Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 13:51 de Nekunoskuta

David, daca nu esti femeie nu te baga!):( E adevarat ca daca stai deasupra poti obtine orgasmul mai usor pentru ca tu esti cea care controleaza totul plus ca se stimuleaza mult mai bine clitorisul.

Re: Nudismul

din 12 mar 2006 13:49 de sweetgirl1

Eu nu as face asta pentru ca nu mi-ar placea sa fiu privita de diferiti barbati goala.Este ceva intim. :~*:~*

Re: Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 13:48 de David21

A zis clar ca de 2 luni face sex cu partenerul actual.Deci, nu e prima experienta sexuala...! sweetgirl vorbesti numai prostii....daca nu a avut niciodata orgasm crezi ca faza cu statul deasupra are efect..? :blink::blink: :ok:

Re: ?intrebare?

din 12 mar 2006 13:37 de Nekunoskuta

Cand va simtiti pregatiti din toate punctele de vedere: sentimental, fizic, teoretic, moral...Ar trebui sa vedeti daca va simtiti pregatiti sau chiar sunteti pregatiti. Vorbeam pe 8 Martie cu o prietena de faptul ca la 25-27 de ani parca e mai ...

Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 12:24 de sweetgirl1

In primul rand ar trebui sa ne spui daca este prima ta experienta sexuala, cati ani aveti...s.a.m.d.Sa stii ca multe femei nu au orgasm...cam 10-20% din femei nu au avut niciodata orgasm.Ar trebui sa incerci sa stai tu deasupra (daca nu ai ...

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 12 mar 2006 12:12 de sweetgirl1

Intradevar este ceva special pentru un baiat ca femeia pe care o iubeste sa fie pura.Sunt de acord cu asta dar te-ai gandit ca tot baietii aburesc fetele, ele cred ca este barbatul ideal, "the one" si se daruiesc lui, ca dupa aceea sa ...

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 12 mar 2006 11:27 de BlackOrchid

wai...e groaznic...nu am putut sa ma uit nici pana la jumatate...daca urmeza sa faceti un avort,va sfatuiesc sa nu va uitati :((

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 12 mar 2006 02:58 de ExoticDream

Nu generaliza. Mai exista fete care se pastreaza pentru un "el" asa cum isi doresc, fete care nu s-ar lasa pacalite de talentele de vrajitor ale unui macho si nici nu ar fi tentate sa se zbantuie erotic cu oricine se nimereste. Din ...

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 12 mar 2006 02:31 de spleen

:ok: :ok: aproape in totalitate d'accord cu tine aici, cu o singura precizare, pe mine o asa fata nu m-ar face sa ma simt important, ci pur si simplu m-ar face sa constientizez ca am gasit fata care ma merita, cea care e vrednica de a fi mama ...

Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele?

din 12 mar 2006 02:04 de ExoticDream

Dar daca ea vrea sa se implice, sa te ajute, chiar daca nu sunt probleme care privesc cuplul? Poate nu de fiecare data, dar cand vezi/simti ca ar putea sa-ti ofere o parere, un sfat sau o mangaiere, tot inchis ramai? Partenera nu se baga in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul

din 12 mar 2006 00:50 de ExoticDream

Cu nudistii nu am nimic, este alegerea fiecaruia sa arate in public mai mult sau mai putin din anatomia sa, insa eu nu as face nudism (nici la Costinesti, nici la Ciorbesti) pentru ca, din cate stiu eu, nu este chiar sanatos sa-ti expui anumite ...

Re: baita buclucasa

din 12 mar 2006 00:22 de alina

Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 11 mar 2006 20:10 de DICK

Ce inaltime si cate kg ai?Daca tot ai postat aici eu zick sa faci sex [Cenzurat de ExoticDream] cat poti de mult,de dimineata pana seara.Renunta la carne, paste fainoase si dulciuri.Alearga un km pe zi,sau cat poti de mult.Du-te la sauna si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul

din 11 mar 2006 19:22 de YLoveCamelia

despre nudism nu cred ca se poate discuta ca "acolo as face da acolo nu" fie in stiunea costinesti fie in vama veche sau langa lacul ciorbesti, tot una ar trebui sa fie. asta e singura mea parere despre nudism.

Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 11 mar 2006 18:17 de inuendo

lasa-te de pastile si diete, cand e vorba de slabit nu ai cale de intors,... respecti 2 reguli..mancare less, si miscare.. daca nu iti place sportul fa plimbari lungi..si nu manca seara.. dupa ora 5..sa zicem

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexu

din 11 mar 2006 16:51 de Cyra

Practica e deficitara tocmai fiindca nu se incumeta nimeni sa aplice teoria, poate daca s-ar mai rari ideile preconcepute in legatura cu subiectul, n-ar mai fi nici practica asta asa ucigatoare!;):,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul

din 11 mar 2006 16:31 de roby78

Sa revenim la acest subiect. Ce parere aveti despre nudism,nudisti? Ati facut vreodata nudism?Daca nu, ati face?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala

din 11 mar 2006 16:28 de SORIN28

Da, teoria e buna, practica ne omoara. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala

din 11 mar 2006 16:00 de Cyra

Si de ce n-ar fi valabila? Accesul la justitie e garantat in mod egal, asa ca nu vad cum o plangere facuta de un barbat pentru hartuire sexuala ar putea fi respinsa pentru simplul motiv ca reclamantul e barbat. Iar daca prin absurd acest lucru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala

din 11 mar 2006 15:50 de Cyra

Cred ca de e de vina in mare masura mentalitatea romaneasca. Femeile continua sa priveasca in continuare hartuirea sexuala cu extrem de multa indulgenta, si asta pentru ca multe dintre ele nici nu fac diferenta dintre un flirt mai mult sau mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2673 din 3732
«   1 ... 2670   2671   2672   2673   2674   2675   2676 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare