Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 19:29 de ExoticDream
Mie imi place ce scrie. Ironiile subtile nu pot fi intelese daca nu esti macar un pic.... intelectual!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! T din 17 mar 2006 18:46 de ExoticDream
Ba da! Ai luat multimea tuturor femeilor de pe pamant si ai impartit-o in trei submultimi disjuncte, este normal ca mama, iubita, sora ta, fiecare sa se regaseasca in una din ele, daca nu sunt omuleti verzi cumva! Daca te referi doar la multimea ...
Re: just askin' din 17 mar 2006 17:28 de lupulnebun
Daca stii, atunci de ce mai intrebi? :p;)B)
Re: Re: sex in trei din 17 mar 2006 14:29 de ExoticDream
Daca doar ai incercat, tragem noi concluzia....?
:o:o:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 17 mar 2006 14:26 de ExoticDream
Nu cred ca mata esti in masura sa apreciezi cine e prost si cine nu, invata sa te exprimi in scris, ca la oral te invata seXpertii nostri aici!
P.S. "Mata" este o prescurtare de la "matale", "dumneavoastra", daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 14:20 de Nekunoskuta
Se pare ca nu ai inteleg NIMIC din mesajul meu. Nu era vorba de a spune ca respectiva e c*&^%, era vorba de cum o considera, cum o catalogheaza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 17 mar 2006 11:53 de sweetgirl1
Nu, nu mai sunt cu el.Ii stiam unele defecte si am reusit sa trec peste ele dar oamenii au tendinta sa isi ascunda defectele majore si le aflii atunci cand deja e prea tarziu.Eu am fost tinuta din scurt de parintii mei, am o educatie buna, sunt ...
Re: sex in trei din 17 mar 2006 10:00 de sex
e marfa si pt baiat si pr fete (numai daca stie tantalaul ala care e cu ele sa le sadisfaca)EU AM INCERCAT :D
Re: citiri si raspundeti va rogggggggggggg din 17 mar 2006 09:57 de sex
NU TRE SA TE SPERII DACA NU TI-A VENIT MENSTRUATIA(POATE INTARZIA SI 3 LUNI).SI CUM AI ZIS U CA AI DURERI DE OVARE (POSIBIL SA FI RACIT ,DIN CAUZA CA UMBLI CU SPATELE GOL,INCEARCA SA TE IMBRACI).SI DACA ZICI CA FACI SEX PROTEJATA ,NU AI CUM SA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 17 mar 2006 06:25 de okidoki
Hey dar daca baiatul e cu X si Y e prin apropriere nu o face tarfa pe Y pe fatza! si nici daca e cu Y, nu ii zice in fatza la X ca ii curva! asa ceva nu se face! se infurie fata, si te poate da in judecata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelo din 17 mar 2006 06:25 de okidoki
Auzi tu mai esti virgina? te-ai pastrat pt. un barbat adeavrat, sau ai calcat pe picior gresit?! hey hai lasa-ne... odata ce o fata si-a tras-o cu unul, si dupa aia s-au despartit e clara faza.
Stii ... is f. multe cazurile cand ii favoril sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 17 mar 2006 06:21 de okidoki
Hey dar daca baiatul e cu X si Y e prin apropriere nu o face tarfa pe Y pe fatza! si nici daca e cu Y, nu ii zice in fatza la X ca ii curva! asa ceva nu se face! se infurie fata, si te poate da in judecata!
Re: Re: Re: Nu pot intelege din 17 mar 2006 00:59 de Bozgoru
sorineee... n-ai ce face..sau ai ce face..dar in cazuri particulare.. ce ai povestit tu de prietenul tau.. se intampla in masa in lume.. milioane de oameni dastia care isi pierd toata viata in casa si in spatele unui calculator..sau cu fatza in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2006 23:23 de YLoveCamelia
cerbii ce zic ? daca nu cauti sfat de la ei e greu. cu sintagme interesante precum " asta i viata " nu cred sa i convingi sa ti spuna. insista si vei reusi !
Re: Re: Re: Nu pot intelege din 16 mar 2006 22:24 de inuendo
Daca lui nu ii pasa, ce iti pasa tie? poate lui ii palce asa, cateodata e mai bine sa fie cineva in control:))
Re: Re: Nu pot intelege din 16 mar 2006 20:46 de SORIN28
Uau, uite ca se poate daca vrei......sa trecem peste.
Nu stiu daca chiar vreau sa-l schimb, nu ma intereseaza chiar asa mult viata altora. Este treaba ca la 28 de ani inca sa mai spui "da mamatata"(a se citi "da stapane)"), ...
Re: Orel in casnicie din 16 mar 2006 18:25 de SORIN28
O fi la mishto sau nu, asta e, eu iti raspund serios: Cel mai bine ii spui in fata ce vrei de la ea si te lamuresti cum sta situatia. Asta daca nu cumva tu ii faci ei doar pentru a primi acelasi lucru ceea ce ar fi ....nashpa:ok:
Re: Re: Aici chiar cer ajutor... din 16 mar 2006 15:11 de ad
da mia cerut:/):(
Re: citiri si raspundeti va rogggggggggggg din 16 mar 2006 15:02 de lightmaker@y
E f posibil sa ai o infectia intreauterina
dupa simptome pare sa fie usoara dar ntrratata se pot face complicatii de care nu vrei sa stii asa ca ar fi bine daca ai consulta un medic
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectur din 16 mar 2006 11:53 de valentine
Cand ai de mers ceva mai mult cu autobuzul, iti delectezi privirea cu peisajele de afara, alte masini, femele/masculi care circula pe strada s.a.m.d.
Dar ce faci cand mergi cu metroul? De uitat la gajici...pot sa iti zic ca daca vezi o tipa/un tip ...
Pagina 2665 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||