Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: si daca.. din 1 feb 2006 14:32 de ExoticDream
Aha, abelian! Daca de-acum 10 luni de cand se straduieste si pana acum nu a reusit performanta de a atinge orgasmul, i-a mai ramas o singura solutie: sexul cu elementul neutru!
;):D:lol:
Re: Re: Re: ExoticDream este cea mai tare de pe fo din 1 feb 2006 14:27 de DinCluj
Nu stiu altii ce spun, dar sincer eu tre sa-mi cer scuze ( a nu stiu cata oara:unsure:) , dar fiind grabit am omis in a ma uita pe profilul tau...ce sa-i faci asta e graba.Si cand am aflat deja ce si cum e, era prea tarziu caci nu mi s-a mai permis ...
Re: Re: din 1 feb 2006 14:24 de ExoticDream
Ai dreptate, toti avem nevoie de lucruri care sa ne fascineze, sa ne faca viata interesanta. Femeia care duce lipsa de neuroni nu este capabila sa gaseasca aceste "chestii" prea departe sau sa le creeze, de aceea i se pare palpitant sa ...
Re: din 1 feb 2006 14:03 de BBL
De regula femeile proaste pun botul la asa ceva. Cele mai multe femei nu trec informatia prin creier... Din pacate acesta este adevarul. Cert este ca dupa ce se casatoresc, isi deschid ochii si chiar dupa 10 ani de casanicie in care respectivul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 1 feb 2006 14:01 de raluk
:flowers:depinde ce intelegi prin "cuminte"o fata cuminte poate avea mai multe fete........daca vrei sa vezi una,id-ul meu e star_teen2006
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem din 1 feb 2006 13:43 de alcheringa
da, e moral sa speli wcuri si sa maturi pe jos, pentru cine stie ce 1 mil jumate pe luna. atat face o prostituata in mult mai putin timp (nu as putea sa ma pronunt in cat, totusi) :)
si de ce nu se saruta clientii cu prostituatele? :) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce int din 1 feb 2006 13:34 de alcheringa
Pe prietenul meu, cand eram doar amici, l-am intrebat daca i-ar da voie persoanei care e langa el sa se culce cu altcineva. Sincer, sunt de parere ca orice rupere psihica de partener se cheama ca l-ai inselat. In asta nu includ visele erotice ...
din 1 feb 2006 12:33 de Je
Pai asta si vreau o relatie stabila...nicidecum una fugitiva..ca-s satul de asa ceva..si nu e vorba ca poate doresc si ele doar ceva de-o noapte.pai daca ma comport ca un idiot cu ele nush cum reusesc sa le fac sa ma placa..si daca vreau sa ma ...
Re: Re: ExoticDream este cea mai tare de pe forum din 1 feb 2006 10:15 de DinCluj
Imi cer public scuze in numele tuturor fetelor care s-au simtit, ofensate de acea omisiune:( . Poate nu m-am gandit la acest aspect, anume ca va deranja.Scuze. Nu era intentionata, m-am referit la faptul ca prin acele raspunsuri lungi in care ...
Re: Virginitatea - demodata? din 1 feb 2006 10:03 de BBL
Eu unul am avut cateva prietene virgine si una care nu mai era virgina, care a sarit in pat dupa o saptamana. Avusese la activ inca 4 inaintea mea. Dupa 3 luni dupa ce mi-a sarit in pat, in urma unor certuri cu ca e C..., mi-a si demostrat-o. ...
Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva din 1 feb 2006 09:53 de BBL
Adica daca nu o face pe bani, dar o face cu mai multi...nu e C...:lol:
Cred ca ar trebui sa se dea noi definitii, pentru ca cele in uz deja, nu acopera aria preocuparilor populatiei... Eu unul am avut parte si de C...fara bani. Si m-am ales si ...
Re: PROBLEMA MARE !!! din 1 feb 2006 09:46 de BBL
Nu e nici o problema. Nu sunt dureroase si nu iti fac nimic rau. Sunt doar PUNGULITE DE GRASIME. Singura problema care poate sa apara este daca se localizeaza in zona sensibila si nu mai poti tu face unele lucruri...mai intime...:~*
You know ...
Re: alt fel de sex oral:))) din 1 feb 2006 09:41 de BBL
Mda... Ce sa zic? Dirty talk-ul e valabil numai daca place amandurora acest gen de conversatie lasciva. Uneori e bine sa vorbesti asa daca e lume in jur si nu vreti sa priceapa ce aveti voi de gand...
Pana una alta...ai grija sa faci piata si ...
Re: Intrebare! din 1 feb 2006 09:36 de BBL
Corect! Uite un sfat... Faceti baie impreuna si dupa aia vezi cum sta cu savarina!:D
Este mai placut la femeie, decat este la barbat... Cel putin in cazul meu asa e...:~*
Daca o iubesti, nimic nu este imposibil. Nu ti-a cerut nimic murdar. ...
Re: Ce draq le multumeste pe femei? din 1 feb 2006 09:31 de BBL
Explica-ne si noua ce le faci! Daca tu cauti numai aventuri de o noapte...sau de un timp foarte scurt, e posibil ca si ele sa caute tot asa ceva... Prin urmare nu te mai suna... De ce nu cauti o prietena stabila in care sa investesti sentimental? ...
Re: Re: Adevar crud, indulcit - Eu zic, "depi din 1 feb 2006 09:27 de DinCluj
Alambicat sau nu, m-am exprimat astfel deoarece si subiectul nu e unul taman usor. E un subiect delicat. Dar vad, ca desi m-ai criticat pentru "amabicurile" din text, vad ca ai calcat pe acelesi urme...Ma refeream tocmai la faptul ca nu e ...
Re: Adevar crud, indulcit sau minciuna? din 1 feb 2006 09:27 de BBL
Chiar daca e sotia mea...cu omisiuni... Ideea e ca nu am facut alegerea potrivita la momentul potrivit. Sotia mea este cea care ar fi trebuit sa fie prima, dar din pacate nu a fost asa. Nu conteaza ce a fost inainte...dar imi pare rau doar pentru ...
Re: si daca.. din 1 feb 2006 09:21 de BBL
Este vorba de sex in grup? Sau eu nu am inteles bine? :blink:
Re: CE MA FAC???? din 1 feb 2006 09:12 de BBL
Ideea e ca am avut si eu problema aceasta cu sotia mea, dar s-a rezolvat in doua saptamani si acum nu o mai doare. Trebuie sa incercati cu lubrifiant, dar sa nu va imaginati ca va iese din prima. Incercati la intervale de 2-3 zile si veti reusi ...
Re: Maine e ziua cea mare!!! din 1 feb 2006 01:42 de ExoticDream
Foarte "palpitant" planul tau "misel si nesimtit", amuzanta smecheria cu prezervativul pus in taina la baie (mai ales ca fatuca e perversa si, in consecinta, habar n-are sa monteze dispozitivul in cauza, plus ca mizezi pe ...
Pagina 2717 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||