Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!!

din 12 feb 2006 21:32 de Profi 2006

Pai se poate diminua durerea in proportie de 50% adica la jumatate folosind gheata.La fata se introduce un cub de gheata in vagin pana se topeste eventual se poate da si cu spray anestezic stomatologic dar dupa dezvirginare nu mai simte nici ...

Re: Am nevoie de sfaturi

din 12 feb 2006 16:43 de michela

Ady, e normal sa-ti faci probleme de genul la varsta asta, dar sincer, socoteala de acasa nu merge cu cea din targ, asa ca nu te mai gandi la asta, totul vine de la sine, depinde si de fata! Totul este sa te porti frumos cu ea, sa o faci sa se ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 12 feb 2006 11:25 de Padre

Toate la timpul lor.Se zice ca exista un inceput in toate.De ce nu astepti sa se intample de la sine?Cred ca trebuie sa te gandesti la scoala mai bine decat la sex.De ce nu discuti si cu parintii tai?Cred ca ei sunt in masura sa-ti raspunda.P.S.Poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 12 feb 2006 10:12 de andreea

De el, de ea era.. eroare si oroare[ daca e interpretata ad literam] ..imi cer scuze; puneam iar la rang de egalitate partile. Problemele nu numai ca s-au uitat dar au fost punct de plecare, de perfectionare; macar asa stiam ce material brut ...

din 12 feb 2006 03:48 de David21

Ba, a drac' sa fiu daca imi pot da seama ce se intampla cu pustoaicele din ziua de azi! Deja la 12-13 ani au numa' sex in cap, sunt sunt complexate de virginitate da'ele nici nu se stiu inca sterge la nas! Stai fato linistita, ce-i cu graba ...

Am nevoie de sfaturi

din 12 feb 2006 02:40 de ady292

Chiar daca am doar 13 ani jumate, intr-o zi va veni si vremea mea sa am o prietena, nu? Si de aceea vreau si eu niste sfaturi cum sa ma comport cu o fata, cum sa vorbesc cu ea, cum sa fac o invitatie unei fete, etc. Astept raspunsurile voastre.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem

din 12 feb 2006 02:19 de ExoticDream

Din pacate, ai dreptate...., dar tu ai putea sa te transformi intr-una din "fetele mileniului trei"? Pentru acel baiat din 10 care isi doreste totusi o fata cuminte, eu zic ca merita sa astepti. Inca ceva: cei 9 baieti din 10 sunt, in ...

Re: Re: Re: Re: suuuper

din 12 feb 2006 01:56 de ExoticDream

Problemele inerente inceputului se uita, asa-i? V-ati simtit cumva jenati daca nu ati reusit sa va sincronizati perfect sau daca nu ati stiut ce si cum sa faceti la un moment dat? Poate ar fi bine sa explici pentru ca aici multi sunt de parere ca ...

Re: Re: Re: Re: suuuper

din 12 feb 2006 01:50 de ExoticDream

Nu "astept" sa mi se intample intr-un fel anume, incerc sa fiu realista si sa-mi dau seama ca un baiat de varsta mea sau mai mare nu prea are cum sa mai fie virgin, asa ca visul cu "mucosul" cade (era potrivit pentru varsta de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat

din 12 feb 2006 01:26 de nico

daca intrebi 10 baieti,9 cred ca nu vor virgine.de ce ar vrea?si eu sper in marea dragoste...si stau cuminte ca sa-mi rada toti in nas...daia nu mai sunt fete cuminti prea multe...baietii nu cauta asta...vor sex,sex,sex,repede,cat mai repede!mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 12 feb 2006 01:21 de nico

e el fraier,dar cam asa e...si daca sunt asa multe curve pe pamant,cine mai vrea o fata cuminte??doar e mileniul vitezei...hai ca ma apuca dracii...:blink:

Penis prin chilotzi/boxeri

din 12 feb 2006 00:03 de vassi

am auzit tot felu de concepte cum ca daca itzi tii "amicul" in chilotzi de mic copil si folosesti mai putzin boxeri sau ceva mai lejer, nu se poate dezvolta calumea. E adevarat ? asa ai impresia pt ca cel putzin la mine in boxeri e mai ...

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 11 feb 2006 19:52 de justme

daca t documentezi mai bine sufletul apare intr-un fat dupa primele luni de sarcina. si nu mai judeca tu pe altii,dc au sau nu suflet.. alegerea lor..ce ai naste tu pentru altcineva? sau ai creste copilul alteia..asa ca nu mai vb aiurea (!)

din 11 feb 2006 18:25 de sweetgirl1

In primul rand nu cred ca esti pregatita psihic pentru a face sex.Daca ai fi nu ai pune aceste intrebari, ai stii ca nu trebuie sa faci sex numai din curiozitate, ai stii ca prima data (cel putin) trebuie sa fie cu o persoana pe care sa o iubesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum imi pot mari penisul ?

din 11 feb 2006 17:38 de valentine

:rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem

din 11 feb 2006 16:53 de nico

deci,bine zici.daca cineva te iubeste,te iubeste asa cum esti:curva,virgina,versata etc:unsure:

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 11 feb 2006 16:50 de nico

versata sau virgina,daca cinava te place,te place asa cum esti.chiar zilele astea mi s-a spus de catre un baiat ca altele la varsta mea invart barbatii pe degete,ca sunt prea finuta si ca lui ii plac fetele mai perverse...asa ca poate ca tot ...

Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai fiu

din 11 feb 2006 15:19 de Anemona

Am 15 ani si vreau sa nu mai fiu pt ca sunt curioasa sa stiu care sunt senzatiile sexului dar mie frica ca o sa ma doara.Cum e mai bine sa o fac? Singura sau cu un baiat?Daca o fac singura cu ce sa ma deflorez cu vibratorul sau cu ce?E mai bine sa ...

Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 13:36 de David21

Daca asta ashtpti sa ti-se intample shi tie inseamna ca ori o sa o faci cu un mucos prima data ori ajungi fata batrana! Eu iti urez mult succes, shi sa ti-se intample cu unul care merita!:ok::-`

Re: tnx if u answer!

din 11 feb 2006 13:29 de David21

Ba, tu eshti in calduri, cum nu s-a mai vazut! Profesori, colegi, pensionari maine poimaine, eshti cea ce numesc eu fenomenul "curva":blink: Oricum, imi eshti simpatica, tine-o tot asha!:ok::-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2704 din 3732
«   1 ... 2701   2702   2703   2704   2705   2706   2707 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare