Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: All about SEX, subiect de discutii din 4 mar 2006 00:20 de ExoticDream
Daca cei doi se iubesc, el va respecta dorinta ei, iar ea va accepta alte modalitati de detensionare a clipelor fierbinti care apar, in mod natural, intre indragostitii de orice varsta (petting, eventual masturbare reciproca, sex oral).
Daca ...
Re: poate s-a mai scris asta si in alta parte din 3 mar 2006 22:52 de DICK
Blanytzo nu te mai enerva atat(!)
Re: Re: Re: Re: sex oral.cat ar trebui sa dureze? din 3 mar 2006 22:27 de blanytza
da tie cum iti place? mai repede sau mai lent?? sau in degrade?:P
Re: Daca are cineva idee il rog sa mi raspunda din 3 mar 2006 22:22 de blanytza
:blink: cauta pe net, pentru raspunsuri exacte si clare! :rolleyes:
Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 3 mar 2006 22:19 de blanytza
si eu ma gandesc la fel... obiect(sexual):huh:
Re: Virginitatea - demodata? din 3 mar 2006 17:19 de lollypop
probleme ta nu e cum tre' sa fie virgina sau nu.problema e la tine:ca ai prea multe prejudecati.ce conteaza daca a fost virgina sau nu atata timp cat voi va iubiti.mai suntem acum 200 ani!!!(!)(!)(!)
Onanist din 3 mar 2006 14:08 de valentine
Onanistul cu numarul de telefon 0721361649 ar trebui sa nu mai incerce sa gasesasca "fofo" pe forumuri publice si sa isi faca o prietena...e mai "fashion" asa.
Asa ca potolestete cu trimisul sms-uri la numere de telefon gasite ...
Re: Re: ti-ar place....? din 3 mar 2006 13:15 de verdiuc
Fericirea este ceva ce se atinge cu greu.Si cred ca de fapt nu se atinge nicioodata.Pentru ca sa spunem ca gasim fericirea in iubire.Ca ne intregim prin celalalt,si astfel suntem multumiti.Si ajungem sa ne si casatorim cu persona repsectiva.Studiile ...
Re: Re: Re: Re: AjutatiÃÆ’?Ædin 3 mar 2006 12:10 de liliana
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii ca din 3 mar 2006 10:30 de spleen
nu inteleg de ce tipa nu l-a asteptat. Ce conteaza ca a fost sprijinita si ajutata de alt baiat? Oare drept recompensa trebuia sa se casatoreasca cu el? ):(
prostii. si nici nu prea inteleg de ce era atit de sigur tipul ca o va pierde in state. ...
Re: All about SEX, subiect de discutii din 3 mar 2006 09:39 de Nekunoskuta
Eu ca fata nu as sta cu un baiat care nu-mi respecta decizia de a mai amana momentul inceperii vietii sexuale. Cum i-as sugera sa ma inteleaga? Simplu: ii spun. Daca accepta, totul e bine, daca nu, totul e si mai bine pentru mine, inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii ca din 3 mar 2006 07:13 de YLoveCamelia
fireste. e deplasat ce a facut el in situatia in care cunostea cu precizie ca o va pierde altui barbat care ar fi ajutat o. ea ar fi trebuit sa ramana statornica si sa ramana "la casa sa". total gresit dupa judecata mea.
Daca are cineva idee il rog sa mi raspunda din 3 mar 2006 06:46 de ioan
Vreau sa intreb despre procedurile medicale de depistare a BTS urilor.
Cunoasteti daca in tara si cu precadere in provincie, bineinteles in orasele importante, diagnosticarea infectiilor cu transmitere sexuala se poate face si prin analiza urinei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care n din 3 mar 2006 02:19 de ExoticDream
Cunosc detaliile: ea pleca sa-si continue studiile in America, sprijinita fiind de un alt baiat cu care se presupune ca s-ar fi logodit/casatorit acolo, cam asta era conditia si ei stiau ca, daca ea accepta sa plece, practic relatia lor se va fi ...
Re: Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 3 mar 2006 02:09 de ExoticDream
Daca fata vrea sa mai astepte un timp (neprecizat), nu inseamna ca nu-l iubeste pe prietenul ei, ci pur si simplu ca nu este pregatita sa faca sex cu indiferent cine! La 16 ani nu este anormal (si nici umilitor) ca un baiat, fie el si ...
Re: Re: Re: cum sa o masturbez pe prietena mea? din 3 mar 2006 01:56 de ExoticDream
Aha, un mv acolo, urmat de o ciocnire plastica cu degajare de energie. Acum inteleg ca urmeaza ceva fenomene de frecare cu un coeficient despre a carui marime ne intrebi pe noi. Interesant...., dar mie mi se pare ca, daca ai stiut partea de baza, ...
Re: Re: Re: sex oral.cat ar trebui sa dureze? din 3 mar 2006 01:34 de Bozgoru
depinde de penis..buze...miscare... viteaza miscarii... daca fata are ,,viteza,, mai repede... daca este ,,lenta,, tine mai mult :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se din 3 mar 2006 01:24 de spleen
stii cumva de ce nu s-au asteptat daca se "iubeau atit de mult"? sau nu cunosti detaliele?
Re: Re: All about SEX, subiect de discutii din 3 mar 2006 01:20 de Bozgoru
daca fata vrea sa astepte inca 2 ani inseamna ca in adancul sufletului ei nu esti persoana potrivita... si asteapta alta persoana..asta e singura explicatie..chestia cu majoratul este o aberatie
Re: M-am imbatat si am facut sex cu cateaua mea. din 3 mar 2006 01:19 de THEMAN
Felicitari esti tata ! :D sa-i zici Lassy daca e fata si Labus daca e baiat
Pagina 2684 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||