Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cum sa-l adorm din 27 feb 2006 16:33 de Farfalla
Poate nu te lasa pentru ca are vreo boala care se ia pe cale orala sau poate crede ca nu o duce bine cu igiena ...
Si chiar daca l-ai adormi normal ca s-ar trezi, ca simte si el ceva acolo ...
din 27 feb 2006 16:01 de verdiuc
Daca vrei incearca-ma pe mine.Sunt un baiat bun.Mai bun decat el.
Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &qu din 27 feb 2006 15:45 de ExoticDream
101% de acord cu tine! :flowers::flowers::flowers:
Re: Fosta Prietena din 27 feb 2006 15:20 de ExoticDream
In momentele de tandrete, iubitul iti spune ca tu esti cea mai dulce/scumpa/minunata faptura din lume, jumatatea lui visata o viata intreaga, sotioara lui, unica, nepretuita, trandafirul gingas si pur, sufletul lui pereche, iar cand se cearta cu ...
Re: te iubesc-cuvintele care sperie din 27 feb 2006 15:01 de ExoticDream
Nu te mai chinui aiurea, nu ai cum sa intelegi un asemenea comportament din postura celei care iubeste. Realitatea este simpla: daca te-ar iubi, nu ar mai avea ce cauta cu altele. Totusi.... nu inteleg de ce ai facut tu sex cu altii?!? Nu e ...
Re: Re: Help meee...! din 27 feb 2006 14:13 de David21
Bah sa fiu al dracu.....da'tu intreci orice masura...
la fiecare ocazie care se iveste..deja incepi cu grandomania ta...
cat esti tu vezi doamne de desteapta.....ca inteligenta ta intrece orice limita....oriunde se poate pomenesti..sau cel putin ...
Re: Re: Re: cum il abordez pe fostul meu prieten? din 27 feb 2006 14:11 de ExoticDream
Adesea ni se pare extrem de greu sa recunoastem in fata cuiva ca am gresit, dar, chiar daca dragostea este mai puternica decat (banalul) orgoliu si facem asta, nu cred ca este suficient pentru a reinnoda o relatie care s-a incheiat, trebuie ca si ...
Re: Poezie si proza! din 27 feb 2006 13:49 de ExoticDream
Intrucat scriitorul sud-american pe care l-ai citat este unul dintre preferatii mei, imi permit sa aranjez un pic textul pentru a fi lizibil.
[b]GABRIEL-GARCIA MARQUEZ[/b]
"Daca Dumnezeu ar uita pentru o clipa ca nu sunt decat o papusa de ...
Re: Help meee...! din 27 feb 2006 13:41 de ExoticDream
Probabil barbatii ar fi in masura sa te lumineze, eu una inclin sa cred ca-si doresc femeia "universala", care arata bine, are IQ mediu si este gospodina in bucatarie, doamna in societate si ***** in pat. Ar fi interesant de stiut daca ...
Re: O Problema urgenta din 27 feb 2006 10:59 de ThroughRain
Daca ai fi putin mai concret te'am putea ajuta, ce ai facut in urma cu 2 sapt care sa poata sa determine iritatia...cel putin asa pare..
Re: Cat de mari sunt sansele sa fiu insarcinata? din 27 feb 2006 10:00 de Nekunoskuta
Daca citeai prospectul vedeai ca Postinor2 nu se ia ca bomboanele, adica la interval de 2 luni. Se administreaza NUMAI IN CAZURI DE URGENTA, maxim de 2 ori pe an. De aici e posibil sa apara problema ta. Ai grija pe viitor!
Poezie si proza! din 27 feb 2006 09:18 de MarkD
Am gasit si eu cateva versuri,randuri care cred ca sunt interesante!
====================
GRABIEL-GARCIA MARQUEZ:
"Daca Dumnezeu ar uita pentru o clipa ca nu sunt decât o
papusa de cârpa si mi-ar oferi ...
Re: Re: Re: Citeste cu atentie din 27 feb 2006 02:46 de Bozgoru
Depinde ce directie a avut sperma in apa... daca s-a dus inpre ,,america,,... e grav:p
Re: Re: cum sa-l adorm din 27 feb 2006 02:35 de Bozgoru
da de ce vrei sa i-o sugi? ca suptu e pt placerea lui.. daca doarme..si tu i-o sugi..cu ce te ajuta?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintel din 27 feb 2006 01:39 de ExoticDream
Nu, tu te joci cu cuvintele... [i]confuz, confunzi[/i], ti-ai cumparat gramatica cea noua si faci exercitii?!? Daca da, nu te lasa!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Citeste cu atentie din 27 feb 2006 01:13 de valentine
Normal = 0
abureli = 1...ala cu fata de 16 ani :)
Re: Re: Re: Despre Forum din 26 feb 2006 23:33 de ExoticDream
"Ginecologul" in cauza va fi atentionat ca de acum inainte toate posturile ii vor fi sterse daca nu isi modifica nickul.
):():():(
Re: Re: poate s-a mai scris asta si in alta parte din 26 feb 2006 23:25 de ExoticDream
"Distractia" s-a terminat, am venit inarmata cu maturica si faras..., daca e nevoie, pentru mai multa eficienta, activez si aspiratorul!
;););)
Re: cum il abordez pe fostul meu prieten? din 26 feb 2006 21:13 de Farfalla
De curiozitate, cati ani ai?Incearca sa vorbesti cu el, sa te duci pe unde se duce si el si sa va intalniti "din intamplare". Da tu esti sigura ca il vrei inapoi?Poti sa ii trimiti si mail sau o scrisoare daca te simti aiurea sa vorbesti cu ...
Re: Re: Despre Forum din 26 feb 2006 21:10 de Farfalla
Garantezi ? Da "Pizda" aia sau ala mai zice ca e si ginecolog. Imi dau seama ce ginecolog o fi daca are nick-ul "Pizda" :)
Pagina 2688 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||