Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cenzurati injuraturile si aberatiile! din 24 feb 2006 22:59 de blanytza
nu am reusit sa citesc toate subiectele cu mii de mesaje sa vad daca a mai scris cineva asta! in primul rand, nu stiu de ce nu se iau masuri cu toate mesajele de la cealalta sectiune, cu injuraturi si cuvinte TRIVIALE! asa cum zice regulamentul, ...
Re: Fosta Prietena din 24 feb 2006 22:40 de blanytza
cert asa ceva mie nu imi place... tipu e cu mine, nu cu amintirile fostei! asta inseamna k ii pare rau si ar vrea sa se intoarca la ea! eu una nu as suporta sa ma compare cu ea... poate daca ar scoate in evidenta calitatile mele si nu invers... ...
Re: e posibil???HELP!!!!! din 24 feb 2006 22:27 de Unu
Stai linistita, nu cred ca ai vreo sansa ca sa fi ramas insarcinata. Din ceea ce spui tu nici macar nu trebuia sa iti faci probleme
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moderatori nema din 24 feb 2006 22:20 de blanytza
exact! nu se mai poate asa, cu toate prostiile si injuraturile! dar iti dai seama ce munca ar avea moderatorii daca s-ar pune sa stearga mesajele... si iti dai seama ce putine mesaje ar ramane dupaia... k numa de astea cu tampenii vezi aici... si ...
Re: Re: Re: Re: Re: buna din 24 feb 2006 20:54 de ceylonkrys
ca sa te lamuresc si pe tine: cei de la mine din clasa imi tot zic ca am sa ma marit fata mare(pricepusi?), iar majoritatea baietilor mi-au propus sa ma culc cu ei, iar presupusele mele prieten ma sfatuiau sa ma duc cu primul care imi iese in cale ...
Re: Fosta Prietena din 24 feb 2006 18:08 de THEMAN
Daca tot ii vorbesti de fosta inseamna ca n-ai trecut inca peste ultima relatie, cel putin la mine "actuala" prietena intreba de cum era "fosta" nu veneam eu cu nici o idee de genul asta, daca era ceva de comparat pastram pentru ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti s din 24 feb 2006 17:39 de vanga
Asa e.Mersi pentru completare.
Raspuns: din 24 feb 2006 17:35 de ThroughRain
Sansele pentru ca o fata virgina sa ramana insarcinata sunt cu aproximativ 73.11% mai mari.Daca esti absolut sigura ca a fost destul de aproape ( chiar si prin imbracaminte ) de vaginul tau ti'as recomanda pastila de 48h si chiar si un control ...
Re: Re: Re: Re: Re: buna din 24 feb 2006 16:24 de sweetgirl1
Cred ca totusi inca mai sunt fete care chiar daca au 15-16 ani nu au cunostiinte de genul asta si se iau dupa prietene, prieteni care poate nu mai sunt virgine/virgini si le spune ca e deja mare si ar trebui sa faca ceva.Asta este societate din ...
e posibil???HELP!!!!! din 24 feb 2006 16:07 de fluffy
Buna!Saptamana trecuta(de Sf.Valentin)am incercat pentru prima data sa fac dragoste cu prietenul meu,dar(probabil din cauza ca mi-a fost si teama de durere-eu sunt o fire foarte fricoasa)m-a durut f.tare si am renuntat pe moment,insa am continuat sa ...
Re: Re: prea "uscata"??? din 24 feb 2006 13:10 de punctul G
Re: Re: Re: Re: buna din 24 feb 2006 07:30 de THEMAN
Tu n-ai inteles aluzia mea. Daca te gandesti ca la 15 ani poate e prea tarziu inseamna ca nu prea gandesti deloc :ok:
Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 24 feb 2006 00:45 de sweetgirl1
Nu cred ca este adevarata zicala...adik din experienta proprie va spun.Prietenul meu e plecat de 1 luna din tara cu afaceri si simt ca pe zi ce trece il iubesc mai mult si el simte la fel.Avem ocazia sa comunicam foarte mult.Vorbim in fiecare zi ...
Re: buna din 24 feb 2006 00:25 de sweetgirl1
Este normal ca la varsta asta sa cauti anumite raspunsuri.Voi incerca sa te lamuresc cat de cat dar este necesar sa stii ca esti inca mica si ar trebui sa mai astepti pana sa-ti incepi viata sexuala cel putin pana pe la 18 ani.
Masturbare = ...
Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se din 24 feb 2006 00:00 de Necunoscut
Asta e diferenta dintre femei si barbati. Barbatii sunt prosti, in timp ce femeile sunt viclene..
Re: Re: Re: Re: Re: buna din 23 feb 2006 22:39 de fetitza2006
Cu directzie...:D
Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu din 23 feb 2006 22:02 de fetitza2006
Asa cred si eu...abia aia kre se iubesc cu adevarat sunt in stare sa treaka peste distantza kre nu e o piedica asha mare in calea oamenilor.Nu intzeleg dc majoritatea o privesc ka pe ceva rau..k nu rezista relatziile la distantza.Iar increderea are ...
Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu din 23 feb 2006 10:58 de spleen
ai dreptate intr-o oarecare masura, dar viata ofera multe contraexemple la ceea ce ai spus tu. Conteaza ca cele 2 persoane sa faca tot posibilul pentru a fi din nou impreuna.
Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 23 feb 2006 10:48 de spleen
zicala este falsa!
distanta e de fapt cea mai buna verificare a dragostei. daca iubirea nu e veritabila atunci departarea va ucide relatia (in acest cred ca dragoste nici n-a existat, a fost una iluzorie). e foarte comod de aruncat vina asupra ...
Re: Re: Re: problema ciudata din 22 feb 2006 19:17 de fetitza2006
ar fi o idee...:D hihih.pai mediukul la kre ai fost nu ti`a recomandat nimik?e imposibil sa nu existe ceva pt astefel d problema...nuh crezi?(?)
Pagina 2690 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||