Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Poem... din 18 feb 2006 03:51 de ExoticDream
[b]Spune-mi ceva[/b]
[i]Adrian Paunescu[/i]
Daca am sa te chem
Da-mi macar un semn
Fie si-un blestem
Din partea ta.
Totusi nu stiu cum
Pentru-atata drum
Ce-a-nceput acum
Spune-mi ceva.
In noaptea despartirii dintre noi
Copacii cad ...
Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu din 17 feb 2006 19:15 de blanytza
si tu la ce varsta ti se pare ok sa iti incepi viata sexuala?? eu am zis k astept pana la 18 ani si... degeaba! nu am putut rezista... crezi k dak as fi virgina si as simti k vreau sex, as face-o asa de usor pt k am auzit k e fain?? pai nu! ...
Re: gata fratilor din 17 feb 2006 17:44 de je
pai daca a pus botu' :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TOT TI din 17 feb 2006 16:42 de DICK
Jegos esti tu cu mata fraiere.Vad ca nu te potolesti cacat cu ochi,paduchiosule,retardatule,analfabetule,sifiliticule,incapabilule,esti un om de nimic si asa o sa ramai toata viata.Ne vedem cat de curand...):(
Re: Re: Re: Re: Imi plac femeile bisexuale ! din 17 feb 2006 16:25 de Je
Si ce treaba au femeile bisexuale daca tu vrei sa faci cu lesbiene? si in acest caz oricum nu o vei face ca is lesbiene si pe deasupra mirosi urat...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TOT TIMPUL din 17 feb 2006 16:20 de Je
Bai prostule (DICK)lasa vrajeala..crad ca esti un retard de copchil..de vreo 14 ani..care nu stie sa vorbeasca..vine cu amenintari..de la capatul cablului..ca doar daca ai fi in fata mea nu as da mucii pe tine..in fine..e doar un amarat de forum si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TOT TIMPUL MA din 17 feb 2006 16:13 de Je
Fraere fac kickboxing de 3-4 ani..si is campion boule..is doar la 70 kg.. imi pare rau ca a trebuit sa ma laud..si ma pish pe oamenii tai..cu tot cu tine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TOT TIMPUL MA GAND din 17 feb 2006 16:07 de DICK
Vreau sa-ti zic ca am 1.88 si 110 kg,am facut box de performanta si culturism dar cine o zis ca te aranjez eu je-ule?Am eu oamenii mei nu iti fa probleme,nu ma deranjez eu pt un nimeni ca tine,pt o nulitate.Daca chiar insisti spune-mi si te fac chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: TOT TIMPUL MA GANDESC DOAR LA din 17 feb 2006 15:28 de Je
DICK iti doresc muie sanatate :lol: si daca ma prinzi cumva sa vad ce-mi faci? ma lingi la 00?
Re: Re: Re: Re: TOT TIMPUL MA GANDESC DOAR LA SEX din 17 feb 2006 15:20 de DICK
Sa vezi ce dedresii o sa aveti voi cand o sa dau de voi,pt ca o sa va prind fiti siguri de asta.
Normal ca sunt usor de citit pt ca sunt un om normal nu ca voi poponarilor!!!Pe voi nu va intelege nici dracu.Daca nu as reusi sa va tratez la psihiatru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 feb 2006 13:24 de valentine
Gresesti prin a ma pune sa fac public un detaliu "intim" :,:p
Re: TOT TIMPUL MA GANDESC DOAR LA SEX , LA VAGINU din 17 feb 2006 13:02 de David21
Bahhhh eshti usor de citit cum nici nu poti sa-ti imaginezi!
Vii aici pe forum shi iti dai impresii de gigolo, expunandu-ti fanteziile sexuale ca pe ceva real ce ti-se intampla in viata de zi cu zi! Eshti un gunoi respins de societate shi ai dori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 17 feb 2006 13:02 de Je
Asa si ce intelegi tu printr-un tigan focos? curatel..? si de prin satra?hm..nu cred ca te-ai duce tu la unul de ala..ca tot tigan e..si zabalos
Tot timpul ma gandesc doar la sex, la vaginuri! din 17 feb 2006 11:17 de DICK
NU SUNT UN OBSEDAT DACA LA ASTA VA GANDITI PT CA AM FOST LA MEDIC DEJA.AM 29 ANI SUNT PATRON SI FAC SEX DE LA 13 ANI.FAC SEX DE 3 ORI PE ZI,SUNT FOARTE VIRIL.ORICE AS FACE MA GANDESC DOAR LA SEX,SI LA FIRMA SI IN ORICE ALTA ACTIVITATE.PANA SI NOAPTEA ...
Re: Re: Re: Re: ?????? din 17 feb 2006 10:39 de Taqua
Si, la dracu', ca nu ai de unde sa stii din categorie faci parte...deci esti pe riscul tau...:,
Da' tu ce zici..... din 17 feb 2006 09:58 de DinCluj
Da' tu ce zici de cea a unui elefant?? Si nu asa...oridecare, ci African!!! O are cat picor de om adult...peste 1 m si cam la fel de groasa...
:/ Jesuse !!! Pana unde merge prostia asta cu "mare si lunga"...daca e "medie si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejac din 17 feb 2006 09:54 de Dr.Pork
...vorbiti prosti...fertilitatea tine de factori fizici si genetici...nu de numarul de ejaculari...nu de alta dar daca nu ejaculezi sperma oricum se ejaculeaza ea singura ori prin urina, ori prin polutii nocturne. Un barbat poate sa fie infertil la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili din 17 feb 2006 09:44 de DinCluj
Ca de obicei eu sunt geniul neinteles care nu intelege niciodata nimic:/. DAR chestiunea e UNA: ca unul din noi NU INTELEGE ceva KLAR (si bineteles ca nu sunt eu acela).
EU NU AM DAT DE INTELES si nici NU AVEAM CUM SA DAU DE INTELES ca povestea ...
Re: Re: din 17 feb 2006 02:48 de ExoticDream
Ei nu pot intelege cum gandim noi! :devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp din 17 feb 2006 02:45 de ExoticDream
Cand ai sansa sa ai langa tine un om in care gasesti tot ceea ce iti doresti, nici eu nu cred ca vei fi tentat sa incerci altceva, ceea ce nu inteleg multi este faptul ca iubirea aia minunata, eterna, pe care ne-o dorim trebuie construita ...
Pagina 2696 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||