Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina

din 13 mar 2006 16:14 de ExoticDream

Parerea ta, mon cher! :/:/:/

Re: Re: Re: pot fi insarcinata daca mam protejat?

din 13 mar 2006 15:59 de soothe

unul dintre efectele secundare ale tratamentelor cu antibiotice este scaderea sistemului imunitar. ia si niste ginseng ca acum primavara iti ajuta mult.. punctele de care ti-am spus spus sunt in primul rand pentru cresterea imunitatii si ...

Re: daka...

din 13 mar 2006 15:43 de ExoticDream

Depinde cat de... imediat, cat a durat menstruatia si cand ai ovulatie, uite aici un link pentru calculul perioadei fertile: http: //www.parinti.com/modules.php?name=Ovulatie :cat::cat::cat:

Re: Re: pot fi insarcinata daca mam protejat?

din 13 mar 2006 15:39 de unikata

mersi mult am mai facut asta si un tratament cu antibiotice...orikum o sa incerc exact ceea ce miai zis ms c ya

Re: pot fi insarcinata daca mam protejat?

din 13 mar 2006 15:22 de soothe

Intarzierea poate fi provocata de metroanexita cum zici, dar si de efort excesiv sau oboseala in ultima vreme, dieta neregulata, expunere la frig, emotii sau stress. Daca durerile de ovare se acentueaza la apasare si durerea dispare la cald pune ...

Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 13 mar 2006 14:14 de valentine

Chiar ai impresia ca atunci cand iese din casa....iese ca sa se recreeze pe la subsol? Ca altfel nu vad cum ar putea sa urce niste scari cand sta la parter...

Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 13 mar 2006 14:12 de Je1

uite asa ce-ti recomand eu ca stiu.cum si ce.. : deci in primul rand nu trebuie sa te abtii sa mananci in general..ci sa te abtii de la a manca mancaruri nesanatoase..eu ca saportiv mananc de 4-5 ori pe zi..dar tu trebuie sa mananci strict de 3 ...

Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 13 mar 2006 14:11 de valentine

Nu! Ca sexul feminin in general (deci nu generalizez) cam are prb de natura functionarii creierului si daca vine baiatul cu o vrajeala mai buna la voi, hopa-tup in patut ca ce draq...marimea difera, nu?

Re: Re: Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sent

din 13 mar 2006 14:05 de valentine

Nu trec printr-o pasa proasta, trec printr-o perioada normala (adica proasta:D) si nici nu m-am luat de ea...doar am avut impresia ca inca o persoana generalizeaza total aiurea si nu cred ca trebuie sa iti aduc aminte cate generalizari de genul ...

Re: Re: : baita buclucasa

din 13 mar 2006 13:53 de verdiuc

Eu as putea sa rezist.La cate nu am rezistat eu...

Re: pot fi insarcinata daca mam protejat?

din 13 mar 2006 13:14 de bluemoon

Daca te-ai protejat nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Se mai intampla sa ai astfel de intarzieri si in general sunt pe baza hormonala. Daca ai simptomele unei menstruatii cred ca ar trebuii sa ai rabdare.

Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 13 mar 2006 13:10 de bluemoon

Nu mai manca carne de porc(indiferent sub ce forma) deoarece e prea grasa iar painea incearca sa o eviti pe cat posibil mai ales daca manaci cartofi, orez sau alte chestii de genul asta. Daca nu iti place sportul atunci incearca sa renunti la ...

Re: : baita buclucasa

din 13 mar 2006 13:00 de bluemoon

Daca tu crezi ca facand astfel de surprize o sa reusesti sa te pastrezi virgina eu sincer ma indoiesc. Chiar vrei sa-l faci sa nu mai aiba rabdare si dupa aceea o sa dai vina pe el ca nu a fost destul de intelegator? Gandeste-te la situatia lui daca ...

Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 13 mar 2006 12:36 de bluemoon

Bine spus "se intrebau" deoarece suntem si noi la fel de supuse tentatiei. Intrebarea mai apre din cand in cand dar de cele mai multe ori te rezumi doar la intrebare. Nu exclud si alte variante dar daca o femeie isi iubeste partenerul ...

pot fi insarcinata daca mam protejat?

din 13 mar 2006 12:19 de unikata

hello am si eu o problema si as vrea sa primesc un raspuns...am avut ultima data menstruatie pe 2/2/2006 iar de atunci nu am mai vut...a trecut o luna si aproape 2 saptamani...am dureri de ovare si parca le simt inflamate impreuna cu nijte dureri ...

daka...

din 13 mar 2006 10:56 de serene

am mai apelat odata la voi si ati fffff eficienti..va multumesc...dar mai am o problema...daca fac sex in perioada imediat urmatoare menstruatiei....si el ejaculeaza in interior ..cat de mari sunt sansele de a ramane insarcinata...? pls astept rasp ...

Re: ?intrebare?

din 13 mar 2006 03:48 de bluemoon

Varsta destul de frageda iar ambii virgini. Eu zic ca ar fii bine sa mai asteptati. Dragostea la o asemenea varsta e de cele mai multe ori o utopie si cu trecerea timpului o sa realizati asta. Dar daca tot sunteti asa de hotarati incercati sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

din 13 mar 2006 03:01 de ExoticDream

Aia din Titanic nu mai aveau de mult 16 ani! Nu stiu ce-i cu radicalul sau integrala, eu as pune in ecuatie varsta, perioada de timp de cand sunt impreuna, sentimentele, gradul de maturizare si pe urma as vedea daca ecuatia se poate rezolva acum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 mar 2006 02:51 de ExoticDream

Aia la Techirghiol au motive sa faca nudism, se trateaza oamenii pentru diferite afectiuni, noi de ce sa ne expunem complet goi la soare? Sanatos nu este, funny nici atat (gandeste-te ca mergi cu un grup de prieteni, daca arati traznet, ...

Re: Re: virgine

din 12 mar 2006 23:03 de

asta vroiam sa stiu. sex can kill ...:devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2671 din 3732
«   1 ... 2668   2669   2670   2671   2672   2673   2674 ... 3732   »

loading...