Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu

din 20 feb 2006 18:44 de valentine

Toti ne pricepem sa dam sfaturi intr-o oarecare masura, dar putini realizam ca nici noi nu prea suntem in stare sa punem in aplicarea acele sfaturi... Si DA! intradevar...lumea este ciudata! Daca din planuri de a ma face domne mare afacerist ...

din 20 feb 2006 18:42 de vanga

Nu mai fi atat de pesimist fara a avea motive serioase.Vezi?De foarte multe ori se intampla ca lucrurile sa se strice din cauza unor "si daca...", "poate..." ai alte chestii care nu au un temei concret inca.

E posibil sa ai gemeni daca ai un ovar scos?

din 20 feb 2006 18:40 de ionutz

Sotia mea are un ovar scos , mai exista posibilitatea de a face gemeni in conditiile astea ? daca stie cineva....

din 20 feb 2006 18:40 de Bozgoru

[plus ca si inainte sa fie cu mine.. tot cu baietii statea mai mult... cu fetele nu prea se intelege... eu stiu.. poate vrea sa le dea sanse..sau sa se simta apreciata de toti baietii din jurul ei sa fie in mijlocul atentiei... naiba mai stie... si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu ami

din 20 feb 2006 18:37 de Bozgoru

daca stau sa ma gandesc... intr-adevar ceva nu este in regula... lumea e ciudata... poate in cacat..si eu sunt ciudat si daia nu inteleg... dau mesaje la lume pe forumul asta ca sa fie indiferenti in anumite probleme si eu nu pot sa fiu.. a draqu ...

Re: Re: Re: Re: Macho?

din 20 feb 2006 18:30 de David21

Pielea......sau foamea de p*** , ca asa se stie ca astia negricioshi sunt mai dotati decat noi albi.....cea ce eu nu prea cred!:-`:-`

Re: Re: Re: Macho?

din 20 feb 2006 18:27 de Bozgoru

Pt exotic dream : - Tu spui ca romancele care stau cu tigani stau cu ei pentru bani... ei ..eu stiu multe cazuri in care o romanca sta cu un tigan borat chiar daca e lefter... jegos... si mai are si puscarie pe deasupra..cine stie...poate e de vina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii.

din 20 feb 2006 18:26 de David21

Ba, frate...nu are dreptul sa aibe prieteni baietii, dak nu iti da voie shi tie sa te integrezi in grupul lor! Sa-si faca mai multi amici in randul fetelor, asha mai merge.....dar cu un grup de baieti{care s-au shi dat la ea in trecut} nu prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 18:21 de Bozgoru

Pai asta e chestia noi iesim.. impreuna..cu ea si cu un anumit gen de amici.. care ne sunt amandoura amici.. sau ai mei sau ai ei.. dar cei cu care vrea sa iasa ea..vrea sa iasa singura fara mine..asta e chestia ca vrea libertate...adika sa iasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 20 feb 2006 16:53 de David21

pai....hai sa le dezvoltam un picut!:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 20 feb 2006 16:52 de valentine

Asta e una din metode, dar o sa ai prb cand vrei sa ejaculezi pentru ca nici daca vrei nu prea poti sa ejaculezi:D Si mai sunt vreo 2...:)

Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 16:37 de valentine

Nu cred ca iese cu amicii pt a isi face de cap. Ii spun doar ce s-ar putea intampla mai tarziu...S-AR PUTEA INTAMPLA, deci nu e sigur :)

Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 16:35 de vanga

Tu crezi ca doar daca iese cu amicii poate sa isi afac de cap?Eu cred ca daca fata ar fi vrut asta nu punea problema in felul asta.

Re: Orgasmul la femei

din 20 feb 2006 16:30 de David21

La aproape fiecare femeie orgasmul se manifesta diferit! Sunt alea isterice care se manifesta "vulnic" , shi cele linistite, care ai impresia ca dorm cand fac sex, altele se manifesta prin gemete{prefacute,cateodata} ,altele tremura din ...

Re: Orgasmul la femei

din 20 feb 2006 16:20 de vanga

E greu sa-ti dai seama.Cu primul meu iubit am mimat orgasmul 7 luni si nici acum nu stie asta.

Orgasmul la femei

din 20 feb 2006 16:17 de MarianDah

Salutare Nu de mult am descoperit acest forum si mi-am zis sa intru alaturi de voi, (sper sa ma primiti) si sa va intreb un lucru care pentru mine este cu semnul intrebarii. Am si eu o nedumerire in ceea ce priveste orgasmul la femei. Cum isi ...

Re: Macho?

din 20 feb 2006 16:10 de vanga

Pentru ca pe acesti "macho" ii vrea toaat lumea, pt.ca nu se conformeaza decat anumitor reguli, pt.ca nu credem ca pot fi romantici..etc.

Re: Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 16:05 de vanga

Nu cred ca iesirea cu amicii poate avea influenta asupra relatiei voastre.Acu`..depinde ce fel de amici sunt..Eu mi-am mentinut mereu relatiile cu amicii si nu mi-a afectat niciodata vreo relatie amoroasa.Ar trebui sa o lasi sa iasa altfel s-ar ...

Re: Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 15:03 de David21

Ba frate...dak relatia voastra se bazeaza pe incredere reciproca...atunci eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji...oricum e normal sa aibe prieteni cu care sa mai iese in ora din cand in cand1 Ar mai fi o soluti sa te bagi shi tu in cercul ei de ...

Iesirea cu amicii...

din 20 feb 2006 14:55 de Bozgoru

Egh.. am si eu o problema de vreo 2 zile incoace.. prietena imi spune.. ca vrea sa iasa si ea cu prietenii ca.. absolut tot timpul il petrece cu mine.. si cika vrea si ea sa-si traiasca viata..inclusiv cu prietenii.. sa aiba si ea ce sa povesteasca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2694 din 3732
«   1 ... 2691   2692   2693   2694   2695   2696   2697 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare