Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ce din 19 feb 2006 22:06 de lori
pai mai multe chestii.cel mai putin grav ar putea fi inflamarea unei glande sebacee.Altfel ar putea fi o tumoare benigna(necanceroasa) sau maligna (canceroasa).iarasi o vizita la ginecolog ar rezolva.Depinde si de varsta,de senzatia la palpare,spre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ce poz din 19 feb 2006 22:00 de valentine
Am citit mai atent...si am inteles oarecum. Ai zis ca alte motive alt motiv ar putea sa fie lubrifierea insuficienta...nu se pune problema, este sora Dunarii :)
Incordarea? ca nu se relaxeaza destul...nu se pune problema asta ca are destule ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis prin chilotzi/bo din 19 feb 2006 16:59 de valentine
M-am linisit...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis prin chilotzi/boxeri din 19 feb 2006 16:10 de Aluka
daca nu iti intra-n fund cand te asezi.. atunci nu-i problema!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Penis prin chilotzi/boxeri din 19 feb 2006 16:00 de valentine
Are ceva daca deja atarna?B)
Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie din 19 feb 2006 15:21 de Bozgoru
se pare ca el tine mai mult la tine decat la ,,celelalte fete,, de la care o sa se intoarca la tine.. dar asta ce tip de relatie mai e? asta nu e relatie... o mistocareala in toata regula... plus daca el iti zice pe fatza ca se va intoarce la ...
Re: Penis prin chilotzi/boxeri din 19 feb 2006 15:13 de saabba
imagineaza-ti ca mama ta te-ar fi imbracat intr-un tricou stramt, cand erai mic! crezi ca ai fi ramas la dimensiunile alea din cauza tricoului?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prea "usc din 19 feb 2006 13:11 de Grety
statistici recente "spune" ca se prefera mai mult sexul oral celui normal !:D:D
Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang din 19 feb 2006 09:38 de saabba
In primul rand cred ca alergi dupa cai verzi!
Mi se pare mie sau te indragostesti cam repede si cam des?
Dragostea asta pe care o cauti tu nu se cauta cu lumanarea, vine sau nu!
Asta ar fi una!
Si doi: in locul tau as sta si m-as analiza unde ...
Re: Re: Re: inca o intrebare din 19 feb 2006 03:31 de Bozgoru
daca i se scoala in apa prietenului tau... si sperma se lichefiaza prin apa... si iti intra cand vine fluxu... in vagin.. vei ramane insarcinata... carlitoooos!!
Re: Penis prin chilotzi/boxeri din 19 feb 2006 00:36 de Geolix
interesant ce spui, si eu am auzit cam aceeasi chestie.. dar acum nu stiu ce sa cred.. (?)
Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt din 18 feb 2006 23:31 de stegarr
Sunt fete care vor sa faca sex si nu sunt tarfe???Care sunt site-urile alea???Eu nu vreau cu tarfe pt ca vreau s-o fac fara prezervativ.;)
Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt baia din 18 feb 2006 21:51 de Nekunoskuta
Exista site-uri specializate daca vrei vreo "fetitza" ;)
Re: prea "uscata"??? din 18 feb 2006 21:33 de miky
Mi-am inceput cu prietena mea viata sexuala in urma cu aproximativ 1 an.
La inceput totul mergea bine dar de la un timp incoace vaginul ei este "uscat"si de fiecare data penisul nu intra cum ar fi normal.
Nu de putzine ori s-a intamplat ...
Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPERATA din 18 feb 2006 14:19 de alina
stai linistita nu s-a intamplat nimic. de ce ai folosit tampoane daca stii ca te dezvirgineaza?
Re: sarcina fara sex din 18 feb 2006 14:02 de alina
pai tampoanele ob dezvirgineaza dar asta depinde de persoana adika daca ai himenul elastic sau nu asta stiu fiindca am auzit ca pe unele pers le-a dezvirginat
Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie din 18 feb 2006 12:39 de Je
In sfarsit DICK ai dat si tu un raspuns bun..dar ma intreb daca l-ai scris tu..:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 din 18 feb 2006 11:13 de DinCluj
:ok::ok::ok::ok:Bravo, in sfarsit un raspuns corect, doar cu o miuca exceptie. Faza aceea in care se face sex cu adevarat pe la 31-32 poate e de genul 23-26. Unii pot sa "prinda" cate o gagica faina la varsta asta si sa se si ...
Re: te iubesc-cuvintele care sperie din 18 feb 2006 11:03 de DICK
Uitaaaa-l,cauta-ti altul pt ca e un nesimtit,el vrea doar sa se distreze cu cat mai multe fete in schimb tu vrei o relatie serioasa,de durata.Chiar daca o fost primul poti sa-l uiti,crede-ma,sunt destui de unde sa alegi,cata iarba si padure..., :ok:
... din 18 feb 2006 03:59 de ExoticDream
[b]Cine moare?[/b]
[i]Pablo Neruda[/i]
Moare cate putin cine se transforma in sclavul
obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi
traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu risca sa construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu
oamenii ...
Pagina 2695 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||