Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 10:24 de David21
Tu nu ai inteles!
Eu nu resping femeile, din contra, le ador, si viata pt mine nu ar mai avea nici un sens fara ele,..dar daca ai familie si bla bla bla asta nu schimba cu nimic faptul ca sunt curve!
Eu sunt resemnat demult, ca desi femeile sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 9 feb 2006 10:19 de Nekunoskuta
Tocmai am aflat ca nu am facut scoala deloc:lol::lol:
Nu de alta dar aveam in liceu o profa care ca scuza ca lasa corijenti spunea ca nu ai trecut prin liceu daca nu ai avut o corijenta. Eu nu am trecut prin liceu. Aceeasi placa la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 10:10 de Nekunoskuta
Eu nu inteleg cum puteti vorbi asa despre femei stiind ca o femeie v-a nascut, ca aveti bunici, surori, prietene, amice. Inseamna ca sunteti niste inadaptati in societate, ca respingeti femeile si nu le doriti in apropierea voastra. Dar daca nu e asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 9 feb 2006 09:26 de LonelyGirl
Nu stiu de ce te mai chinui sa intrebi.Eva a muscat din mar.Adam a fost sfant..deci ei sunt sfinti, noi curve.:flowers:
Re: Sex sau iubire? Amandoua?!? din 9 feb 2006 09:19 de LonelyGirl
Iubire, iubire si iar iubire...
Re: Re: Re: Sex sau iubire? Amandoua?!? din 9 feb 2006 07:07 de inuendo
teoretic si aprope mereu practic cand o faci cu alcineva in afara relatiei e mereu mai bine ..findca e... diferit... cel putin pentru mine e clar treaba asta..mai ales cand alegerea se face pe considerente de atractie fizica...dar asta nu ma ...
Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral? din 9 feb 2006 07:03 de inuendo
eu inca mai rad la afirmatia asta.. si cred ca mai rad vreo juma de ora.. nu stii prea multe despre femei nu-i asa?..
sunt sanse mari sa aiba pe alcineva.sorry..
Re: o problema din 9 feb 2006 03:03 de Necunoscut
Sfatul meu e sa stai calm. Nu cred ca se va intampla nimic.
Altii fac sex neprotejat, si cand e vorba de ejaculat, scot penisul, si nu se intampla nimic... (si intre timp se elimina un lichid)..
Nu-ti fa griji :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce int din 9 feb 2006 03:03 de ExoticDream
Bun, acum daca am lamurit faptul ca toate suntem curve prin definitie, ce-ar fi sa extrapolam subiectul si sa ne vorbesti despre barbati: ei cum sunt?!?
O:)O:)O:)
Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba din 9 feb 2006 02:56 de Necunoscut
Gresesti. Esti taran? Pai hai sa-ti spun o chestie.. in Romania toti suntem tarani. Unii de la tara, altii tarani de oras.
Conteaza ca locuiesti la sat? Ai zis ca esti inginer IT.. banuiesc ca (in cazul in care ti-ai gasit un loc de munca) tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida met din 9 feb 2006 02:54 de ExoticDream
Buna idee!!! La sex nu sunteti asa timizi sa va bagati in fata, acum ce va retine?!? Unii dintre voi chiar ar avea nevoie de cateva kilograme in plus, iar fumatul.... stiti si voi ce scrie pe pachetele alea!
Va mai spun o chestie: daca fata ...
Re: Sunt bazat - dar degeaba din 9 feb 2006 02:49 de Necunoscut
Eu nu sunt un bazat:)
Eu nu sunt "lider de gasca".. m-am desprins de "lumea de cartier" acum 3-4 ani.. ce pot spune. Ce fata normala crezi ca isi doreste un baietas de cartier?;) Gandeste-te si tu inainte sa pui o ...
Re: suuuper din 9 feb 2006 02:44 de ExoticDream
Tu intentionezi sa-ti programezi dezvirginarea? Hmmmm...
Sunt de acord cu Nekunoskuta, daca prietena ta e virgina, indiferent cat de problematic poate parea "prima data" intre doi virginei si cat te-ar sfatui gasca sa te duci intai ...
Re: Re: Sweet poem... din 9 feb 2006 02:26 de ExoticDream
Te asigur ca poezia de mai sus este foarte.... cool daca ai rabdare sa o intelegi, cred ca este un pic peste nivelul inaltator din:
[i]"El: azi este ziua ta
e o zi fericita
cand inimioara mea
e floare ofilita ooo
ce-i in gandul ...
Re: Re: suuuper din 9 feb 2006 01:24 de David21
Depinde, de fapt difera la fiecare persoana in parte, mai sunt si cazuri similare, dar asta nu face o regula!
Uite de exemplu, eu prima data am facut-o la 12 ani, cu o tarfa pe care mi-a adus-o fratele mai mare acasa, si atzta sa rupt din prima{ ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 00:50 de David21
Ia-ti doua capre,....ca in caz ca moare una....sa ai una de rezerva! Corect?
Alte sfaturi nu-ti mai dau!
Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 9 feb 2006 00:46 de David21
Tipic profu', daca nu le f*** le lasa corigente!
Atata ca asta-i scuza de-a blanitzey, ca ei nu-i pasa de corigenta, ea vrea doar p***O:):-`
Tine-o tot asa blanizto ca ce drac' scoala ii aia fara sa fii f***-ta de toti profesori? CoRECT?O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 00:42 de x
daca ai dreptate, tu esti o exceptie. pe tine marijuana te face prost.abereaza in continuare! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 00:26 de David21
Din contra, stimuleaza creierul, mareste puterea de concentratie, te face foarte receptiv si multe alte beneficii, deci nu as vedea vre-un motiv sa renunt!
Auzi ba x, stiai ca in America 4% din populatie fac sex cu propriile animale?
Sugestie: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2006 00:07 de David21
Exact, luati-va de mana si tirati-va la Clubul veteranilor, ca va cakati aici pe voi ca 2 de la gradinita!
De va-ti certa macar interesant, si nu asa plictisitor!:blink:
N-ati plecat inca?:-`
Pagina 2708 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||