac cerebral din cauza despartirii!

din 1 mar 2006 00:50 de Simonik

Daca azi vati desparti de prietenul care lati avut 6luni de zile,nu stiu sigur daca lam iubit,dar de tinut am tinut la el..si in 2 zile afli ca a avut un atac cerebral din cauza faptului ca nu dormise 2 nopti de suparare,si akum e internat in ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti s

din 28 feb 2006 22:03 de YLoveCamelia

subscriu

Re: Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in

din 28 feb 2006 19:03 de Bozgoru

cerceii..lanturile bratarile..sunt deobicei pentru a le vedea toata lumea..pentru a sta la vazul lumii... tu ai de gand sa-ti vada lumea cercelul din lindic..? raspune-mi la intrebare si dupa aia sa vad ce raspuns pot sa-ti dau...

Re: Cat de mari sunt sansele sa fiu insarcinata?

din 28 feb 2006 18:35 de LonelyGirl

Daca ai luat pastilele dupa indicatiile de pe prospect nu ai de ce sa iti faci griji.:ok:

Re: P**** suna obscen dar dick inseamna p***,stiu

din 28 feb 2006 16:16 de ExoticDream

Draga P****, dick, ramona, maria si alte nenumarate nickuri pe care mi-este lene sa le enumar, daca tie iti place sa te intitulezi cu denumiri de organe genitale, iti insusesti profesii legate profund de zona sexuala si te macina fel de fel de ...

Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in omul

din 28 feb 2006 12:46 de Nekunoskuta

Atentie sa nu va agatati cerceii in timpul actului sexual :D

Re: Re: Re: pot ramnae insarcinata

din 28 feb 2006 12:41 de Nekunoskuta

Se pare ca tu ai uitat ce ai vorbit atunci. Era efectul tigarii? :D Tu ai afirmat ca daca apar efectele secundare inseamna ca medicamentul isi face efectul. Eu nu am afirmat asta nici aici nici in alta parte pentru ca pur si simplu nu e asa. Tine ...

Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in omulet?

din 27 feb 2006 21:57 de Cornelia

Daca-mi pun cercel in clitoris o sa-mi scada sensibilitatea?Prietenul meu vrea sa-si puna si el cercel in capul glandului,poate sa-i scada si lui sensibilitatea?

Re: cum il abordez pe fostul meu prieten?

din 27 feb 2006 19:59 de miky

Nu stiu de cat timp te-ai despartit de prietenul tau.Bine ar fi ca in acest timp sentimentele lui sa nu se fi schimbat. Oricum sinceritatea e cea mai buna, iar sansa de a indrepta raul facut trebuie s-o avem fiecare.Bafta!

Re: Urgent!

din 27 feb 2006 19:51 de Nekunoskuta

Se intampla o...tragedie. Daca iei iar Postinor iti dai organismul peste cap in modul cel mai nasol. Poti sa calculezi daca erai in perioada fertila si sa astepti sa-ti vina menstruatia. Si alta data AI GRIJA!!! Postinorul nu actioneaza drept ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2687 din 3732
«   1 ... 2684   2685   2686   2687   2688   2689   2690 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare