Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am o problema ...

din 8 feb 2006 19:42 de Farfalla

Inainte tot asa iti intarzia?Ai un ciclu menstrual neregulat?Daca si inainte iti intarzia o saptamana - doua saptamani,inseamna ca e o problema hormonala. Daca nu iti intarzia si aveai un ciclu menstrual regulat,inseamna ca s-ar putea ca si testele ...

Re: va rog...help

din 8 feb 2006 19:37 de Farfalla

Nu Ana,poti sa stai linistita:ok:

Re: va rog...help

din 8 feb 2006 18:24 de valentine

Nu

va rog...help

din 8 feb 2006 17:25 de Bulana

buna ziua...am si eu o nelamurire...pot ramane insarcinata daca partenerul meu a ejaculat pe fundul meu? stiu e o intrebare cam prosteasca(sunt incepatoare)si pentru mine suna aiurea, dar sunt foarte nelinistita..va multumesc mult,Ana :((

Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 17:06 de valentine

Stiu ca majoritatea cuplurilor care iau decizia sa faca un copil nu prea le iese combinatia...adica baiatul/barbatul termina in fata/femeie dar tipa pur si simplu nu ramane insarcinata, chit ca este in perioada fertila, chit ca nu este. Ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i

din 8 feb 2006 17:01 de valentine

DACA se plimba cu parca...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 16:44 de Shaky

Ufffff, pai si cand e fata in perioada fertila ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un

din 8 feb 2006 16:36 de x

am raspuns cu aceeasi moneda, atita tot. deja nu te mai injur si nu te voi injura atita timp cit tu n-o sa injuri. :p

Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

din 8 feb 2006 13:34 de Nekunoskuta

Nu, ai fost destul de clar. Cea mai buna varianta este discutia. mai ales daca zici ca e o femeie matura nu se va eschiva de la o discutie pe tema asta.

Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

din 8 feb 2006 13:23 de alexino

Multumesc pt posibilele variante primite pana acum, dar sa clarific cateva lucruri: -despre igiena nu se pune vorba intre noi doi, suntem amandoi curati, ne epilam periodic -ea este o femeie matura, mai mare ca mine ca varsta deci nu se pune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un ras

din 8 feb 2006 13:19 de Nekunoskuta

Da, tin minte cand ma invitai sa-ti....nu stiu ce...erau injurii...ai uitat? ;) Poate logica mea lasa de dorit (daca zici tu...) dar tu nu stai bine cu ironiile. Ai tendinta sa injuri...vrei sa-ti dau copy/paste...poate ai uitat.

Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 13:14 de Nekunoskuta

Da, lichidul ala contine spermatozoizi dar in cantitate foarte mica. Acum depinde si fata daca era in perioada fertila.

Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra

din 8 feb 2006 13:10 de Nekunoskuta

Nu exista. Cel putin nu rapida. Daca fumezi te lasi de fumat. Mananci regulat, 3 mese pe zi, consistent. Ai grija insa sa nu mananci prea gras pentru ca nu te ingrasa ci e posibil sa-ti faca alte probleme. Si mai ia si tu reviste de-alea in ...

Re: Re: Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 13:06 de Shaky

cum adik se termina in ea shi tot nu ramane? ca io ma stresez rau de tot. Zi shi mie daca lichidul ala care apare cu mult inainte de ejaculare are spermatozoizi?

Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

din 8 feb 2006 12:03 de pionul

Cred ca are un motiv intemeiat sa faca asta. Sau, mai bine spus, sa nu o mai faca. Nu stiu daca o intrebare directa este indicata. Poate fi o fata mai sensibila. Gandeste-te un pic: a citit ceva? S-a intamplat ceva mai deosebit ultima data cand ...

Re: Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 8 feb 2006 11:45 de pionul

Mai, cred ca atunci cand faci dragoste, trairile sunt mult mai intense... simti altfel decat daca ai face sex. Esti mult mai receptiv la atingerile partenerului. In plus, daca iubesti inseamna ca esti atras/a si de fizicul celuilalt, asta pe ...

Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 11:10 de Shaky

Pai si daca testul iese pozitiv, se ajunge la avort. Habar nu am unde sa ma duc shi nici sa nu afle parintii.

Re: nu stiu ce sa fac

din 7 feb 2006 23:41 de Bozgoru

Ai avut o relatie cu un profesor la inceputul liceului... hmm.. daca eram tactu iti spargeam fatza si te f***am in cur! si te trimiteam l manastire ca s anu faci familia de rusine! P.S: si inca o data parerea mea desprea majoritatea femeilor se ...

Re: Re: Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 7 feb 2006 23:38 de Bozgoru

Te pisi pe el de sex.. daca nu e iubire..!iar aia care spun ca prefera sexul in loc de iubire sa si-o duca sa si-o ia la laba ca tot aia e!( aproape) :D

Re: Sex sau iubire? Amandoua?!?

din 7 feb 2006 23:13 de sweetgirl1

Cred ca in pat problemele se pot rezolva cu putina imaginatie, incercand sa cunosti mai bine corpul partenerului, ajutandu-l sa gaseasca punctele tale slabe, pe cand iubirea se gaseste rar...asa ca as alege iubirea.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2710 din 3732
«   1 ... 2707   2708   2709   2710   2711   2712   2713 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare