Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 feb 2006 12:19 de Nekunoskuta

Nu suntem singuri. Daca am fi ar trebui sa inventam cuvantul biegocentric :D Lista e deschisa...avem locuri vacante :D

Re: Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 11 feb 2006 10:58 de andreea

Nu mi se pare o chestie pe care nu o poti pur si simplu trai cu actualul partenere; si iti spun ....din experienta;la un moment dat ajunsesem pur si simplu sa ma intreb daca asa merge totul? s-au facut schimbari, de ordin ..tehnic sa spunem:) si ...

Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 10:05 de andreea

:) Mersi frumos.. si asemenea si tie. Adevarul e ca am avut eu mici 'probleme' la inceput..aveam 19 ani, foarte documentata si cu o mare dorinta de a iesi totul bine;habar n-aveam ce inseamna binele asta si de ce depinde exact; a fost si un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 11 feb 2006 04:21 de inuendo

o aventura nu se face doar pentru cateva clipe de exataz... daca nu stiai... sunt motive mai puternice decat atata...

Re: tnx if u answer!

din 11 feb 2006 04:16 de inuendo

ai sa fi uimita sa afli la cate principii renunta un baiat sau barbat ma rog dupa ce pune mana pe sani unei fete...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 04:14 de inuendo

pai tocmai..e iti demonstrez ca mere si fara sentimente.. tocmai de aia e cel mai fain asa.. eu sunt convins ca o sa iti place si tu nu...unde pui ca avem si forumul ca sursa de inspiratie.. pun pariu ca sunt cateva chestii pe forum care mori sa le ...

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 11 feb 2006 04:12 de inuendo

pai daca el e timid fi tu aia tupeista.. sunt in secolul femeii...

Re: Re: Re: Re: cum imi pot mari penisul ?

din 11 feb 2006 03:39 de ExoticDream

E simplu (fizica de a sasea): comprima-l!!! Volumul ramane acelasi, lungimea scade, circumferinta creste! ;):lol::D

Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 03:31 de ExoticDream

Mie imi place ce spui tu, intr-un fel chiar te invidiez..... Este ca un fel de dar pe care vi l-ati facut unul altuia, sentimentul ca esti prima pentru el si reciproc mi se pare atat de frumos, de pur....., nu exista amintiri si termeni de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 03:27 de ExoticDream

Pai ca sa fie frumos, pentru una din persoanele de fata trebuie sa existe sentimente....., daca pentru cealalta nu, atunci cum reuseste demonstratia? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: cum imi pot mari penisul ?

din 11 feb 2006 01:46 de valentine

Eu vreau sa il fac mai grasut pe ala mic al meu...ca de crescut daca mai creste, primesc reclamatii:(( Metoda de "ingrasare" stie cineva? O:)

Re: o problema destul de serioasa....!!!

din 10 feb 2006 22:20 de Nekunoskuta

Lasa-l sa abereze in legea lui. Nu s-a culcat cu fosta dupa ce s-a impacat cu ea? Nu cumva de la ea are ce are? Tu du-te la un medic sa vezi daca ai ceva si daca esti sanatoasa bate-i obrazul. Chiar daca si tu ai ceva zi-i ca ai luat de la el ca ...

Re: tnx if u answer!

din 10 feb 2006 22:15 de Nekunoskuta

Stiu un cuplu in care el era ortodox si ea din nu stiu ce cult (cei care nu muncesc sambata). El s-a botezat la nunta in cultul respectiv ca sa se casatoreasca cu ea. Dar de fapt nici ea nu prea tine la "religia" ei pentru ca se imbraca ...

Imi place un baiat de alta religie!

din 10 feb 2006 21:55 de blanytza

ce fac daca imi place de un baiat de alta religie?? am inteles de la el k nu se poate uita dupa tipe mai putin decente, poze mai deocheate... oare poate sa fie cu o fata de alta religie? mai are rost sa incerc ceva? O:) el e foarte credincios si nu ...

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 10 feb 2006 21:52 de fuck

:p:p

din 10 feb 2006 20:59 de inuendo

eu nu am nici un fel de simtome! el spune ca eu sunt de vina, ca daca a luat ceva e din cauza mea, desi inainte sa fiu cu el nu am mai avut nici un contact vreo 3 sapt. chiar nu stiu ce sa quote] 3 saptamani nu e destul sa te scoata din marja de ...

din 10 feb 2006 18:48 de fetitza2006

pai uite faza e k dak lua d la tine era normal sa ai si tu diferite simtome...dar dak u nu ai nimik atunci e de inteles ca t acuza p nedrept.

din 10 feb 2006 18:16 de blanytza

daca tu nu ai nik, atunci da vina pe tine pt prostiile lui!!

din 10 feb 2006 16:28 de pionul

Cam ciudata atitudinea lui... Din cate stiu eu, orice BTS are in primul rand consecinte asupra fetei, adica ea simte prima simptomele, nu el. Du-te la doctor oricum... (un control ginecologic prinde oricand bine) dar nu cred ca ai avea ceva de ...

din 10 feb 2006 16:08 de baby_blue

Dar inainte sa se impace cu prietena lui, avea simptomele astea?Adica atunci cand voi v-ati combinat? Bine, daca te-ai culcat cu el atunci! Poate intre timp, ea a fost cu altcineva si a luat de la ea!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2705 din 3732
«   1 ... 2702   2703   2704   2705   2706   2707   2708 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare