Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 16:39 de ExoticDream
Ai inteles bine, nu ma refeream la noi, fetele de pe forum, ci, in general, la fetele care au inca idealuri romantice, constata ca lumea se invarte un pic altfel decat isi imaginau si nu pot sau nu vor sa lase lumea sa le schimbe, avand in vedere ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 16:24 de ExoticDream
O facem pentru ca asteptam un baiat special si pentru ca felul nostru de a gandi si simti nu se potriveste deloc cu sexul chior de sentimente! Eu cred ca merita intrucat am constatat ca mai exista totusi pe ici, pe colo, baieti speciali...., nu ...
Re: Re: Valentine/Dragobete's Day! din 15 feb 2006 15:54 de ExoticDream
Nu cred, poate fratele tau nu stie ca fondul de cuvinte al limbii romane contine circa 120000 de cuvinte, in timp ce cel al limbii engleze peste 800000. Nu ti s-a intamplat sa nu poti traduce un cuvant/o expresie/o fraza din limba engleza din ...
Re: Re: Re: Re: prea "uscata"??? din 15 feb 2006 15:39 de numaiproblem
Ok..mai astept pareri
Re: Re: Re: Re: Vreau da imi pun bile titan sub pi din 15 feb 2006 15:05 de DICK
Sincer imi doresc si una si alta.Am auzit ca operatia e f simpla si ca se face doar o taietura de 5 mm pe unde se introduc bilele.Daca ma gandesc bine as putea sa mi le pun singur acasa.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 14:47 de nico
si sincer,daca o fac cu unul pe care nu il iubesc si care nu tine macar la mine,nu cred ca am vreo satisfactie.m-as simti groaznic asa ca mai bine mai astept.timp in care tu poti sa mergi la curve in continuare!:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekunoskut din 15 feb 2006 13:31 de David21
Da...........mie nu-mi inspira nimic!
:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 13:28 de David21
Repet: Nu merita!!!!!!!!
Ve-ti avea regrete mai tarziu!!!!!!!!!!!!!!:unsure::blink::-`
Re: Re: Re: Re: Re: Intervalul maxim de abstinenta din 15 feb 2006 13:19 de David21
Pai ......la mine nu prea cred ca ar fi vorba de iubire, shi chiar daca ar fi, sexul "pe langa" cu curvele nu implica sentimente, deci pot lejer sa intretin reletii serxuale cu alte femei shi in acelasi timp sa iubesc doar una!
Dar inaca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 13:11 de David21
Aici iti dau dreptate shi tie shi lu' Exotica!
Va pastrati degeaba, nu merita!
Dak o faceti pt a avea o parere buna despre voi, e oK! Dar daca va pastrati pt un baiat mai special, va garantez ca nu merita!B):-`
Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplului? din 15 feb 2006 13:04 de David21
Deaia intervine monotonia bah, ca sa mai schimbi din cand in cand parnteneru'!B):-`
Re: Re: Re: C e mai important lungimea sau grosime din 15 feb 2006 12:27 de valentine
Mai...sa fie clar. Un "Jerry" gros, nu e bun, un sarpe subtire nu e bun nici el...normal ar fii sa fie si lung si gros (desi unele fete se pot plange daca este asa) dar cel mai bine este sa fie cat de cat lung si cat de cat gros...si daca ...
Re: Intervalul maxim de abstinenta din 15 feb 2006 12:25 de valentine
Daca chiar o iubesti din tot sufletul...parerea mea este ca ai putea sa stai si ani fara sa faci sex cu ea...
Acum ar intervenii problema hormonilor care se agita la unii dintre noi in intervale mai dese sau mai rare...dar pt asta exista ...
Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplului? din 15 feb 2006 12:19 de miky
Toate solutiile pe care le gasim tin pentru unele cupluri, in timp ce pentru altele....nu.
Daca stai mereu impreuna, sansele sa apara monotonia sunt mai mari, daca e o relatie la distanta s-ar putea sa nu tina.
Dupa parerea mea, indiferent de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekunoskuto do din 15 feb 2006 11:22 de Nekunoskuta
Asta iti spuneam si eu daca ma intrebai:lol:
Si chiar nu ti-ai dat seama ca e doar o...poza?:blink:
Re: Avatar la mijto????? din 15 feb 2006 10:49 de Nekunoskuta
Daca treceai cu vederea putin prin subiectele de la "probleme, sugestii, reclamatii" ai fi vazut de ce;)
Aaaaaa...vad ca ti s-a mai raspuns o data la o intrebare asemanatoare.:D
Solutie pentru rezistenta in timp a cuplului? din 15 feb 2006 10:23 de MachoMan
Toti ne dorim ca relatia cu persoana iubita sa dureze la nesfarsit si totusi, aproape orice am face, dupa un timp (sase luni, un an, doi, trei) intervine monotonia, ne simtim inca legati sufleteste de celalalt, dar parca ne-am dori (si) altceva. Am ...
Re: Intervalul maxim de abstinenta din 15 feb 2006 09:53 de David21
Fie ca e insarcinata, fie ca e virgina, sau are o afectiune, se poate face sex in multe alte feluri la fel sau chiar mai stralucite decat sexul normal!
Asha ca ce ai inshirat tu mai sus nu e un motiv de abstinenta!:ok:B)
Re: Intervalul maxim de abstinenta din 15 feb 2006 03:10 de Bozgoru
daca sunt probleme serioase care necesita neaparat abstinenta oricat..(adika nu chiar ..pana se termian problemele)..:) dar sa nu depaseasca 6-7 luni:)
Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu din 15 feb 2006 02:39 de ExoticDream
Hmmm.... In ultima vreme, constatam o crestere a numarului de inventii/aberatii/traznai pe acest forum... Vom cerceta daca este un soi de spam sau unii au imaginatie bolnava/se plictisesc!
):():():(
Pagina 2700 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||