Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Adevar crud, indulcit - Eu zic, "depinde& din 1 feb 2006 01:32 de ExoticDream
Te exprimi foarte alambicat!
Nu vad sensul unor minciuni la inceputul relatiei, dupa cum nu inteleg cum de te poti gandi sa planifici o relatie ca pe lista de cumparaturi din piata, suna.... ca la orele de economie politica!
Mie mi se ...
Re: ExoticDream este cea mai tare de pe forum din 1 feb 2006 00:05 de Taqua
Sabba, Nekunoscuta, unde bate acest simpatic domn? Optimizarea parerilor si mentinerea unei stari de echilibru se realizeaza cu ajutorul Exoticei (care "e si va ramane o culta") si noi...("?")...
Ce dragut...:((
Re: Re: Re: Adevar crud, indulcit sau minciuna? din 31 ian 2006 23:54 de Taqua
N-am nimic de ascuns si trecutul meu este "fara pata". Cine poate sa ma contrazica? (deci varianta omisiunii) :,
Re: Re: Re: diane35 din 31 ian 2006 23:29 de Grety
io cred ca cineva imi administreaza anticonceptionale fara sa stiu..:)
Re: Re: diane35 din 31 ian 2006 23:23 de Taqua
Fratilor, anticonceptionalele nu ingrasa. Provoaca in schimb pofta de mancare. Si daca nu te controlezi, logic ca te faci cat o vaca.:~*
Re: Ce draq le multumeste pe femei? din 31 ian 2006 23:21 de Grety
poarta-te dupa nevoi si o sa fii fericit..!:D:D:D
ideea este ca poate ne spui si ce anume doresti de la o femeie/femei...,ca de fapt asta e esential pentru tine ,din cate inteleg si tocmai asta ai omis sa ne spui(nu ca ne-am pricepe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutorrrrr! din 31 ian 2006 23:20 de Taqua
:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Ajutorrrrr! din 31 ian 2006 23:11 de Grety
nota 10 !:) ...dar hai sa venim si cu temeiul legal,ca niste profesionisti ce ne aflam...:
Extras din CODUL PENAL,partea speciala,SECTIUNEA III - avortul :
-Provocarea ilegala a avortului-
Art. 185. -Intreruperea cursului ...
Ce le multumeste pe femei? din 31 ian 2006 22:30 de Je
Habar nu am ce le mai multumeste pe femei..la draq cu ele :(((
daca ma port ca un idiot cu ele nush cum draq fac de cad mereu in patul meu..dar daca ma port finutz...dupa 1 sapt nici numai dau vreun semn de viata...!!
aveti ceva recomandari sau ...
Re: Re: Re: Re: o inrebare din 31 ian 2006 21:52 de valentine
No fucking ideea...O:)
Re: Re: Re: Ajutorrrrr! din 31 ian 2006 21:23 de Nekunoskuta
Avortul in luna a 6a nu e legal. Nici un medic nu se incumeta din cauza asta plus ca sarcina fiind avansata exista posibilitatea ca pacienta sa moara.
Exista, insa nu si in Romania, avortul prin folosirea hormonului prostaglandine care se ...
Re: Re: Re: o inrebare din 31 ian 2006 21:05 de Nekunoskuta
...misoginism...egoism...
Si totusi...daca el a avut 3 orgasme si ea 8 se spune ca el a dat 3 numere si ea a primit 8?:D
Re: diane35 din 31 ian 2006 20:35 de Nekunoskuta
Are dreptate sexpertul valentine :) Orice anticonceptional poate duce la ingrasare, depinde de organismul tau cum reactioneaza. Du-te la medic sa-ti recomande alte anticonceptionale sau observa daca nu cumva ai pofta mai mare de mancare ca sa te poti ...
Re: si daca.. din 31 ian 2006 19:18 de saabba
ei, tu!
tu n-ai nici o vina!
eiii, sunt de vina, pentru ca nu sunt suficient de multi, iar "orgazmul" ala pe care-l cauti tu...nu vine asa cu una cu doua...adica cu unu cu doi!:D:D:D
Adevar crud, indulcit - Eu zic, "depinde" din 31 ian 2006 10:19 de DinCluj
Ai dreptate, cred ca cel mai bine e sa studiezi persoana de langa tine si daca intrebari de genul asta iti vin cand esti la inceputul relatiei, cand nu stii pe ce teren esti, mai bine tragi niste minciuni, usoare (acum nu din alea sfruntate cum ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 ian 2006 10:04 de David21
Esti caraghioasa rau, ce sa zic, da-ti o sapa in cap!O:):-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 ian 2006 09:51 de David21
Ba, daca as fi fost aseara pe forum si te-as fi fazut, ma-s fi deshidratat complet.
Ba cocofic, ma pish pe tine!
Re: si daca.. din 31 ian 2006 09:42 de DinCluj
Sunt si eu de parerea celorlalti: daca nu esti pregatita sa obtii orgasmul rapid, sau macar la fel de rapid cat un baiat sau sa ai orgasme multiple pana un baiat obtine unul, pai fato lasa-te de meserie si i-ati si tu un om ca toti oamenii care ...
ExoticDream este cea mai tare de pe forum din 31 ian 2006 09:07 de DinCluj
Cred ca e asa cum zici, dar mai cred in optimizarea parerilor si echilibrul care apar de la ceilalti (celelalte fete) ce au pareri diferite...Cred ca Exotic e si va ramane o culta, sau cel putin asa o consider, dar va mai fi necesara si de o Sabba, ...
Re: Adevar crud, indulcit sau minciuna? din 31 ian 2006 08:53 de miky
In general vorbesc despre fostele relatii, fara prea multe amanunte, la inceput poate mai mult, pana sa ne cunoastem, apoi mai aduc vorba.
Totusi dupa ceva experienta spun ca ar trebui sa vorbim foarte putin si asta nu din cauza greselilor ...
Pagina 2718 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||