Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 19 mar 2006 17:52 de Xpert

Da si ce ar trebuii sa ii spun ca vreu sa ma dezvirginez cu ea ???:blink: imi va da o palma si o voi pierde:(( Te rog dami un sfat cum so iau la un suc sau cum sa o iau sa ii zik si ce sa ii zik????:(

Re: Re: Re: Re: Sexul in statistici

din 19 mar 2006 15:07 de verdiuc

Ma refer si la cei ocupati,si la cei studiosi.Stress => nu se mai face sex. Dar intr-adevar,barbatul asa gandeste.Daca p-aia nu am(lucrul pe care il doreste),macar sex sa fac.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 19 mar 2006 14:38 de David21

Iar multiplici mesaje..?:D:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 19 mar 2006 14:37 de verdiuc

Eu zic sa te mai gandesti tu.Nu conteaza ce suflet au,daca ei arata ca nu au.

din 19 mar 2006 14:27 de SORIN28

Ai auzit de vorba aia care spune ceva de genul: "mai bine sa par rau si sa fiu luat de golan, decat sa fiu bun si sa fiu luat de fraier"?!:ok:

Re: help

din 19 mar 2006 14:26 de Nekunoskuta

Sincer nu stiu alte femei care sa fi patit asa ceva. Poate fi normal insa, intr-o oarecare masura. Ma gandesc la faptul ca trairea orgasmului e atat de puternica pentru ea incat i se face asa rau. Ar fi mai bine sa consultati si un alt medic ...

din 19 mar 2006 14:25 de David21

Si cum vrei sa-ti arate,? printr-un limbaj elevat?:wacko::wacko: Ce leg exista intre un suflet mare si un limbaj sofisticat?:blink::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 19 mar 2006 14:21 de verdiuc

Eu zic sa te mai gandesti tu.Nu conteaza ce suflet au,daca ei arata ca nu au.

Re: vreau un raspuns urgent. va rog!!!

din 19 mar 2006 13:42 de Nekunoskuta

Serios??? Urinarile frecvente devin "simptom" al sarcinii cand fatul e atat de mare incat uterul preseaza vezica urinara. Deci daca nu ai burta mare cat o sarcina de 7-8 luni urinarile frecvente nu sunt simptom de sarcina ;) Sunt ...

help

din 19 mar 2006 13:30 de asku

salut, am si eu o problema, daca ne poate sfatui cineva:dupa ce sotia mea are orgasm , incepe o criza de lesin si insuficienta respiratorie, am consultat un Dr dar spune ca este ceva normal, dar eu nu cred! aveti idee despre ce este vorba sau se mai ...

Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 19 mar 2006 11:38 de anabella

mey sarutul vine de la sine nu tre sa inveti sa saruti, toti am trecut prin ceea ce treci tu, incearca la inceput sa nu fii chiar pasional, ci mai mult tantru, eventual putin jovial, mie asa imi place, sa fiu cat mai creativa. Nu e nimik de invatat ...

Re: Re: Re: Re: E posibil?

din 19 mar 2006 03:14 de spleen

repet, nu mi sa intampat asa ceva. analizez pur teoretic. sa faci pasiune pentru cineva nu inseamna automat sa-l inseli, chiar e asa greu de inteles asta. pur si simplu imi e interesant daca e posibil asa ceva, imi voi expune parerea mai tarziu, ...

Re: Re: Re: E posibil?

din 19 mar 2006 03:07 de verdiuc

Nu cred ca vei ajunge sa faci o pasiune pentru altceinva,pentru ca daca iubesti pe altcineva,atunci celelalte persoane de sex opus vor deveni neinteresante pentru tine.Totul va fi reprezentat de celpe care il iubesti. Daca nu...ceea ce spui tu,cu ...

Re: E posibil?

din 19 mar 2006 02:58 de ExoticDream

Cred ca este posibil daca relatia pe care o ai nu este 100% ceea ce ti-ai dorit, poti sa iubesti pe cineva, dar sentimentul sa se fi estompat in timp, poate relatia este veche si a intervenit atasamentul, poate este vorba si de monotonie. Sansa ...

Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 19 mar 2006 02:50 de ExoticDream

Se presupune ca tu o cunosti cel mai bine, de ce nu stai de vorba cu ea deschis ca sa vezi cum gandeste? Oricum, chiar daca la 16 ani are aceasta idee de a astepta pana la casatorie, cred ca sentimentele voastre (daca sunt impartasite), ...

din 19 mar 2006 02:48 de verdiuc

Urmare a acestei invitatii,propun imaginarea de catre femei a umrmatorului caz: va mai amintiti cand ati dat alergarea de rezistenta la sport?Cand dupa ce alergati mult,adesea pe ultima suta de metri chiar mult impotriva dorintei voastre? La ...

Re: E posibil?

din 19 mar 2006 02:43 de myself

Din punctul meu de vedere nu e posibil. Daca iubesti pe cineva cu adevarat, acea persoana reprezinta intregul tau univers si nu e posibil sa te simti atras(a) si de alta persoana, atata timp cat relatia cu persoana iubita merge bine si exista ...

Re: Re: Sfaturi pls.

din 19 mar 2006 02:34 de Xpert

Eu nu vreau sa ma dezvirginez la un anume moment sau timp ci doresc sa stiu daca are gandul ca va fi virgina pana la casatorie asa va fii sau se va razgandi???:wacko::wacko:Nu vreau sa imi bat jok de ea ci o iubesc si cred ca este normal sa te ...

Re: Re: Re: Contine spermatozoizi?

din 19 mar 2006 02:26 de ExoticDream

Da. (!)(!)(!)

O chestie care pluteste

din 19 mar 2006 02:26 de okidoki

Nu pluteste numai daca ii legi colac de salvare! totusi daca un om mort pluteste la suprafatza, si penisul lui va pluti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2663 din 3732
«   1 ... 2660   2661   2662   2663   2664   2665   2666 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare