Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: nush dak stiu sa sarut din 16 mar 2006 11:48 de Nekunoskuta
Pai de ce sa stie sa faca felatie? Daca da peste un baiat ca tine, caruia nu-i place sexul oral? :unsure:
Re: Sunteti de acord cu partenerul? din 16 mar 2006 11:42 de Nekunoskuta
NU!!! Daca nu-mi place sa o foloseasca singur!:lol:
Nu pot sa nu remarc inteligenta de 11 ani care invaluie intrebarea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 16 mar 2006 11:39 de Nekunoskuta
David21
"Du-te" se scrie exact asa...cu cratima. Rusinica, rusinica ;) Mai pune mana si citeste regulile de gramatica.
Valentine
Iti....spune:unsure:Nu cred ca "poti sa-ti dai sama" in vreun fel, singurul mod de a ...
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 16 mar 2006 11:34 de Nekunoskuta
Interesanta idee...egoista:blink:Asa merge totul intr-o relatie, pe acest principiu? Nasol.
Re: Re: Aici chiar cer ajutor... din 16 mar 2006 08:47 de David21
Am avut ocazia sa ma distrez pe cinste, cand am vazut cum rahatu' asta reuseste sa-si bata joc de voi, majoriatatea care ati fost pe foarum aseara, postand sub nenumarate id-uri, si diferite nume, iar voi unu dupa altul ati pus botu' si ati reusit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectura din 16 mar 2006 08:38 de David21
E o necesitate, si oricum nu vad nimik rau in a citi ziarul in metrou!:mellow:
Cateodata mai merge si in tramvai..:):unsure:
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 16 mar 2006 03:34 de inuendo
tu esti popa cumva? sau ce? e noua norma? sexu e ok, da sexu oral doar daca esti casatorit?
cat despre fata aia.. in principiu care nu vea tot nu o sa faca..sau o face cu juma de gura..ceea ce e mai rau decat deloc
Re: Re: Re: Orel in casnicie din 16 mar 2006 01:49 de spleen
well, nu e corect ce face sotia lui si nu trebuie sa respecte raspunsul ei fie el si categoric. Daca ea nu doreste sa faca oral, o dezgusta sau ii este rusine nu trebuia sa receptioneze nici ea oral. Daca iubesti nu accepti ceea ce nu poti oferi la ...
Re: Aici chiar cer ajutor... din 16 mar 2006 00:09 de sweetgirl1
Ati inebunit cu totii???Exact ce spuneam la un alt subiect...generatiile care vin acum sunt mult mai rele, daca au ajuns la 11 ani sa se gandeasca la sex.Ce naiba se intampla cu copiii din ziua de azi?Nu isi pot traii copilaria?Doamne...la 11 ...
Re: Re: sex in trei din 15 mar 2006 23:58 de bluemoon
Eu incep sa cred ca e ceva in neregula la tine. (!) Stai sa vad daca am inteles bine; adica esti impotriva sexului oral dar ti se pare ceva normal sexul in 3. :p
Si mai susti sus si tare ca detii cheia succesului in cuplu. :devil:
Re: Aici chiar cer ajutor... din 15 mar 2006 23:58 de myself
Ar fi cazul sa te trezesti la realitate. Ai 11 ani, esti imatura si inca nu ti-ai format personalitatea. Ceea ce tu numesti iubire nu e decat o atractie, o simpatie. La varsta ta, si eu aveam, poate, impresia ca iubesc, dar asta nu inseamna ca ...
Re: Aici chiar cer ajutor... din 15 mar 2006 23:48 de fetitza2006
ai reushit sa ma faci sa rad...ce`tzi veni mah la 11 anishori?auzi la ei...iubire...eu nici makar nu shtiu cu ce se mananka si shtiu ashtia...bon asha...hai k suntetzi tari..:ok:
Re: Sunteti de acord cu partenerul? din 15 mar 2006 23:34 de bluemoon
Din cate stiu eu e nevoie de doi in concluzie nu vad ce as avea impotriva. Mie imi place sa experimentez cat mai multe pozitii asa ca nu vad de ce m-as limita la 2-3. Daca ceva ii face placere atunci imi face si mie placere!
Re: Aici chiar cer ajutor... din 15 mar 2006 23:30 de bluemoon
Ma copii voi chiar ati inebunit?
Cum poti sa te gandesti la 11 ani ca vrei sa-ti incepi viata sexuala? Poti sa arati tu de 14 dar chiar si asa crezi ca e o varsta potrivita? Crezi ca stii ce e iubirea? Pana la 20 poate mai mult o sa mai iubesti ...
Re: Re: Orel in casnicie din 15 mar 2006 22:26 de Farfalla
Tu chiar ai ceva impotriva sexului oral? De ce ?
Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 15 mar 2006 22:18 de Farfalla
Am citit de curand intr-o revista despre subiectul acesta. Nu trebuie sa faci sex oral "din obligatie", doar ca partenerul tau sa se simta bine, trebuie sa te simti si tu bine facand asta. Daca nu iti place sa faci sex oral, din anumite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectura din 15 mar 2006 22:17 de Taqua
Avand in vedere dezastruosul nivel al culturalizarii in randul americanilor, acum cativa zeci de ani in State s-au introdus asa numitele "digeste", un fel de mici sinteze numai bune de citit in metrou, al caror scop imediat era ...
Re: Aici chiar cer ajutor... din 15 mar 2006 22:13 de Farfalla
Pai si inainte sa iti spuna ca vrea sa o faca cu tine, macar ti-a "cerut prietenia" ?Daca nu, inseamna ca nu e baiat serios si ca vrea doar o aventura ...
Re: Sunteti de acord cu partenerul? din 15 mar 2006 22:12 de Farfalla
Da normal! Daca nu as fi de acord, atunci de ce as mai face-o?Trebuie sa te sincronizezi cu partenerul. Prin gesturi, prin atingeri sau chiar prin vorbe sa-i arati ce iti place si cum iti place.
:love:
Re: sex in trei din 15 mar 2006 21:33 de alin4alin
Sexul in trei e ceva foarte normal(mai ales daca tu cu prietena vreti sa incercati ceva nou)
Pagina 2666 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||