Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu

din 22 feb 2006 18:22 de vanga

Ai dreptate...s-a intamplat ceva... problemae ca zicala se pare ca nu tine si in cazul meu.:ok:

Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 22 feb 2006 18:17 de vanga

Are dreptul sa stie, stie o parte insa cu siguranta nu vrea sa auda totul:(

Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 22 feb 2006 16:59 de miky

Mie mi-a spus prietenul meu ca intr-o vreme relatia noastra la distanta era precum un nou inceput, ceea ce a si mentinut frumusetea relatiei si dragostea.... In timp insa lucrurile se mai schimba.

Re:

din 22 feb 2006 16:08 de MarianDah

Exista in mentalitatea oamenilor aceasta perspectiva de a vedea lucrurile total opuse in ceea ce priveste femeia si barbatul cand este vorba de sex. Sexul este o nevoie a oamenilor, o necesitate, este ceva firesc si perferct natural.. fiecare ...

Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita

din 22 feb 2006 15:41 de Bozgoru

daca as tine enorm la ea..as da cu piciorul la oricat de multi bani as putea castiga..

Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu

din 22 feb 2006 15:10 de Necunoscut

Daca ai o prietena pe care o iubesti, si ti se ofera posibilitatea de a lucra in America, pe multi bani... ce ai face? Ai da cu piciorul carierei si ai alege dragostea, sau?

Re: Re: Re: Ce ati face?

din 22 feb 2006 13:58 de Je

asa ma comport eu cu prietena actuala..pt. mine numai exista nimic pt ea si numai am ce face ..am incercat sa port o discutie dar degeaba..si sincer nu merge deloc faza cu discutia chiar daca se doreste comunicare pt. ca iti diminuezi interesul fata ...

Re: Mi se umfla organul genital

din 22 feb 2006 11:22 de DICK

Probabail ai vaginita,dute neaparat la ginecolog pt un control.NU mai sta pt ca se poate inrautati...;)

Re: Re: problema ciudata

din 22 feb 2006 10:49 de drakool

Io ma gandeam sa imi dau cu terebenina da' daca zici tu sa imi dau cu dala de motor asa o sa fac.Merci pt sfat.(X)

Re: Nelinisti

din 22 feb 2006 09:08 de CristianH

Un test de sarcina se poate face de regula la minim 2 saptamini de la eveniment, iar la medic, analizele de laborator se poat face si mai repede. In cazul tau insa, daca v-ati protejat corect (prezervativ sau pilule, sau, sau,sau), sansele ...

Re: Ce ati face?

din 22 feb 2006 07:34 de BlackIsis

parerea mea...ori nu mai tine la tine..relatia voastra a inceput sa o considere monotona si poate are si el nevoie de mai multa libertate, ori are probleme si nu vrea sa le discutati impreuna .Intreaba-l nu pierzi nimic daca faci asta .

Re: Mi se umfla organul genital

din 22 feb 2006 03:32 de David21

Lasa-ma te rog o ora sa dorm shi apoi iti dau un sfat!:ok::ok::ok:

Mi se umfla organul genital

din 22 feb 2006 02:39 de delia

Imi e destul de greu sa vorbesc despre asta,dar am nevoie de sfaturi,si vreau sa stiu daca a mai patit cineva ce patesc eu.Mi-am inceput viata sexuala acum 8 luni.De cele mai multe ori,aveam dureri in timpul actului sexual(tb.sa precizez si ca am un ...

Re: prea "uscata"???

din 22 feb 2006 02:27 de NecunoscutaS

Hai sa-ti spun parerea mea.La inceput,ea era mai dornica si se excita mai repede,dar odata cu trecerea timpului,nu mai e chiar flacara aia nebuna de la inceput(ca atunci cand mananci pt.prima data o inghetzata buna...deja a 10-a oara cand o ...

Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 22 feb 2006 02:13 de Bozgoru

Ochii care nu se vad.. ar trebui sa-ti pui intrebarea : ,, oare de ce nu mai vad eu ochii aia?,,.. pentru ca ceva n-a fost bine atunci mai demult si s-a intamplat acuma sa nu-i mai vezi.. ca daca era totul perfect... ii mai vedeai inca.. nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 feb 2006 02:05 de Bozgoru

ea stie de unii ca vor sa se dea la ea... dar... ea spune ca ei ii face placere sa stea si ea de vorba cu ei..si cika daca s-ar da la ea..le-ar taia macaroana..adika nu le-ar canta in struna...le-ar spune ca are prieten(asa zice ea)..si...ca din ...

Re: Re: ...

din 22 feb 2006 02:02 de Bozgoru

pai... e bine luat la 8 ore..dar mai trebuie luata o pastila parca dupa inca 12 ore... si reactii adverse niste stari de voma pot fii dar sa se abtina sa nu vomite pastila... dar daca nu ai precizat asta... e bine... apropo..daca esti acel octavian ...

din 22 feb 2006 01:55 de Bozgoru

Mda.. precum zicea si Demonul.. e aiurea sa stii ca prietena ta..(in cazul asta..prietena mea).. vrea sa mai iasa si cu amicii ( de sex opus..).. pentru ca sacalii de baieti..sa spunem adevarul pe fatza.. nu se intalnesc parte in parte cu ...

Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 22 feb 2006 01:22 de Necunoscut

Referitor la aceasta zicala, cred ca e adevarata in mare proportie. Cred ca, oricat ai iubi o persoana, se poate intampla "ceva" in timp, ceva care te poate face sa uiti persoana respectiva.. Sa va dau un exemplu. Prietena mea ...

din 22 feb 2006 00:51 de David21

Bah....tu te crezi dr. Phil?:blink:;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2691 din 3732
«   1 ... 2688   2689   2690   2691   2692   2693   2694 ... 3732   »

loading...