Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:27 de ExoticDream
Cand vad cum gandesc cei mai multi din baieti astazi, aproape nu mai cred ca exista ceea ce cautam noi.... Oare nu sunt capabili sa depaseasca latura instinctuala a fiintei lor? Chiar atat de mult s-a devalorizat romantismul incat am ajuns sa fim ...
Intervalul maxim de abstinenta din 15 feb 2006 02:18 de ExoticDream
Esti baiat si iubesti din tot sufletul o fata, iar, la un moment dat, din diferite motive (distanta, o afectiune/sarcina, faptul ca este virgina si nu se simte pregatita etc.), nu poti face dragoste un timp cu partenera ta. Ce faci in aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:11 de nico
nimeni nu te vorbeste de rau daca nu are de ce...mai conteaza si calitatea femeilor pe care le ai,nu numai cantitatea!!si tind sa cred ca inca nu stii sa apreciezi calitatea,indiferent daca e sau nu virgina!toata lumea are nevoie de dragoste,pana si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:10 de ExoticDream
Pai nu in doua zile, cred ca in acel interval fata trebuie sa se simta si sa presteze sex, pe urma vede el daca e ceva de capul ei sau nu si eventual se gandeste la sentimente (dar parca nu crede in asa ceva)!
:huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:05 de nico
si cum crezi tu,ISTETULE,ca poti iubi pe cineva in doua zile???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:00 de ExoticDream
Daca toti barbatii ar fi ca tine, n-ar mai ramane "pe piata" decat fetele care o fac oricand, oricum si cu oricine, cele bune s-ar calugari!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoo din 15 feb 2006 00:48 de Bianca
Nu ca am tupeu sa iti raspund bozgor prost dar si mai mult daca te prind o sa te castrez si o sa iti tai si morcovul tau de 12 cm ai inteles? [Cenzurat de ExoticDream] Faza cu taurul ar trebui sa o incerci tu dar sa iti vopsesti tot capul ala prost ...
Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar din 15 feb 2006 00:40 de Bozgoru
Mai nu cred ca se pot lua boli asa... inteleg intradevar de ce inghiti tu sperma lui si el juisarea ta... dar bautu de urina.. nu-l inteleg... vi se pare voua excitant? daca e asa.. ce sa zic.. bravo voua ca va traiti viata din plin:)
Re: C e mai important lungimea sau grosimea penisu din 15 feb 2006 00:37 de Bozgoru
Lungimea este buna pt stimularea punctului G al femeii(desi acest orgasm este ceva mai rar.)..si grosimea pentu stimularea labiilor..a partii de sufrafatza a vaginului cum ar veni...( acest orgasm..este cel mai des intalnit)... asa ca eu zic ca ...
Re: Re: Re: prea "uscata"??? din 14 feb 2006 20:25 de Nekunoskuta
Daca nu se lubrifiaza inseamna ca ori nu se excita ori are o problema medicala. Cat despre prezervative, teoretic ar trebui sa ajute lubrifiantul de pe ele la penetrare.
Re: Valentine/Dragobete's Day! din 14 feb 2006 20:07 de Nekunoskuta
Si mie dar...in alta ordine de idei...fratele meu a avut azi un comentariu referitor la...ceva. Cica: "ete na, sarbatoarea asta nu o recunoaste dar vorbeste in engleza...cum ramane cu limba romana daca vrea sarbatorile romanesti?" ;) ...
Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu animale din 14 feb 2006 19:18 de valentine
Mai...daca sunteti in halul asta de nesatisfacute eu zic sa organizati un fel de sex party unde sa invitati mai multi baieti si sa va faca posta toti in noaptea aia pe amandoua...poate,poate se gaseste unu care sa va satisfaca...si mai degraba sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Helppp :((( PLSSS!! din 14 feb 2006 19:14 de valentine
Nu pare ceva grav...daca nu ma inseala memoria, asa ceva mi-a mai aparut si mie si sunt sanatos tun!
Numai sa nu ma insele memoria...
Oricum, de cat timp le ai?
Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu animale din 14 feb 2006 14:32 de David21
Mda.......saracele animale, au ajuns sa fie violate shi maltrate cum nu s-a mai vazut!
Daca ar putea sa vorbeasca animalele, ati fi la racoare acum!
Eu va doresc sex placut in continuare, multe, multe boli shi cate un trasnet in cap la ...
Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 14 feb 2006 14:20 de Nekunoskuta
Prietenul tau e tampit! Vaginul unei femei nu se largeste din cauza partenerilor sau daca are prea multe contacte sexuale. Ar insemna ca mamele noastre sa aiba vaginul super larg.):( Vaginul e mai larg sau mai stramt din cauza conformatiei ...
Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu animale din 14 feb 2006 14:13 de Nekunoskuta
versus
Sa inteleg ca barbatii aia nu au facut treaba buna de a apelat la un penis de caine? Pai cum naiba se satisface cu ala??? Sau e o nesatula si nu-i mai ajung barbatii de pe pamantul asta?
Ahaaaa...deci se trage din copilarie ...
Re: Re: hello din 13 feb 2006 22:31 de Bozgoru
daca tactu ar fii fugit la nasterea ta... si peste 18 ani... ai fii dat pe el de strada fara sa stii ca el e... si apoi aflai.. te mai casatoreai cu el? il mai iubeai in calitate de iubit... gandeste-te la ce spui... numai tampenii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2006 21:35 de nico
cata intelepciune ai tu,draga!!!sa nu te deochi!!!!ptiu!!!:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2006 21:29 de Grety
pun pariu pe orice ca e invers..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2006 19:46 de David21
Pai..........depinde!
Daca e sa o iubesc{cea ce nu prea cred} atunci as sta shi ani fara probleme shi as astepta oricat de mult ar fi nevoie momentul in care ea e pregatita pt sex!{dar sa nu se inteleaga gresit, intre timp as merge la curve}
In ...
Pagina 2701 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||