Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: problema care tine de sex

din 4 feb 2006 15:57 de valentine

Pai in primul rand cam lipseste comunicarea dintre voi doi din ce inteleg eu... Ea nu stie de problema asta, nu? Ea crede ca totul este ok...deci ar trebui sa discutati despre chestia asta. Bine...nu te apuci sa ii zici "bai io te las ca nu ...

Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

din 4 feb 2006 01:40 de ExoticDream

Da, dorul nesfarsit de celalalt.... Eu tot din experienta iti spun ca nu cred asta, cand esti departe de partener si caile de comunicare sunt mai putine decat in cadrul relatiilor obisnuite, stii ca ceea ce ii spui celuilalt conteaza mult ...

Re: Re: Re: Re: Relatia sexuala

din 4 feb 2006 00:51 de ExoticDream

Nu am inteles gresit, vreau sa inteleg/invat cum e chestia cu sexul fara sentimente. De ce o partida de sex are toate sansele sa distruga o prietenie buna? Daca fata este disponibila si tu la fel, daca amandoi vreti sex de moment si fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 feb 2006 15:31 de Taqua

:-` Daca o domnisoara nu ar trebui sa injure toti idiotii, ma lasi pe mine? Si asa ma plictisesc...:D

Re: Am venit!!!

din 3 feb 2006 14:57 de ExoticDream

A sosit momentul adevarului.... si uite ca n-a fost cu fuga hazlie la baie, ci pe baza de inspiratie la fatza/fata locului si cu influente seXpertiene! Felicitari, frate, si bun venit in lumea barbatilor! Ai omis sa ne spui daca ai simtit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral"

din 3 feb 2006 10:32 de Nekunoskuta

Rezist draga, rezista...dar sa-mi explici la care sens te gandeai...eu ma gandeam la celalalt:p:p

Re: Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral" :)

din 3 feb 2006 09:34 de DinCluj

Ei,depinde daca vei rezista "tachinarii" mele...:p:p:p or is it too strong for u?:,:,

vraja

din 3 feb 2006 05:06 de inuendo

vrajeala ta nu o are nimeni, ba vrei o fufa, ba vrei pe cineva pe care sa respecti, ba bla-bla-bla... de facpt eu cred ca nu ti sa ivit ocazia sau daca sa ivit nu ai stiut sa o vezi si acum astepti sa vina o tipa la tine si sa zica ca vrea sa sio ...

Re: Re: un raspuns sincer si corect

din 3 feb 2006 00:12 de mitusus

tare faza numai ca nu sunt fumator si fac si culturism zilnik oricum e bine ca ai recomandat ce stiai:D

De la mine sau de la ea?

din 2 feb 2006 19:58 de anonim

Hmm nu stiu cum sa incep...deci sunt cu o fata de 5 luni de zile.. am facut dupa 2 luni.. si.. dupa a3`a partida de sex mi`au iesit niste bubite rosii pe capu penisului...nu am tinut cont am crezut ca a fost din cauza ne`am distrat prea mult :p ... ...

din 2 feb 2006 16:14 de Nekunoskuta

Un amic are teoria "aragazului si buteliei". Adica: aragazul e acasa dar in deplasari ai butelia cu el. Parerea mea e ca aragazul ar trebui sa invete sa fie butelie ca sa plece el in deplasari ;) De-asta se duc barbatii la ...

din 2 feb 2006 16:06 de Necunoscut

Pai... daca zici de "idee"... atunci ce zici de ideeea in sine de a merge la prostituate? ;)

Re: Re: Re: Re: Ce draq le multumeste pe femei?

din 2 feb 2006 15:45 de tot Je

:)))atunci eu ce sa mai fac? sa astept pana la 25 ani ca sa-mi dau seama a nu-s bun la sex? Sica sa-ti raspund la intrebare dureaza in jur de 20-30 min. in fct de cat sunt de horny :P si e in toate pozitiile decente..deci fara "cireasa de pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg

din 2 feb 2006 15:07 de Necunoscut

Ma indoiesc.. In fine, nu va inteleg: "Cine ar saruta o prostituata"? Sunt 100% sigur ca orice om normal are o repulsie fata de prostituate. Cum sa o sarut pe una ce a facut felatie la jumatate din oras? Nu e vorba de ce vrea ea, e ...

din 2 feb 2006 15:01 de Nekunoskuta

De-aia cred ca a si pus ghilimele cand a scris cuminte:lol:

Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral" :)))

din 2 feb 2006 14:59 de Nekunoskuta

Din contra, tu ai inteles gresit mica mea povestioara. Eu am spus ca am aflat ca acel gest arata ca esti prostituata si ca esti "disponibila". Ce zici tu stiu si e normal insa vezi ca acelasi gest are mai multe sensuri, asta legat ...

Re: problema

din 2 feb 2006 14:54 de Nekunoskuta

Te contrazici putin. Nu poti sa nu doreste sexual un om pe care spui ca-l iubesti. Trebuie sa-ti revizuiesti sentimentele fata de el, sa vezi daca mai exista iubirea sau a ramas respect, e rutina si altele. Daca exista totusi iubirea trebuie ...

Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

din 2 feb 2006 14:52 de Nekunoskuta

Adica doar sexul conteaza?:blink:Nu cred. Acum depinde si de motivele care "tin doar de ea". Daca exista o sansa cat de mica sa va intalniti dar ea nu a vrut trebuie sa afli de ce. In loc sa se dea peste cap sa-ti arate ca te iubeste ...

Re: Re: Re: Relatia sexuala

din 2 feb 2006 14:06 de inuendo

lol ai inteles gresit. Eu niciodata, dar niciodata nu ma culc cu prietenele mele, amice, decat daca sunt dispus sa incerc o relatie de lunga durata, altfel nu stric o prietenie buna care se face si se tine cu greu pentru sex...prima mea iubita cu ...

Re: Re: Re: Ce draq le multumeste pe femei?

din 2 feb 2006 13:50 de inuendo

vezi ca ai evitat sa raspunzi la intrebarea mea... si daca dau de o fata calumea las lucrurile sa mearga de la sine... oarecum cred...lol cum adica aprope toate au fost multumite? asta arata ca unele clar nu au fost, si probabil restul au fost ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2714 din 3732
«   1 ... 2711   2712   2713   2714   2715   2716   2717 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare