Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Nekunoskuto doresc foarte mult sa te cunosc !!! din 13 feb 2006 13:14 de Roberto
Imi place mult cum gandesti si as vrea sa ne cunoastem,am avut parte doar de fete proaste pana acum.Spune-mi te rog macar din ce oras esti si cati ani ai nekunoskuto.Daca iti dau nr meu de tel imi dai un beep ca sa te sun?Te rog mult,macar doar sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scade nr? din 13 feb 2006 13:07 de David21
Ti-o tragi des?:blink::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 13 feb 2006 13:05 de David21
Pai nu ai observat ca in ultimul timp apar o multime de mesaje de genu' "am 10 ani, si vreau sa fac sex, cum e? Ce e aia putza?"
Sau "am 11 ani sunt virgina si nu vreau sa mai fiu, ma excit repede"
Shi multe altele de genu' ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminu din 13 feb 2006 12:52 de David21
Mda...poate prind ceva pe viitor!
Imi sporesc atentia!O:):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg din 13 feb 2006 10:13 de Nekunoskuta
Ce-i drept daca mai apar multe de-astea pe aici o sa-ti impartasesc si eu parerea:)
Re: Re: Re: Sex oral in ................ din 13 feb 2006 10:11 de Nekunoskuta
Mai ales aia de la paza. Nu o sa stai cu morcovul in fund, ii infing ei bulanul:lol:
Mai, poate e interesant dar...ai facut sau ai primit?;)Acum incearca si invers.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scade nr? din 13 feb 2006 10:08 de Nekunoskuta
Deci daca nu am medic de familie destept nu mi-o mai trag:lol:
De ce nu ai explicat de la inceput asa, ca da anticonceptionale gratuite pentru studenti pentru o problema ginecologica nu pentru protectie;)Nu de alta dar se ducea Valentine si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi din 13 feb 2006 10:05 de Nekunoskuta
De cand sunt pe forum am mai "scapat" cate ceva intim despre mine. Daca ai pierdut faza...asta este...:-`
Re: Re: Sex oral in ................ din 13 feb 2006 09:48 de David21
Ba frate tocmai, gandul ca te-ar putea vedea cineva, e teribil de excitant!
Pe mine cel putin nu ma deranjeaza daca cineva se holbeaza!O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: scade nr? din 13 feb 2006 01:38 de Bozgoru
compensat 100% :o ..da enkunoskuto se dau anticonceptionalele gratuite la medicii de familie... daca ai vreo problema legata de ovare... deci doctoritza iti poate inventa o boala la ovare ca sa-ti dea anticonceptionalele sa ti-o tragi ! :D
Re: Sex oral in ................ din 13 feb 2006 01:22 de Bozgoru
Ma daca te aflii in ultimele randuri cred ca e placut... daca sunt mai in fatza... as sta cu morcovu-n cur ca poate vedea lumea..... oricum sunt binevenite experientele astea! :)
Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!! din 13 feb 2006 00:54 de Taqua
1. Pentru inceput, ti-as recomanda sa iti infigi tu un cub de gheata in fund si mai discutam apoi. Trecand peste acest aspect, daca totusi se insista pe aceasta idee, cam ce marime si forma trebuie sa aiba cubu'?
2. El nu se va simti oare ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar din 13 feb 2006 00:40 de sweetgirl1
Pregatita psihic este atunci cand isi poate asuma raspunderea pentru ceea ce face, atunci cand este constienta de pericolele pe care le implica inceperea vietii sexuale, cand nu se lasa manipulata de prieteni, curiozitate, cand este destul de ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 13 feb 2006 00:06 de David21
Zi-ne tu ce intelegi prin pregatita psihic?
Mai dezvolta un pic subiectul, ca sa vad diferenta care o vezi tu!
Shi dupa acea zic shi eu versiunea mea!O:):-`
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa din 12 feb 2006 23:33 de sweetgirl1
BTS - boli transmisibile sexual.
Daca esti curioasa si te exciti usor asta nu inseamna ca esti pregatita PSIHIC sa faci sex ci doar FIZIC si este o diferenta.
:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin din 12 feb 2006 22:47 de David21
Inca un sugaci pe forum!!O:):-`:-`
Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare din 12 feb 2006 22:44 de Profi 2006
Nu sunt deloc sadic Nekunoskuto vreau doar sa ajut.Eu nu am zis ca gheata i-a durerea cu mana ci doar o amelioreaza.Si eu am recomandat lubrifiantul daca ai fost atenta.Din ce oras esti,cati ani ai?Mi-ar place sa te cunosc.
Re: Am nevoie de sfaturi din 12 feb 2006 22:40 de David21
Fa repetitii,...la inceput chiar daca ai esecuri, ai sa inveti din
ele si ai sa ajungi incetul cu incetul sa cunosti femeile, shi dupa ce ai ceva experienta iti va fi mult mai usor!
O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvi din 12 feb 2006 22:40 de je
:))) pai trebe invatat..dar tot nu inteleg tre sa le penettrezi cu forta???? :)) ca eu nu am facut asa
Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin din 12 feb 2006 22:33 de David21
Lasa-i ba sa-i doara, ce draq ?
Daca vrei sex, tre' sa suferi la inceput, shi deabia apoi ai parte de adevarata placere!
Shi sa se dezvirgineze odata dracu' Mentosu' asta ca deja ma plictiseste cu curoizitatile lui sexuale!):(:ermm::blink:
Pagina 2703 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||