Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Infidelitatea, boala masculina? din 11 mar 2006 15:35 de SORIN28
Da, frumos spus....numai ca nu prea merge. Stiu fetefemei care se intrebau cum ar fi cu "X"-ulescu si asta nu includea sentimente.
Daca scriai femeia isi doreste mult sex iar barbatul isi doreste sex cu cat mai multe, probabil eram ...
Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele? din 11 mar 2006 15:30 de SORIN28
La naiba, sunt barbat(si nu baietel) dar cand sunt nervos chiar nu am chef de vorba cu nimeni. Prietenaiubita chiar nu are de ce sa simta jignita, ofensata. Daca era ceva care sa priveasca cuplulrelatia da, era alta problema. M-am trezit cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala din 11 mar 2006 15:17 de SORIN28
Fa un drum la Politie, baiatbarbat fiind, si incearca sa depui o plangere de hartuire sexuala sa vezi ce se intampla. Daca petru voi e valabila treaba asta, la noi nu merge. GARANTEZ:ok:
Nu stiu daca stiu sa sarut! din 11 mar 2006 14:55 de ramona 14
Am 14 ani,am avut pana acum un singur iubit si nu ne-am saturat,iar acum am un iubit de 2zile,dar nush dak atunci cand ne vom saruta,va fi bine pt ca nush sa sarut:~*:(:(:(
Re: Coltul de poezie din 11 mar 2006 13:24 de sweetgirl1
M-am gandit sa pun aici niste versuri in amintirea Laurei Stoica.
Mereu ma ridic
Daca-mi vine sa plang plang si imi trece
Daca pierd spun mereu 'Nu-i nimic'
Una calda si-apoi una rece
Astazi cad, maine iar ma ridic.
Toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala din 11 mar 2006 12:06 de Nekunoskuta
Hartuirea in cazul prezentat de valentine prezinta aceeasi problema ca violul savarsit de o femeie asupra unui barbat: e posibil dar se pare ca barbatilor le place.
In cazul in care o femeie e hartiuta multe prefera sa taca. Daca e studenta se ...
Re: Re: Re: Bestiile din 11 mar 2006 07:02 de SORIN28
Si daca la unii nu se face simtita aceasta evolutie, nu e normal sa se poarte ca atare?!
@Cyra - In tara asta poti sa faci ce vrei(atat timp cat nu esti prins!!!) Si de ce nu este locul potrivit?!
@Taqua - Mai incearca + ca trebuie si o ...
Re: din 11 mar 2006 03:28 de Cyra
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa ...
Re: Infidelitatea, boala masculina? din 11 mar 2006 01:14 de ExoticDream
Motivatia care ii impinge pe barbati si femei la infidelitate este diferita: barbatul vrea sex, femeia isi doreste iubire. Din pacate, barbatul isi poate dori sex chiar daca in cadrul relatiei partenera ii ofera acest lucru, in timp ce femeia ...
Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele? din 10 mar 2006 23:35 de sweetgirl1
Nu sunt toate la fel.Nu poti sa le pui pe toate in aceasi oala.Sunt fete si fete.Eu nu cred ca este un defect pentru un baiat daca se exteriorizeaza.Nu m-ar face sa ma simt cu nimic mai nesigura in prezenta lui, nu m-ar face mai neincrezatoare in ...
Re: Re: Re: Re: Hartuirea sexuala din 10 mar 2006 23:08 de Cyra
Pai nici nu prea ai cum din momoment ce n-ai facut plangere penala (apropo, e infractune urmarita la plangerea prealabila a persoanei vatamate, nu din oficiu), sau cel putin nu pe cale legala. Sau poate nici n-aveai interes sa o faci, am uitat sa ...
Re: Re: Re: Hartuirea sexuala din 10 mar 2006 22:59 de valentine
Nu pot sa fac rost de daune morale...:((
Re: Re: Hartuirea sexuala din 10 mar 2006 22:43 de Cyra
Potrivit Codului penal, hartuirea sexuala consta in "hartuirea unei persoane prin amenintare sau constrangere in scopul de a obtine satisfactii de natura sexuala, de catre o persoana care abuzeaza de calitatea sau de influenta pe care i-o ...
Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina? din 10 mar 2006 22:04 de YLoveCamelia
numai clisee.
Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele? din 10 mar 2006 21:00 de valentine
Vina cui o fii ca tampitele din ziua de azi te iau de prost daca esti si tu mai emotiv ori romantic ori chestii de genul asta...?
Re: Re: Lipsa dorintei din 10 mar 2006 20:48 de Nora29
Nekunoscuta, am incercat sa vb. cu el, dar putine sanse; nu e genul care sa vb. despre problemele de cuplu... La daca ma inseala sau nu, m-am gandit si nu o data; e posibil, orice e posibil. Eu sper sa nu, dar nu se stie niciodata. I-am spus ce simt, ...
Re: Lipsa dorintei din 10 mar 2006 20:37 de Nekunoskuta
Incearca sa te gandesti ce a "declansat" aceasta criza. E posibil sa fie un fel de "criza a varstei mijlocii" sau sa fie stresat si suparat din motive de la munca, de exemplu. Chiar daca zici ca nu crezi ca te inseala, ar trebui ...
Re: imi este jena sa cer prezervative din 10 mar 2006 20:12 de inuendo
Pune pe cineva sa iti cumpere..hehe si mie imie ra tarsa la inceput sincer, da acu cand cumpar intreb si daca se poate face ceva cu montajul :D:D
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 10 mar 2006 20:05 de inuendo
Asaceva se intampla f f f foarte rar, si e considerat mai degraba mit.. cica totusi se intampla, cateodata nici fetele nu isi dau seama ce s-a intamplat exact
Re: Re: Infidelitatea, boala masculina? din 10 mar 2006 19:55 de inuendo
asa e.. femeile sunt mai subtile..pe cand barbati daca nu se lauda e degeaba..
Pagina 2674 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||