Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O intrebare din 16 feb 2006 13:11 de DICK
La ginecolog e prea devreme ia-ti de la farmacie un test pt sarcina si sigur vei afla.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Helppp :((( PLSSS!! din 16 feb 2006 12:44 de Onlyme
Le am cam de aproape un an.
Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 16 feb 2006 12:34 de nykolas79
Mergi la un sex shog si iti cumperi bile vaginale pe care daca le folosesti ,dupa un timp vei face tot ce-ti doresti cu vaginul. Aceste bile iti antreneaza muschii vaginali incat daca doresti poti strangula penisul prietenului tau. Asa bine iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intervalul maxim de abstin din 16 feb 2006 12:02 de ExoticDream
Ce faci daca iubita ta nu accepta sa te imparta cu altele? O minti? Unele fete au prostul obicei de a-si dori ca partenerul sa le fie fidel...
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari ba din 16 feb 2006 11:43 de ExoticDream
Care crezi ca ar fi varsta la care ar atinge pragul celor 5000 de ejaculari? Ca barbat, ti se pare mica/mare media de 1 ejaculare/zi pe baza careia am facut calculul?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 feb 2006 11:37 de ExoticDream
Scuze daca te plictisesc, evita-ma, n-am sa ma supar si nici nu vreau sa te arunci in butoiul cu melancolie! Nu obisnuiesc sa ma ascund dupa deget, spun verde pe fata ce am de spus, credeam ca ai inteles ideea din posturile mele la acest subiect. ...
O intrebare din 16 feb 2006 11:32 de Diana
Imi puteti spune va rog daca stiti,daca se poate depista in urma unui control ginegologic o sarcina care are doar 11 zile?Am fost la un control general si nu mi s-a spus nimic,e posibil sa fi fost prea devreme si sarcina sa nu se observe?Multumesc!
Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbat din 16 feb 2006 11:30 de DinCluj
:D:D:D:DAia daaaa....Numai ca pe la varsta aceea in care ajunge sa "scape" de fertilitate, nu cred ca-l mai tin "balamalele" sa ii stea dreapta, pentru a se putea bucura de noile proprietati. Asta daca nu se 'grabeste" sa ...
Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul n din 16 feb 2006 11:24 de ExoticDream
Bine faci, paza buna trece primejdia rea! Numarul ala, 5000, nu este chiar rau gandit: la o medie de o ejaculare pe zi, "rezerva" i-ar ajunge pentru aproximativ 14 ani. Ce-i mult strica, inclusiv ejacularea! Daca el ar incepe sa se ...
Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari ba din 16 feb 2006 11:11 de DinCluj
Whatever:/ , indiferent cat ar fi , ai spus bine ce ai spus acolo. Doar jucariile astea nu sunt ca un cap laser de la cititor/inscriptor (de oricare fel si tip) de Compact Disc la care am auzit ca durata lor e limitata la 5000 de ore.
Chestia ...
Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex din 16 feb 2006 11:08 de ExoticDream
Da, ai dreptate, exista astfel de oameni, am citit relatari despre asemenea episoade ciudate, se pare ca si animalelor li se pare.... interesant, nu se opun! Problema cu bacteriile ramane insa deschisa, daca te joci de-a dresorul risti sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubim femeile? din 16 feb 2006 11:02 de ExoticDream
Multe spune omul la suparare.... Am fost si eu aproape de acea concluzie ("barbatii sunt..." ), dar intuitia imi spune ca exista si exceptii, de aceea nu trec pe invers, in cel mai rau caz mai bine solo decat asa! In schimb, sunt pe ...
Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu din 16 feb 2006 11:00 de DinCluj
Ai ceva cu mine in mod special sau e ceva ce nu iti merge azi???:blink::blink::blink::huh::huh::mellow::mellow: DE unde sa stiu eu ca e real sau nu, ceea ce a zis...?? Eu cred ca sunt oameni care fac sex de acest gen, pentru ca am vazut si pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubim femeile? din 16 feb 2006 10:52 de DinCluj
:unsure::unsure::(:( My Goodness, se pare ca vei ajunge si tu ca alea cu animalele...de ce sa nu incerce si altceva?? Bine, mai...daca si tu te iei de fete, care din fete v-a mai ramane pe postul de "fata" si nu se intoarce si ea in ...
Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu animale din 16 feb 2006 10:38 de DinCluj
:(:(Mai fata, eu nu te fac panarama, c***a ca aialalti si alte cele, ca nu ma intere pe mine ce faceti voi cu bietele animale. CHESTIA E CU TOTUL ALTA:
In primul RAND animalele, au in gura agentii patogeni care provoaca TETANOSUL, de ce ...
Re: C e mai important lungimea sau grosimea penisu din 16 feb 2006 10:11 de DinCluj
;););)mah, voi v-ati luat dupa niste c*****e, ca de fapt una mare si groasa e buna numai pentru PESTERI):(Mhaaaaai, pe o fata decenta o cam doare daca e prea groasa, dar de lungime nu se plange nimeni. E drept ca, lungimea te poate ajuta sa ajungi ...
Re: Re: Re: Re: De ce iubim femeile? din 16 feb 2006 10:09 de Nekunoskuta
Tu sa taci ca esti barbat si in momentul asta sunteti dusmanii mei declarati!):(O sa trec pe invers, tot scria valentine jdemii de motive pentru care o femeie merita iubita...eu de ce sa nu iubesc una?):(EGOISTILOR!!!):(
Si da, toti sunteti ...
Re: Masturbarea este buna ?! din 16 feb 2006 10:05 de DinCluj
Mai e bine, atata cat nu intreci masura si faci cumva sa te obisnuiesti cu sexul. Mai bine ai face sa dai si de o fata(daca bine am inteles ca esti baiat - sau baiatului, daca esti fata) si sa v-o frecati reciproc. E mult mai bine asa si veti invata ...
Re: Re: Re: De ce iubim femeile? din 16 feb 2006 10:01 de DinCluj
:love::love:eh , n-as zice ca toti suntem asa din monment ce am reusit (of Doamne, cu cata greutate) sa fac p[e cineva sa ma placa in fiecare zi....:love::love:
Si daca zici ca nu iubesti nici un baiat...atunci sa inteleg ca...esti pe ...
Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatul din 16 feb 2006 09:49 de DinCluj
:D:D:Dmai , ala i-a vrajit pe altii sa bea urina lui...
Bautul urinei e o prostie. Ganditi-va ca al nostru corp si al tuturor vietuitoarelor o elimina in exterior deoarece E TOXICA !!!Bine acum nu e trionitrotoluen sau otrava de soareci, DAR ...
Pagina 2698 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||