Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macho? din 17 feb 2006 02:34 de ExoticDream
Nu ai dreptate, o fata care iubeste enorm cum zici tu nu se va lasa sedusa de nici un Schwartzenegger chiar daca nu o tii in lesa. Din pacate, nu acelasi lucru putem spune despre baieti, daca e sa fim obiectivi, lor li se aprind calcaiele mult ...
Re: Macho? din 17 feb 2006 02:23 de ExoticDream
Daca vrem sa fim rigurosi, "macho" provine de la [i]"machism"[/i], doctrina potrivit careia barbatul isi face simtita superioritatea fata de femeie. In general, prin barbat macho se intelege individul relativ incult, orgolios, ...
Re: Re: Fetelor ce pozitie va excita cel mai mult? din 17 feb 2006 02:11 de Dany
Daca iti dai seama sa imi zici si mie ca si prietenei i se intampla la fel in pozitia asta, adica o doare in "burta" :unsure:
Si nu, nu am dimensiuni de black man:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macho? din 17 feb 2006 01:52 de Bozgoru
intr-adevar.. bun subiect...! adevaru este ca oricat de frumos ne-am purta cu partenera tot ii scapa ochii dua un macho man dasta... iar daca te iubeste enorm... dar scapa o zi doua din ochi si din mana ta.. si da de macho man..la mare ...
Re: Re: Re: Penisul..anatomie :D din 16 feb 2006 23:16 de fetitza2006
mai conteaza dak e drept sau stramb?hihihihi.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 feb 2006 22:52 de nico
daca nu esti de acord cu parerile mele si esti mai matur,arata-mi unde gresesc!
Re: Re: Re: Re: Fetelor ce pozitie va excita cel m din 16 feb 2006 22:25 de Taqua
Plecati mah din fereasta...ce dracu'!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intervalul maxim de ab din 16 feb 2006 22:12 de Taqua
Mda, tare prost obicei...
Re: De ce iubim femeile? din 16 feb 2006 19:36 de Necunoscut
Mircea Cartarescu - De ce iubim femeile:)
Frumoasa carte, pentru femei;)
i-am facut cadou una prietenei mele:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 feb 2006 15:50 de nico
cred ca ai o impresie prea buna despre tine si ca judeci lumea gresit.incearca sa ii intelegi si pe cei din jurul tau daca tot te crezi un fin psiholog!si nu mai pune verdicte...nu stii tu ce e in sufletul altuia,ok?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 feb 2006 15:41 de David21
Complicati asha de mult lucrurile, voi astea virgine, shi va stresati aiurea pe cand a-ti putea gandi intr-o maniera mai simpla shi ati realiza ca nu are rost sa aveti atata bataie de cap cu virginitatea!
Sunteti complexate, shi de fapt asta va da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 16 feb 2006 15:36 de nico
nu vreau sa atrag un barbar doar prin faptul ca sunt virgina,de altfel nici nu cred ca se poate.asta ar trebui sa-l bucure mai mult daca ma iubeste si a observat si alte calitati mult mai importante ale mele...:)
Re: Re: Re: Macho? din 16 feb 2006 15:35 de Nekunoskuta
Ce intelegi tu prin macho? De exemplu pentru mine nu are nici o conotatie rea termenul de "barbat macho". E pe undeva asemanator cu sex-appeal. Dar daca te referi la un macho prost sau de prost gust...se schimba treaba.
Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 16 feb 2006 15:33 de Nekunoskuta
Trebuie sa facem si lectii de gimnastica aici pe forum??? In cazul spus de tine NU lucreaza muschii vaginali. Aia ii poti "lucra" doar daca te concentrezi asupra lor si-i contracti (ca atunci cand vrei sa te abtii de la urinat). ...
Re: din 16 feb 2006 15:32 de nico
da,dragul meu,iti spun ce gandesc inainte sa adorm..ma gandesc ca ma simt singura,imi doresc pe cineva langa mine sa ma tina in brate si sa ma faca sa ma simt iubita.instinctele de care vorbesti sunt foarte putin prezente si iti repet si tie ca m-as ...
Re: O intrebare din 16 feb 2006 15:31 de Nekunoskuta
O sarcina de 11 zile e greu de depistat si de medic si cu ajutorul testului de sarcina. Un test poti sa-ti faci dupa 14 zile de la contactul sexual.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 feb 2006 15:30 de David21
Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic, nu am jignit pe nimeni de cand sunt pe forum!
Dak cineva a are probleme de interpretare, nu e vina mea!):(
Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex din 16 feb 2006 15:28 de Nekunoskuta
Nu conteaza ce nu-mi merge mie azi dar ai inteles totul gresit. Nu am nimic cu tine, am luat un citat din ce ai zis ca sa arat ca poavestea are cele mai multe sanse sa fie inventata. Deci practic ceea ce ai spus tu demonstreaza asta. Daca am ...
Re: Intervalul maxim de abstinenta din 16 feb 2006 15:20 de inuendo
rezist cam juma de ora.. dupa aia...:D
Re: Macho? din 16 feb 2006 14:03 de DICK
Taci dracu din gura je-gosule ca numai intrebari idioate pui.:p
Pagina 2697 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||