Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2006 00:50 de Demonul
Haideti oameni buni sa fim seriosi,cine draq ar fi de acord ca prietenul/prietena sa-i spuna ca azi iese numai cu amicii(astia de sex opus) si el sa creada in continuare in "pura lor amicitie".Daca exista cineva care e de acord sa-mi zica ...
Re: ... din 22 feb 2006 00:34 de David21
In sfarsit ai reusit shi tu sa i-o tragi cuiva...........bravo mai baiete!:)
Re: ... din 22 feb 2006 00:11 de Nekunoskuta
Deci...Octavian...tu esti Octavian care a mai fost pe aici? :)
Postinorul a fost chiar bine administrat dupa 8 ore, eficienta e mare daca se administreaza cat mai repede. Nu va mai luati dupa reactiile adverse, nu inseamna ca isi face ...
... din 22 feb 2006 00:01 de Octavian
Am facut dragoste cu prietena mea si mi s-a rupt prezervativul.Nu stiu daca sperma a ramas si in vaginul ei.Prietena a administrat POSTINOR2 abia dupa 8ore de la contactul sexual.Administrarea medicamentului a fost corecta(au fost si cateva reactii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2006 22:55 de x
are sanse de a repara,dar situatia e destul de nasoala. tipa a ales solutia cea mai proasta.
in cazul in care unul din amici e cam uritel poate intr-adevar sa dureze, dar in general nu are cum.
Re: sex anal... din 21 feb 2006 22:45 de blanytza
:D:D:D lol! de unde ai scos-o si pe asta?? gandeste-te la tipii gay... ce crezi k fac aia?? raman cu 'treaba mare' in ei!???! :))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2006 22:43 de Nekunoskuta
Hmmm...practic ii spui bozgorului ca relatia lui a ajuns la fnal. Daca ea simte monotonie dar nu face nimic sa repare relatia ci, din contra, prefera sa isi revendice dreptul la libertate si alege sa iasa cu baietii inseamna ca el nu are nici o ...
Re: Iesirea cu amicii... din 21 feb 2006 22:42 de blanytza
hm... chiar asa de rau nu poate fi! acuma nu poti sa iti tii iubita in casa... ceva libertate nu strica, sa stii!!! si ce daca is majoritatea baieti? iesi si tu cu pretenii tai (sa fie si la tine mai multe fete, sa fiti chit) si o sa vezi k nu se ...
Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 21 feb 2006 22:37 de blanytza
e adevarat k (uneori) distanta poate sa fie benefica, sa apropie mai mult perechea... dar parerea mea, (din proprie experienta!) k mai mult rau face distanta asta... e asa banal, fara nimic piperat... nuju! la mine oricum nu ar dura asa ceva, poate ...
Re: Re: Virgin la 23 de ani din 21 feb 2006 21:09 de fetitza2006
ti`e mila d fata cu kre o sa o faci prima data?:) n`o sa fie asha rau..kred eu.cred k ar fi mai bine sa aiba ea ceva experientza si totul o sa fie okay.Bafta.:p
Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 21 feb 2006 20:56 de fetitza2006
"ochii care nu se vad se uita" m-am intrebat de multe ori daca zicala asta este adevarata sau nu.....am trait insa si pe pielea mea si cred ca ochii care nu se vad se doresc uneori mai mult.Insa de multe ori nu putem trai numai din amintiri ...
"Ochii care nu se vad se uita " din 21 feb 2006 19:57 de vanga
"ochii care nu se vad se uita" m-am intrebat de multe ori daca zicala asta este adevarata sau nu.....am trait insa si pe pielea mea si cred ca ochii care nu se vad se doresc uneori mai mult.Insa de multe ori nu putem trai numai din amintiri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ce pozitie va exci din 21 feb 2006 19:50 de Nekunoskuta
Stai linistit, nu sunt partenera de intepaturi a nimanui, nici nu aveam intentia sa te intep cumva dar am spus si eu ce am crezut ca e logic. Ala a amanat-o pana cand? De ce nu s-a dus la altul?
In fine, eu nu cred ca e vreo problema faptul ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii... din 21 feb 2006 19:41 de David21
:flowers::-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii... din 21 feb 2006 19:38 de vanga
Hmmmm....daca esti atat de sincer...poate, poate o sa mai raman pentru o vreme.:p:)
Re: Re: Re: Re: sex anal... din 21 feb 2006 19:25 de David21
Pt tipa o fi........pt mine.......e la fel!!!B)B)
Re: Re: Re: sex anal... din 21 feb 2006 19:22 de valentine
Daca o faci cu o fata care o face pentru prima data...primele dati e cam nasol:ok:
Re: Re: Re: Iesirea cu amicii... din 21 feb 2006 19:10 de David21
Mda........greu cu femeile......dar cine altcineva te poate face mai fericit decat o femeie? Nimeni! :-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu ami din 21 feb 2006 12:11 de sweetgirl1
Ok, deci tu crezi ca intre un baiat si o fata nu poate exista doar o relatie de prietenie, amicitie, eu iti spun ca se poate.Am multi amici cu care ma intalnesc in fiecare sambata aproape si nu a fost, nici nu este ceva mai mult intre noi.Eu ...
Re: Re: Re: Iesirea cu amicii... din 21 feb 2006 12:05 de sweetgirl1
Un lucru pe care l-am remarcat atat la baieti cat si la fete este ca dupa ce si-au cucerit partenerul nu "ii mai face curte", nu mai incearca sa faca mici surprize si poate chiar sa nu ii mai dea atentie prea multa.Chestia e ca orice ...
Pagina 2692 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||