Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2006 23:59 de Nekunoskuta
:) Incepem cu "te simti, te simti"? Hai ca nu am chef in seara asta, ma doare capul draga :D
Ok, tu te-ai simtit jignit de un citat din Dinescu, eu m-am simtit jignita cand mi-ai spus "daca faci sex oral la fel de bine mai apar ...
Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 8 feb 2006 23:47 de David21
mai copii, ce vorbiti de mirosuri si transpiratii? Pai daca miroase a sapun, care mai e hazu'? Tre' sa aiba oarece iz de peste, sau macar de branzica, sa stie omu' unde-o nimerit!!! Ascultati la baba aicea, ca io mi-am facut o data si codite si n-am ...
Re: Re: Re: Re: scade nr? din 8 feb 2006 23:39 de ich will
nu stiu ce teste folositi voi,
dar in prospectul testelor pe care le-a folosit prietena mea scrie ca testul poate fi folosit la prima zi dupa intirzierea ciclului.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2006 23:34 de x
faza cu Dinescu sau lindinescu cum imi place sa-i spun. iti aduci aminte?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2006 23:31 de Nekunoskuta
Daca imi arati unde te-am injurat EU pe TINE (adica injuraturi, prostii, nu ironii) recunosc. Nu de alta dar nu e genul meu sa injur pe forumuri ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va rog...help din 8 feb 2006 23:29 de Nekunoskuta
Daca fata se mai misca, se mai foieste, exista posibilitatea sa patrunda in vagin. Dar deja aberam la faza asta, e cam imposibil.
Oricum, sa nu inteleaga fata asta gresit, in cazul ei nu se pune problema sa fie insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda din 8 feb 2006 23:27 de Nekunoskuta
E cel mai greu sa te lasi de fumat, nu?
Explicatia e simpla: in loc sa fumezi iti gasesti refugiul in mancare (de asta se spune ca daca te lasi de fumat te ingrasi). Invers, daca fumezi, ai tendinta sa iei o tigara in loc sa mananci (la fel, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un din 8 feb 2006 23:21 de x
si n-o mai fa pe jignita,doar stii cum s-a inceput totul. la faza cu edip/oedip erati prosti de-a binelea. daca vrei poti sa incepi sa numeri ca sa stiu si eu citi superficiali sunt pe forumul acesta. de injurat a inceput aluka sa injure si voi (tu ...
Re: Re: Re: Re: scade nr? din 8 feb 2006 23:12 de Bozgoru
gratis.. daca te duci la medicul de familie si-ti da compensat:D
Re: Re: Re: scade nr? din 8 feb 2006 23:11 de Nekunoskuta
Asteapta sa-i vina menstruatia. Daca nu-i vine fa-ti probleme.
E greu sa evaluam noi sansele acum. Depinde cum ai atins penisul, daca ai avut sperma pe deget...sunt multi factori de luat in considerare.
Re: suuuper din 8 feb 2006 23:05 de valentine
Pai nu stiu cat de bine e sa "te dezvirginezi"...
Daca e sa gandim la subiect, este mai bine cu o fata care nu este virgina pentru ca o penetrezi mai usor, pe cand o virgina...chit ca esti dezvirginat deja tot ai dificultati la penetrare ...
Re: Re: Re: scade nr? din 8 feb 2006 22:59 de valentine
Pai sa vedem...zici ca ai scos prezervativul si ai pus mana pe capul penisului care dupa cum ar fii normal, era plin cu...ce nu ar trebuii sa fie :)
Ok...daca imediat dupa ce ai luat mana de pe penis ai penetrat-o cu degetele...e de rau :((
Eu zic ...
Re: Re: Re: Re: va rog...help din 8 feb 2006 22:56 de Bulana
pey asta e..nu stiu sigur...m-am spalat si sters dupa :)
Re: suuuper din 8 feb 2006 22:56 de Nekunoskuta
Mai bine nu. Risti sa te chinui si tu si sa o chinui si pe ea. Insa daca iubesti o virgina nu merita sa-ti incepti viata sexuala cu alta si apoi sa te intorci la virgina ta;)
Re: Re: Re: va rog...help din 8 feb 2006 22:52 de Bozgoru
fund? adika buca?:) nu.. nu are cum... doar daca nu te-a penetrat inainte de ejaculare fara prezervativ... sau dac nu s-a prelins de pe popou.:) in vagin
Re: Re: scade nr? din 8 feb 2006 22:48 de Bozgoru
mai..si un varf de ac de sperma ( vorba vine).. poate fecunda femeia incat sa aiba tripleti.. eu zic sa va duceti la un medic daca nu vine ciclul..iar daca nu e prea tarziu... postinor...si dupa aia folositi diane 35... doar 230 mii... daca sunteti ...
Re: Re: Re: par pubian??? din 8 feb 2006 22:34 de Mamaita
mai copii, ce vorbiti de mirosuri si transpiratii? Pai daca miroase a sapun, care mai e hazu'? Tre' sa aiba oarece iz de peste, sau macar de branzica, sa stie omu' unde-o nimerit!!! Ascultati la baba aicea, ca io mi-am facut o data si codite si n-am ...
Re: scade nr? din 8 feb 2006 20:34 de valentine
Daca ai intrat calumea, nu doar ai atinso usor pe vagin...nu suna prea bine...:((
Re: Re: am o problema ... din 8 feb 2006 20:33 de valentine
Chit ca il are neregulat....1 luna si jumatate e prea mult, cat de neregulat o fii el...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 8 feb 2006 20:26 de blanytza
ha ha! ce sa iti spun ce ma consoleaza raspunsul tau!! :P
Pagina 2709 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||