Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu din 22 feb 2006 18:22 de vanga
Ai dreptate...s-a intamplat ceva... problemae ca zicala se pare ca nu tine si in cazul meu.:ok:
Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 22 feb 2006 18:17 de vanga
Are dreptul sa stie, stie o parte insa cu siguranta nu vrea sa auda totul:(
Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 22 feb 2006 16:59 de miky
Mie mi-a spus prietenul meu ca intr-o vreme relatia noastra la distanta era precum un nou inceput, ceea ce a si mentinut frumusetea relatiei si dragostea....
In timp insa lucrurile se mai schimba.
Re: din 22 feb 2006 16:08 de MarianDah
Exista in mentalitatea oamenilor aceasta perspectiva de a vedea lucrurile total opuse in ceea ce priveste femeia si barbatul cand este vorba de sex. Sexul este o nevoie a oamenilor, o necesitate, este ceva firesc si perferct natural.. fiecare ...
Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita din 22 feb 2006 15:41 de Bozgoru
daca as tine enorm la ea..as da cu piciorul la oricat de multi bani as putea castiga..
Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu din 22 feb 2006 15:10 de Necunoscut
Daca ai o prietena pe care o iubesti, si ti se ofera posibilitatea de a lucra in America, pe multi bani... ce ai face? Ai da cu piciorul carierei si ai alege dragostea, sau?
Re: Re: Re: Ce ati face? din 22 feb 2006 13:58 de Je
asa ma comport eu cu prietena actuala..pt. mine numai exista nimic pt ea si numai am ce face ..am incercat sa port o discutie dar degeaba..si sincer nu merge deloc faza cu discutia chiar daca se doreste comunicare pt. ca iti diminuezi interesul fata ...
Re: Mi se umfla organul genital din 22 feb 2006 11:22 de DICK
Probabail ai vaginita,dute neaparat la ginecolog pt un control.NU mai sta pt ca se poate inrautati...;)
Re: Re: problema ciudata din 22 feb 2006 10:49 de drakool
Io ma gandeam sa imi dau cu terebenina da' daca zici tu sa imi dau cu dala de motor asa o sa fac.Merci pt sfat.(X)
Re: Nelinisti din 22 feb 2006 09:08 de CristianH
Un test de sarcina se poate face de regula la minim 2 saptamini de la eveniment, iar la medic, analizele de laborator se poat face si mai repede.
In cazul tau insa, daca v-ati protejat corect (prezervativ sau pilule, sau, sau,sau), sansele ...
Re: Ce ati face? din 22 feb 2006 07:34 de BlackIsis
parerea mea...ori nu mai tine la tine..relatia voastra a inceput sa o considere monotona si poate are si el nevoie de mai multa libertate, ori are probleme si nu vrea sa le discutati impreuna .Intreaba-l nu pierzi nimic daca faci asta .
Re: Mi se umfla organul genital din 22 feb 2006 03:32 de David21
Lasa-ma te rog o ora sa dorm shi apoi iti dau un sfat!:ok::ok::ok:
Mi se umfla organul genital din 22 feb 2006 02:39 de delia
Imi e destul de greu sa vorbesc despre asta,dar am nevoie de sfaturi,si vreau sa stiu daca a mai patit cineva ce patesc eu.Mi-am inceput viata sexuala acum 8 luni.De cele mai multe ori,aveam dureri in timpul actului sexual(tb.sa precizez si ca am un ...
Re: prea "uscata"??? din 22 feb 2006 02:27 de NecunoscutaS
Hai sa-ti spun parerea mea.La inceput,ea era mai dornica si se excita mai repede,dar odata cu trecerea timpului,nu mai e chiar flacara aia nebuna de la inceput(ca atunci cand mananci pt.prima data o inghetzata buna...deja a 10-a oara cand o ...
Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 22 feb 2006 02:13 de Bozgoru
Ochii care nu se vad.. ar trebui sa-ti pui intrebarea : ,, oare de ce nu mai vad eu ochii aia?,,.. pentru ca ceva n-a fost bine atunci mai demult si s-a intamplat acuma sa nu-i mai vezi.. ca daca era totul perfect... ii mai vedeai inca.. nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2006 02:05 de Bozgoru
ea stie de unii ca vor sa se dea la ea... dar... ea spune ca ei ii face placere sa stea si ea de vorba cu ei..si cika daca s-ar da la ea..le-ar taia macaroana..adika nu le-ar canta in struna...le-ar spune ca are prieten(asa zice ea)..si...ca din ...
Re: Re: ... din 22 feb 2006 02:02 de Bozgoru
pai... e bine luat la 8 ore..dar mai trebuie luata o pastila parca dupa inca 12 ore... si reactii adverse niste stari de voma pot fii dar sa se abtina sa nu vomite pastila... dar daca nu ai precizat asta... e bine... apropo..daca esti acel octavian ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2006 01:55 de Bozgoru
Mda.. precum zicea si Demonul.. e aiurea sa stii ca prietena ta..(in cazul asta..prietena mea).. vrea sa mai iasa si cu amicii ( de sex opus..).. pentru ca sacalii de baieti..sa spunem adevarul pe fatza.. nu se intalnesc parte in parte cu ...
Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 22 feb 2006 01:22 de Necunoscut
Referitor la aceasta zicala, cred ca e adevarata in mare proportie. Cred ca, oricat ai iubi o persoana, se poate intampla "ceva" in timp, ceva care te poate face sa uiti persoana respectiva..
Sa va dau un exemplu.
Prietena mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2006 00:51 de David21
Bah....tu te crezi dr. Phil?:blink:;)
Pagina 2691 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||