Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmm din 9 feb 2006 23:29 de David21
Fii atenta: da-mi nr de tel si te sun imediat ce-l primesc, si-mi zici la tel, daca pe forum nu dai detalii!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmm din 9 feb 2006 23:22 de Nekunoskuta
Eheeee...iti spun un secret...nu dau astfel de detalii pe forum. Deci...nu vei afla.
Stai putin...cum adica sa-ti faci o idee? Daca sunt virgina ma desconsideri sau sunt cool? Daca am facut-o la 20 de ani eram prea batrana sau merit aplauze? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hellll din 9 feb 2006 23:14 de David21
Bla bla bla bla bla:blink::blink:
Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva,,? din 9 feb 2006 23:07 de fetitza2006
moamaa...mai sunt multzi baietzi kre gandesc asha ka u?hmm...nu cred...eshti tare.puup
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hellllpppp din 9 feb 2006 23:05 de Nekunoskuta
Lasa-l...inca nu s-a lasat de marijuana:D
Mie imi place ca nu te lasi influentata de vorbele lui.
Stai linistita, e normal sa-ti fie frica. Asta va trece daca ai langa tine un baiat care are grija de tine si te face sa te simti in siguranta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 9 feb 2006 22:37 de David21
Pai, daca vor sa mearga pe acelasi drum pe care am mers si eu.....atunci le propun!
Oricum la baieti mai merge 12-13, dar la fete in nici un caz!O:):-`:-`
Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 9 feb 2006 22:24 de Nekunoskuta
Dragul meu David, instigi copilele de 12-13 ani sa se duca sa si-o traga cu necunoscutii (fara aluzii la userul nostru fidel :D) pe la colturi ca sa fie "pe trend"? Urat...urat domnule!):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 9 feb 2006 22:20 de David21
Pai, noi suntem acele persoane care daca nu am exista, voi femeile nu a-ti mai fi curve!
Deci, atata timp cat vom exista, voi ve-ti ramane curve!
Dar, cum am mai spus, noi va iubim oricum a-ti fi,ca doar pt noi sunteti asa cum sunteti!O:):-`:)
Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 9 feb 2006 22:10 de David21
Pt mine e o mandrie, in nici un caz o rusine!
De-ar sta dracu' macar toata ziua in erectie, si nu as mai parasi plaja toata vara!
O:):-`:-`
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 9 feb 2006 22:00 de David21
Ba, tu ce crezi ca daca tu mai eshti virgina, inseamna ca nu-i demodata?
:huh::blink:
Re: intrebare din 9 feb 2006 19:40 de Nekunoskuta
Eheeeee...un bebe nu se "prinde" asa usor. Doar nu-l vrei la minut! Ce te fugareste asa? Nu mai ai timp?
Daca ai folosit anticonceptionale si acum ai renuntat la ele o perioada organismul le va elimina si e mai greu sa ...
Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 9 feb 2006 19:00 de Necunoscut
Punctul meu de vedere..
Pai rusine sa-ti fie daca furi, minti, dai in cap.. etc.... nu ai de ce sa-ti fie rusine pentru o erectie, e ceva normal, mai ales pe plaja.
Oricum, este putin jenant, pentru ca altii s-ar putea amuza de chestia ast, ...
Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex din 9 feb 2006 17:20 de inuendo
asa e mai .. nu ai cum sa iti dai seama.. cand ti se intampla prima data..hihi.. si apropo unde am zis eu de femei ca sunt curve? pentru mine femeile sunt femei.. si barbati... barbati..
eu am mai facut predictii de astea ciudate sau/si tampite ...
Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 9 feb 2006 14:02 de N_E_B_O
Barbatii stiu foarte bine ca nu prea se poate controla erectia... vine de la sine... La o femeie se poate ascunde excitatia dar la barbati e evidenta si... mai ales daca esti fara haine(slip) pe tine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 9 feb 2006 13:24 de ExoticDream
Aha..., adica daca "a facut-o" cu 3 baieti si o compari cu o virgina de aceeasi varsta, o cataloghezi drept c****, iar daca o asezi langa altele care au trecut ca albinutele prin 15-20 de paturi vezi in ea un inger de fata, ...
Re: Re: Re: Re: Sex sau iubire? Amandoua?!? din 9 feb 2006 13:16 de ExoticDream
Exact asta vreau sa inteleg: partea strict sexuala dureaza in medie o ora, poate doua sau trei din 24, daca scazi timpul petrecut la scoala/job si cel dedicat sexului, raman mult mai multe ore de dedicat partenerului (nu de plimbat neaparat, ci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 9 feb 2006 12:59 de ExoticDream
Si eu la fel! Mai nou, am auzit aseara, la un post de radio, fraza asta "Daca nu ai avut corijenta/restanta bla bla bla...." O sa mai ascult si astazi, poate zice si de sexul cu profesori! Deocamdata am ramas la cazul studentei din ...
Re: nu stiu ce sa fac din 9 feb 2006 12:56 de Necunoscut
Hmmm.. banuiesc ca esti clasa a 12-a?
Pai uite cum vad eu lucrurile (sunt intr-o situatie OARECUM asemanatoare cu a ta)
Ai iesit cu "basma" curata din prima intamplare. Chiar ai avut noroc. Incearca sa te gandesti putin mai mult ...
Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex din 9 feb 2006 12:55 de pionul
Intrebare: din punctul tau de vedere, care este diferenta intre o femeie obisnuita si o curva?
S-ar putea sa faci o confuzie undeva....
Si de unde si pana unde atata vehementa?
:blink:
Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral din 9 feb 2006 12:46 de Necunoscut
Ce e asa de amuzant? Crezi ca toate femeile au pe altcineva?
Iti zic o chestie... cand o femeie/barbat are pe altcineva, si acel cineva o influenteaza sa renunte la unele lucruri ce le facea cu tine, daca cunosti persoana de langa tine, nu ai ...
Pagina 2707 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||