Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2006 23:59 de Nekunoskuta

:) Incepem cu "te simti, te simti"? Hai ca nu am chef in seara asta, ma doare capul draga :D Ok, tu te-ai simtit jignit de un citat din Dinescu, eu m-am simtit jignita cand mi-ai spus "daca faci sex oral la fel de bine mai apar ...

Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 8 feb 2006 23:47 de David21

mai copii, ce vorbiti de mirosuri si transpiratii? Pai daca miroase a sapun, care mai e hazu'? Tre' sa aiba oarece iz de peste, sau macar de branzica, sa stie omu' unde-o nimerit!!! Ascultati la baba aicea, ca io mi-am facut o data si codite si n-am ...

Re: Re: Re: Re: scade nr?

din 8 feb 2006 23:39 de ich will

nu stiu ce teste folositi voi, dar in prospectul testelor pe care le-a folosit prietena mea scrie ca testul poate fi folosit la prima zi dupa intirzierea ciclului.

din 8 feb 2006 23:34 de x

faza cu Dinescu sau lindinescu cum imi place sa-i spun. iti aduci aminte?

din 8 feb 2006 23:31 de Nekunoskuta

Daca imi arati unde te-am injurat EU pe TINE (adica injuraturi, prostii, nu ironii) recunosc. Nu de alta dar nu e genul meu sa injur pe forumuri ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va rog...help

din 8 feb 2006 23:29 de Nekunoskuta

Daca fata se mai misca, se mai foieste, exista posibilitatea sa patrunda in vagin. Dar deja aberam la faza asta, e cam imposibil. Oricum, sa nu inteleaga fata asta gresit, in cazul ei nu se pune problema sa fie insarcinata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda

din 8 feb 2006 23:27 de Nekunoskuta

E cel mai greu sa te lasi de fumat, nu? Explicatia e simpla: in loc sa fumezi iti gasesti refugiul in mancare (de asta se spune ca daca te lasi de fumat te ingrasi). Invers, daca fumezi, ai tendinta sa iei o tigara in loc sa mananci (la fel, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un

din 8 feb 2006 23:21 de x

si n-o mai fa pe jignita,doar stii cum s-a inceput totul. la faza cu edip/oedip erati prosti de-a binelea. daca vrei poti sa incepi sa numeri ca sa stiu si eu citi superficiali sunt pe forumul acesta. de injurat a inceput aluka sa injure si voi (tu ...

Re: Re: Re: Re: scade nr?

din 8 feb 2006 23:12 de Bozgoru

gratis.. daca te duci la medicul de familie si-ti da compensat:D

Re: Re: Re: scade nr?

din 8 feb 2006 23:11 de Nekunoskuta

Asteapta sa-i vina menstruatia. Daca nu-i vine fa-ti probleme. E greu sa evaluam noi sansele acum. Depinde cum ai atins penisul, daca ai avut sperma pe deget...sunt multi factori de luat in considerare.

Re: suuuper

din 8 feb 2006 23:05 de valentine

Pai nu stiu cat de bine e sa "te dezvirginezi"... Daca e sa gandim la subiect, este mai bine cu o fata care nu este virgina pentru ca o penetrezi mai usor, pe cand o virgina...chit ca esti dezvirginat deja tot ai dificultati la penetrare ...

Re: Re: Re: scade nr?

din 8 feb 2006 22:59 de valentine

Pai sa vedem...zici ca ai scos prezervativul si ai pus mana pe capul penisului care dupa cum ar fii normal, era plin cu...ce nu ar trebuii sa fie :) Ok...daca imediat dupa ce ai luat mana de pe penis ai penetrat-o cu degetele...e de rau :(( Eu zic ...

Re: Re: Re: Re: va rog...help

din 8 feb 2006 22:56 de Bulana

pey asta e..nu stiu sigur...m-am spalat si sters dupa :)

Re: suuuper

din 8 feb 2006 22:56 de Nekunoskuta

Mai bine nu. Risti sa te chinui si tu si sa o chinui si pe ea. Insa daca iubesti o virgina nu merita sa-ti incepti viata sexuala cu alta si apoi sa te intorci la virgina ta;)

Re: Re: Re: va rog...help

din 8 feb 2006 22:52 de Bozgoru

fund? adika buca?:) nu.. nu are cum... doar daca nu te-a penetrat inainte de ejaculare fara prezervativ... sau dac nu s-a prelins de pe popou.:) in vagin

Re: Re: scade nr?

din 8 feb 2006 22:48 de Bozgoru

mai..si un varf de ac de sperma ( vorba vine).. poate fecunda femeia incat sa aiba tripleti.. eu zic sa va duceti la un medic daca nu vine ciclul..iar daca nu e prea tarziu... postinor...si dupa aia folositi diane 35... doar 230 mii... daca sunteti ...

Re: Re: Re: par pubian???

din 8 feb 2006 22:34 de Mamaita

mai copii, ce vorbiti de mirosuri si transpiratii? Pai daca miroase a sapun, care mai e hazu'? Tre' sa aiba oarece iz de peste, sau macar de branzica, sa stie omu' unde-o nimerit!!! Ascultati la baba aicea, ca io mi-am facut o data si codite si n-am ...

Re: scade nr?

din 8 feb 2006 20:34 de valentine

Daca ai intrat calumea, nu doar ai atinso usor pe vagin...nu suna prea bine...:((

Re: Re: am o problema ...

din 8 feb 2006 20:33 de valentine

Chit ca il are neregulat....1 luna si jumatate e prea mult, cat de neregulat o fii el...

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 8 feb 2006 20:26 de blanytza

ha ha! ce sa iti spun ce ma consoleaza raspunsul tau!! :P

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2709 din 3732
«   1 ... 2706   2707   2708   2709   2710   2711   2712 ... 3732   »

loading...