Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Diferenta de varsta

din 7 feb 2006 23:06 de sweetgirl1

Cred ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat un prfesor de care sa se indragosteasca dar aceasta indragosteala dureaza putin, este o pasiune de adolescenta.Acum in legatura cu mine.Inca sunt cu el, suntem fericiti, ne intelegem foarte bine, ...

Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

din 7 feb 2006 22:25 de blanytza

sa stii k faza cu cum e imbracat tipul respectiv nu conteaza la toate fetele!eu am fost cu un BAIAT care nu arata tocmai fain, dar mi-a placut pe moment si m-am combinat cu el! alta e faza ca dupa o luna ne-am despartit... in fine, eu m-am ...

Re: Diferenta de varsta

din 7 feb 2006 22:18 de blanytza

pai sa vedem! daca tu stii ca te iubeste, bine! ti-a demonstrat-o, ok! daca vati culcat si mai e cu tine, atunci treaba e serioasa! daca as fi in locul tau (si sunt in oarecare masura!) as pleca cu el in tara lui! stiu ca suna copilaresc, dar ...

Re: o problema

din 7 feb 2006 22:09 de blanytza

parerea mea k trebuie sa ii faci un test de sarcina!! nu mai merge cu daca aia, daca ailalta ce se intampla!! asa ca vezi asta, k e cea mai buna solutie! si cea mai sigura de a sti! :P

Re: Re: Re: fetelor am nevoie de ajutorul vostru

din 7 feb 2006 22:06 de blanytza

hm... asta da idee! esti bun, frate! :))) uh, ce atmosfera! genial! (genial daca si iubitul meu ar avea asemenea idei!!) woohoo! ;)

o problema

din 7 feb 2006 20:09 de Shaky

Am o intrebare. Ieri am venit acasa cu o tipa . Nu am facut decat sex oral. A inceput sa se joace cu penisul meu , etc. Inainte de a ejacula apare un licid incolor.e tot sperma? Contine spermatozoizi? de ce va intreb? Pentru ca dupa ce s-a jucat cu ...

Re: Diferenta de varsta

din 7 feb 2006 16:24 de ExoticDream

Daca baiatul a depasit varsta de 24-25 de ani, exista sanse mari sa se fi maturizat si langa el sa te simti... altfel decat alaturi de un pusti caruia ii umbla mintea la aventuri, CounterStrike, fotbal si masini. Nu ma refer la o anumita ...

Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 7 feb 2006 15:54 de ExoticDream

(Topic inspirat din cel intitulat "Relatie sexuala" ) Sa presupunem ca nu ai o experienta sexuala demna de Guiness book of records si esti implicat intr-o relatie de iubire, in care comunicarea este OK, compatibilitatea la fel, iar sexul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 7 feb 2006 14:56 de nico

baieti ce inseamna sa fii versata?:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Am venit!!!

din 7 feb 2006 14:48 de Nekunoskuta

Lasa-l ca daca devine homosexual incepe sa considere barbatii curve si uite asa o sa hotarasca sa plece singur pe o insula parasita:p

Re: Re: par pubian???

din 7 feb 2006 12:43 de carla

parerea mea e ca o femeie de femeie(....care stie...)imbina esteticul cu igienicul, adica inlatura total parul de pe labii, iar in partea pubisului isi face o freza misto...dar atentie , parutul e taiat finut, mai scurtut..si sa revenim cu picioare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le multume

din 7 feb 2006 12:29 de LonelyGirl

:lol::lol::lol:marfa raspunsul.:flowers:

Re: Re: Re: problema care tine de sex

din 7 feb 2006 11:17 de ciupsie

acuma ca ai aflat sper ca te vei chinui sa o ajuti.sa gasiti rezolvare la problema. e clar ca ea te iubeste din moment ce ti.a daruit prima noapte desi i se parea scarbos sexul. daca te desparti acuma de ea...o sa aibe si mai multe probleme ...

Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 7 feb 2006 11:15 de Nekunoskuta

Nu-ti poate spune nimeni de pe un forum daca esti sau nu slaba. Trebuie sa te vada cineva ca sa afirme asta. Este irelevant ce inaltime si cate kg ai. Lumea iti zice ca esti slaba? Nu gasesti haine pe masura ta pentru ca toate iti sunt mari? ...

Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii c

din 7 feb 2006 11:13 de Nekunoskuta

Adica TOATE suntem curve...hai pa xca parerea ta cred ca e legendara. De fapt...nici tu nu stii care e parerea ta. Apropo...crezi ca prietena ta e curva?;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le mul

din 7 feb 2006 11:11 de Nekunoskuta

Eu nu pot intelege cum este o femeie proasta dar cu personalitate superba si caracter cool:wacko:In general astea se cam inlantuie si e total aiurea ce ai spus tu mai sus. O femeie desteapta nu-si va etala "talentele" toata ziua pentru ...

Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva

din 7 feb 2006 01:15 de Bozgoru

Alea bune sunt bune... dar nu s-ar mai numi bune..si nu ar mai vedea nimeni ca sunt bune..daca nu s-ar imbraca ca niste curve:) cu asta am spus tot :D

Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 7 feb 2006 00:43 de dana

Am o intrebare..Am cam1.68m si 46 kg..is prea slaba?:unsure:

Re: Re: problema care tine de sex

din 6 feb 2006 23:34 de eu

ms..dar am mai discutat cu ea si cica ar fi avut niste pb. in copilarie si cica sexul i se parea scarbos inainte de a o face cu mine in fine cred ca i-a placut preludiul si ce a mai fost in afara de penetrare..si in privinta locului a fost la ea ...

Re:

din 6 feb 2006 23:14 de David21

Deja e complexat, ce sa mai devina? Si daca de 4 ani o tine tot asa, inseamna ca e cam tarziu sa-l ajuti! O:):-`:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2711 din 3732
«   1 ... 2708   2709   2710   2711   2712   2713   2714 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare