Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: par pubian??? din 6 feb 2006 09:44 de CristianH
:blink:
Cum adica sa se sparga prezervaivul de la niste fire de PAR :blink:,
Poate doar daca o faci cu peria de sirma :-` (no offence)
Eu prefer fara par de amble parti. Si pot sa spun ca singurul prezervativ spart in ultimii 2 ani a fost sin ...
Re: De la mine sau de la ea? din 6 feb 2006 08:52 de BBL
Mai disperatule! Voi va protejati?:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer din 6 feb 2006 00:56 de Taqua
Beeei, tu n-ai nici o limita? Nimic din raspunsurile pe care ti le-a dat Nekunoskuta nu iti justifica limbajul la adresa ei...Care-i faza? Te crezi mai "special" daca faci uz de astfel de mitocanisme?
Re: Re: Am venit!!! din 5 feb 2006 17:23 de Bozgoru
Cacat! planuri de cacat si femei de cacat ! aia il banuia pe ala ca era virgin... deci are experienta femeia la 18 ani.... de stie despre un baiat daca e virgin sau nu... deci ajungem la intrebarea aia cu mortii lor de curve! acum vrea sa o faca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer din 5 feb 2006 17:08 de Bozgoru
BAHHH! BBL... daca raman impotent ca fumez dupa.. pe tine te alerg :ninja::-`
Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex din 5 feb 2006 17:05 de Bozgoru
Inainte sa incepi sa ai o relatie sexuala cu partenerul stabil..trebuie sa te gandesti la mai multe inainte...implicit..daca aveti un loc al vostru unde sa o faceti...fara sa fiti stresati de nimeni..asta e o problema foarte mare... pentru ca in ...
Re: sex anal... din 5 feb 2006 08:35 de miky
:D:D:D De unde ai auzit tu chestia asta?
sex anal... din 5 feb 2006 05:45 de yoyo
daca faci sex anal numai poti face treaba...mare?
Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le multumeste pe femei din 5 feb 2006 04:08 de inuendo
E mult prea mult de scris si sunt obosit dar daca vrei putem organiza o demonstratie :P:P:P
Re: Re: Re: Re: Cat de importanta este intalnirea? din 5 feb 2006 01:57 de ExoticDream
Si eu tot din experienta iti vorbeam. Este adevarat, in relatia OK nu am avut parte niciodata de cuvinte grele, de jigniri pe care sa le tinem minte o viata, au existat mici neintelegeri, dar adoptasem un fel de regula: in clipa in care se crea o ...
Re: Re: problema care tine de sex din 5 feb 2006 01:40 de David21
Ba, tu nu ai experienta in domeniul asta......asa ca, lasa-te! Lectureaza in continuare si vezi sa nu orbesti!O:):-`:-`
Re: problema care tine de sex din 5 feb 2006 01:34 de ExoticDream
Acea prescurtare m-a derutat initial, am crezut ca sunteti la distanta si atunci datele problemei ar fi fost un pic altele, e atat de greu sa scrii "cam"? Sa trecem la "oile" noastre....
Nu cred ca locul este problema, ...
Re: Re: nevoie ajutor. problema mare si foarte mul din 5 feb 2006 01:30 de y
x..sexologu' de serviciu,prescrie sfaturi si tratamente vesele!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer si c din 5 feb 2006 01:25 de David21
Mda...ce sa zic, fac sex, intr-o luna cat voi nu facet-ti intr-un an, si ala cu culturismu' lui sa se duca dracu' pana nu ma pish pe el, ca-i un rahat bleg pt care nu merita sa uzez tastatura!
Pe Nekunoskuta nu dau doua parale, ca-i de kakat, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex din 5 feb 2006 00:39 de x
daca nu prea simti mare lucru pentru ea cea mai buna solutie e despartirea.
Re: nevoie ajutor. problema mare si foarte mult st din 5 feb 2006 00:34 de x
poti folosi deja testul de sarcina. daca e totusi insarcinata voi stabiliti daca vreti avort sau nu. eu sper ca va fi totul bine. bafta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer si corec din 5 feb 2006 00:31 de x
mai invata pluralul
:D:D:D:D
david21 e unul, daca folosesti psihotrope nu inseamna ca-s mai multi.
nevoie ajutor. problema mare si foarte mult stres din 4 feb 2006 23:05 de rogue23
Salut.
Am o problema foarte mare, generatoare de mult stres, atat pentru mine, cat si pentru partenera mea.
I-a intarziat ciclul aproape 10 zile si nu stiu daca este insarcinata sau nu. Am folosit de fiecare data protectie, dar nu stiu ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer si corect din 4 feb 2006 16:20 de Nekunoskuta
Lasa-i in pace, le e ciuda ca ei nu pot nici macar o data in zi :lol:
Daca ai cu ce...go for it!;)
Re: Re: problema care tine de sex din 4 feb 2006 16:09 de chris
Ai dreptate..dar in privinta comunicarii ..cred ca am plictisit-o de cate ori i-am zis ..sa fie mai deschisa cu mine..ca doar ce draq suntem impreuna .nu? Dar parca nu ii intra in bila aia ):(
Pagina 2713 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||