Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le multume

din 6 feb 2006 22:40 de David21

Vezi ca nu eshti chiar asa incuiata, ceva, ceva stii tu! La prima faza ai nimerit-o bine, la a doua nu prea. Pt un baiat e ff important fizicul,caracterul si personalitatea.Daca are creier dar are o personalitate mizerabila si un caracter de ...

Re: fetelor am nevoie de ajutorul vostru

din 6 feb 2006 21:54 de blanytza

pai... avand in vedere ca sunteti casatoriti de 7 ani... e o problema daca nu reusesti sa o satisfaci... si faza cu o noapte de dragoste excelenta depinde si de varsta fiecarei fete/ femei, intelegi? k ea e femeie si nu stiu cum gandeste, eu sunt ...

Re: problema care tine de sex

din 6 feb 2006 21:46 de blanytza

uite cum merge treaba... si io am fost in aceeasi situatie si ma bucur k pot sa iti dau un raspuns, pt ca am fost in pielea fetei virgine... deci! tipa s-a gandit probabil ca isi incepe viata sexuala... ok! si ar fi trebuit sa se mai gandeasca ...

Re: Relatia sexuala

din 6 feb 2006 21:36 de blanytza

oare cum sa se desfasoare?? e mai mult de un one-night-stand si nah... dak tie iti place asa... bine, oricarui baiat (macho ca tine :)) ii place o relatie bazata numai pe sex! acuma nuj ce se iti zic... uneori (depinde de tipa) poti sa ai o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sincer

din 6 feb 2006 20:04 de Nekunoskuta

Am zis eu ceva si te-ai ofticat? :blink: Ce? Doamne...CE??? Cu ce te-am suparat? Te-ai simtit cumva la faza aia cu "daca ai cu ce..."? ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:

din 6 feb 2006 18:24 de Daaavid21

David21 a devenit Daavid21. Daca eu sunt Daaavid21 si "haluginez" nu-i asa ca-s mai tare? :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia sexuala

din 6 feb 2006 18:21 de Nekunoskuta

Nevoie de diversitate exista mereu dar trebuie satisfacuta in cadrul cuplului. Daca vreau bomboane sa-mi aduca el, nu ma duc sa-mi dea altul. Asa ca...nu stiu ce sentimente are fata aia pentru tine dar iubire nu e. Daca a facut asa e posibil ...

Re: Re: Re: Re: Re: re:

din 6 feb 2006 15:35 de David21

Ba, ai grija dracu de tine, ce naiba cauti pe forum daca ai febra si haluginezi! Nu-i de gluma, du-te la doctor!):():():(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia sexuala

din 6 feb 2006 15:08 de ExoticDream

Nevoia de diversitate de care vorbesti nu face casa buna cu dragostea, dupa parerea mea, fata aceea nu te iubeste prea mult daca s-a trezit sa faca sex cu unul din fostii ei parteneri. Cand iubesti nu poti avea "ochi" si.... restul anatomiei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le multumeste

din 6 feb 2006 14:49 de ExoticDream

Ihi! Fetelor din lumea-ntreaga, imi pare rau, dar secretul nostru a fost deconspirat! Intrucat sunt mult mai inteligenti decat noi, baietii s-au prins ca stam cu ei doar daca adulmecam conturi grase in banca... Ei si ce? Parca noi nu ne-am prins ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce draq le multumeste pe f

din 6 feb 2006 14:42 de ExoticDream

Daca "demonstratie" inseamna ca inuendo ia una bucata persoana de sex feminin, fata de care nu are sentimente, si face sex cu ea, iar eu sunt doar fata cu carnetelul de notite care consemneaza realizarea evenimentului, sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex

din 6 feb 2006 14:38 de ExoticDream

Aprecierea este subiectiva, de exemplu mie mi se pare teribil de plictisitor sa faci sex sistematic in Red District, considerand sexul opus ca pe o masa de handicapati, potrivita numai sa imi satisfaca nevoile trupesti! :devil::devil::devil:

Re: Scrisoare

din 6 feb 2006 14:14 de ExoticDream

Quite touching.... Autor?!? Tu?!? :/:/:/

Re: Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex

din 6 feb 2006 13:44 de LonelyGirl

Stai lejer.Ma iubesc asa c um sunt.Soi nu sunt deloc plictisitoare.:ok:

Scrisoare

din 6 feb 2006 13:37 de LonelyGirl

"Iti scriu mereu, chiar daca nu cum stii si unde te astepti. Inmoi degetul in ploaie si scriu pe seceta, trec degetul prin vant si scriu pe cer. Am rugat iarna sa ninga in cuvinte de fulgi gandurile mele. Pe soare sunt suparata. M-a ars la ...

Dincolo de tine

din 6 feb 2006 13:28 de LonelyGirl

Ca sa ma rup de tine Am fortat cuvintele Sa spuna mai mult Decat ar fi vrut, Decat ar fi trebuit. Le-am fortat sa fie rele Sa nu fie ele. Cuvintele mele Sa spuna atat Cat sa nu existe Drum de intoarcere. Sa roseasca adanc Daca ar ...

Durerea

din 6 feb 2006 13:22 de LonelyGirl

Flacari reci ma ard pe dinauntru...Gheata fierbine ma face sa simt fiori, ma face sa tremur:sunt singura si ma adancesc continuu in dezamagire si disperareUn singur fir de speranta ma mai tine la aceasta margine de infern si ma ajuta sa nu ma ...

Inceput de sfarsit

din 6 feb 2006 13:16 de LonelyGirl

Ploua. Potop de dureri ma inunda Si sper sa nu ma-nec in lacrimi. Doar sper si-atat C-ai sa te-ntorci, Ca ai sa vii si ai sa stergi Durerea. Ninge. Avalansa de frica ma-ngheata, Ingheata un zambet, o iubire Si sper sa nu murim de ...

Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex

din 6 feb 2006 13:11 de David21

Bla bla bla......eshti plictisitoare, si ma intreb daca te mai poti suporta!:blink::-`:-`

Re: nevoie ajutor. problema mare si foarte mult st

din 6 feb 2006 12:15 de LonelyGirl

Asa cum am mai zis si in alte posturi, testul se face dupa 14 zile si costa undeva intre 50 si 100 mii vechi.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2712 din 3732
«   1 ... 2709   2710   2711   2712   2713   2714   2715 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare