Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cat de importanta este intalnirea? din 2 feb 2006 13:46 de inuendo
cum adica de motive care tin doar de ea? adica care tu nu le stii? sau cum? daca ii statea in putere sa vina sa va vedeti, si nu a venit, da , tu ai dreptate, mai ales ca ea habar nu are cum e pentru barbati sexul in relatiile la distanta..
Re: problema din 2 feb 2006 13:43 de inuendo
daca il iubesti asa mult si nu vrei sa ii faci nici un rau incearca sa faci variati pe teme sexuale, pozitii, orice ce iti trece prin minte...dar nu include in incercarile astea o aventura scurta cu alcineva, si daca totusi so totusi nu te poti ...
Re: Re: Alt fel de sex "oral" :))) din 2 feb 2006 12:53 de DinCluj
):():():(Nuuuuuuuuu mai, you've got it all wrong. Acea "disponibilitate" se refera la ORICE tip de fata, cu deosebirea ca fetele "cuminti" se deosebesc vizual si comportamental (numai cateodata) de "fetitze":,:,:, Si ...
Re: Alt fel de sex "oral" :))) din 2 feb 2006 12:39 de Nekunoskuta
"Disponibila" se referea la c***e...nu ai vazut ca am vorbit si de "fetitze"?
Adica daca accept un pahar trebuie sa ma astept sa vina sa ma intrebe ce tarif am? Asta trebuia sa invatz in clasa I? Cred ca am lipsit de la lectia ...
Alt fel de sex "oral" :))) din 2 feb 2006 12:15 de DinCluj
:p:p:p:p hi hi hi, ca sa vezi ce si cu fetele astea cum se "tachineaza" intre ele, mai serios sau nu...:~*:~*:~*Cred ca toate aveti dreptate daca e sa fie ceva "scantei" focul oricum se aprinde...Cred ca in fiecare baiat sau ...
Re: Note pentru impresia tehnica/artistica! din 2 feb 2006 11:37 de DinCluj
Se ia in considerare calitatea raspunsurilor (care poate fi de multe ori tratata subiectiv) sau numarul lor?:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2006 11:06 de MachoMan
Iti dai seama cat de cuminte e daca singurul lucru pe care il face cand intra pe un site de sex este sa isi dea "amprentele"! Stie ea ce ciudati se invart pe aici? :-`
Re: Re: Re: Re: Ce draq le multumeste pe femei? din 2 feb 2006 11:01 de MachoMan
E propozitie, invata! Devine fraza doar daca adaugi faza cu barbatii care "e" stim noi ce! ;)
Re: un raspuns sincer si corect din 2 feb 2006 08:53 de BBL
Numai daca fumezi dupa... :devil:
Note pentru impresia tehnica/artistica! din 2 feb 2006 04:20 de ExoticDream
Daca tot suntem la capitolul "lectii", ce-ar fi sa strigam catalogul userilor activi ai seXpertului si sa le acordam note pentru activitatea depusa de-a lungul timpului? Pe o scara de la 1 la 10, va rog sa apreciati pe cine vreti voi, cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 2 feb 2006 04:03 de ExoticDream
Multor nevirgine nu le prea pasa de felul in care si-au inceput viata sexuala, chiar daca nu ar avea motive de mandrie, este vorba de cele care au facut-o din curiozitate, sub influenta prietenilor sau presate de vreun iubit santajist, putine ...
Re: Re: Relatia sexuala din 2 feb 2006 03:48 de ExoticDream
Uite unul din motivele pentru care am primit nota mica: mie mi se pare complicat sa faci sex cu un prieten/amic, chiar daca.... exista toate conditiile sa fie OK. Ai putea sa detaliezi felul in care se ajunge la sex in asemenea situatii? Promit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 2 feb 2006 01:07 de valentine
Rubrica matrimoniale e pe a doua strada la stanga...
Re: Re: Maine e ziua cea mare!!! din 2 feb 2006 01:03 de valentine
Poate ti se pare prosteste...dar eu zic ca tot planul asta sa iti pierzi virginitatea este o mare prostie...
Simti si tu ceva pt fata aia? Sau doar esti fericit ca ai gasit cu cine sa iti pierzi virginitatea?
Poate pe moment esti mandru ca scapi de ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 2 feb 2006 00:37 de spleen
calmeaza-te. e bine ca esti virgina, mai ramine sa gasesti pe acel cineva care te va face fericit. putine "nevirgine" recunosc ca le pare rau ca au pierdut virginitatea si cauta zeci si zeci de motive unele mai nastrusnice ca altele ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 1 feb 2006 23:10 de valentine
Daca tu crezi ca trebuie sa ii fie rusine unei fete ca e virgina...daca e o forjata ce tre sa ii fie?
Re: Re: Ce draq le multumeste pe femei? din 1 feb 2006 22:42 de Je
dar tu daca dai de o fata calumea..tu incerci sa o arzi din prima saptamana? sau incerci sa iti construiesti relatia?Sincer..aproape toate cu care am fost eu au fost multumite..deci nu e baiul de asta...si nush care este adevarata problema!
Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 1 feb 2006 22:13 de nico
daca ma place cineva,as vrea sa ma placa oricum,chiar daca sunt sau nu virgina.faptul ca sunt virgina ar trebui sa fie doar o bucurie in plus,dar in zilele astea se pare ca trebuie sa ne fie rusine pt ca suntem virgine!
Re: si daca.. din 1 feb 2006 22:06 de inuendo
si tu si ei.. tu trebuie sa ajungi sa iti cunosti corpul mai bine, ce sa faci ca sa ajungi la orgasm, iar ei ca ar trebui sa se chinuie putin mai mult..
Re: Re: Re: ExoticDream este cea mai tare de pe fo din 1 feb 2006 22:05 de inuendo
lol tu ori esti drogat, ori vrei tare sa i-o tragi d-soarei moderator..
parearea mea, si doar a mea, este ca pe o scara de la 1 la 10, la moderatori as da asa, 6-7 lu exotic, ca se chinuie fata si e corecta, nu pot da mai mult ca are prea mult ...
Pagina 2715 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||