Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
o problema destul de serioasa....!!! din 10 feb 2006 15:45 de raluk22
salutare tuturor..!! am o problema destul de srioasa!
dar ca sa intelegi ar trebuie sa va povestesc inceputul... de o luna de zile sunt cu un tip, care dupa 2 sapt m a anuntat ca s a impacat cu fost lui prietena.
imediat dupa, au inceput ...
Re: suuuper din 10 feb 2006 12:14 de andreea
Na, ca-ti raspunde inc-o fata..;in cazul meu si al prietenului meu am fost amandoi virgini si n-a fost asa rau; sunt sigura ca 'incoveniente' au fost de ambele parti si ca multe alte chestii erau diferite daca unul din noi nu era, in schimb nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor am nev din 10 feb 2006 11:34 de Nekunoskuta
Sa inteleg faptul ca tu nu vezi nici o diferenta inte sex si dragoste?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor am nevoie din 10 feb 2006 11:32 de David21
La mine regula cu sexul funcioneaza, da' si cine a zis vorba ca daca dragoste nu e nimic nu e, tot la sex se gandea!O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor am nevoie de a din 10 feb 2006 11:24 de Nekunoskuta
Te astepai sa raspund, nu? Asteapta :D
Ai gresit pentru ca ai spus sex in loc de dragoste. Asa ca nu te cred. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor am nevoie de ajuto din 10 feb 2006 11:22 de David21
Da' tu eshti?
Si ce crezi, ca eu nu stiu ce e ala romantism, iubire si bla bla bla
Atata ca daca sex nu e, nimic nu e!:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: fetelor am nevoie de ajutorul din 10 feb 2006 11:18 de Nekunoskuta
Mai exista oameni pentru care o noapte romantica nu implica si sex sau pentru care ar iesi excelent orice s-ar intampla daca exista iubire. Dar tu nu esti unul din ei...de ce sa iti explic?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 11:10 de David21
Stiu eu ce se intampla pe aici, da' n-are de-a face cu faptul ca voi doi aveti mereu dreptate!
:blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 11:09 de MachoMan
Asa este, el are ochiuri mai multe si mai mari si arde mai tare! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 11:05 de Nekunoskuta
Pai tocmai asta e faza, daca stiai cate ceva despre ce se intampla aici ai fi stiut ca tocmai eu NU sunt in acceasi oala cu nemesis. Nu suntem nici macar pe acelasi aragaz:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 11:02 de David21
Daca am ajuns sa te pun in aceiasi oala cu Nemesis, inseamna ca nu e de bine!:blink::blink:
Re: Re: Re: fetelor am nevoie de ajutorul vostru din 10 feb 2006 10:46 de Nekunoskuta
Lasa mai fata, oricine are dreptul sa isi inchipuie cum poate fi frumos. Ce e atat de greu ca o virgina sa spuna cum crede ca ar fi o seara romantica?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 10:29 de David21
Nu l-am citit pe Rousseau, ci asa gandesc eu, mai libertin!:wacko:
Filosofia mea de viata nici macar eu nu o inteleg, asha ca inteleg ce vrei sa spui!
Bal bla bla, iar ma plictisesc!:.:.
Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 10 feb 2006 05:24 de okidoki
hey
adauga-ma urgent pe Yahoo messenger
ID-ul meu este : msg2cell
dar urgent! si mai lasa naibii antibioticele alea?ce ai luat?
daR URGENT!baga-am in lista si da-mi buzz!
Re: Re: din 10 feb 2006 05:07 de okidoki
lol sa imi bag piciorul... asta da femei! cand aude de sef de gasca, de scandaluri , de oameni bolnavi psihici care is gata oricand sa faca rau intregii specii umane, dau din prima nr. de tel..... bai ... esti de tot...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 03:02 de ExoticDream
Tu l-ai citit pe Rousseau cumva? Daca da, n-ai prins ideea, reciteste-l; daca nu, macar fa ceva cu "a-ti", "ve-ti", m-ai astenizat si nu ma pot concentra sa-ti inteleg filosofia de viata! Eu te invidiez foarte tare ca esti in ...
Re: Re: fetelor am nevoie de ajutorul vostru din 10 feb 2006 02:15 de Necunoscut
:))) pai tu parca intrebai daca doare prima data si acum vii si dai sfaturi:))
Pai hai sa-ti zic o chestie. Semineul, patura moale rosie... focul .. sunt niste chestii clasice..
ah, btw, pui tu semineu la apartament? :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2006 02:11 de Necunoscut
Ce sa-i faci, daca n-am succes in viata reala, incerc pe sexpert =))
Re: Re: fetelor am nevoie de ajutorul vostru din 9 feb 2006 23:47 de David21
Ba, tu de unde stii cum iese daca n-ai strop de experienta..........sau ti-a soptit vreo pasarica ceva?;):blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmm din 9 feb 2006 23:34 de Nekunoskuta
Aha...pe forum nu-ti spun cand mi-am inceput viata sexuala dar iti dau numarul de telefon:lol:Cool man!:ok:
Pagina 2706 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||