Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 22 mar 2006 19:51 de valentine

Mai, atat timp cat stiu ca ai stat cu barbatul cu care te-ai culcat, ani de zile, v-ati iubit la nebunie, nu te-a prostit, nu l-ai prostit, nu te-a folosit, nu l-ai folosit...chiar ti-as da un sut in fund daca nu te-ai culca cu el! Dar atat ...

Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 22 mar 2006 19:46 de carrie

din forumurile astea am tras concluzia ca femeile care fac sex cu mai mult de 1 barbat sunt curve; barbatii care fac sex cu mai putin de 100 de femei sunt fraieri... si cica in 2007 intram in uniunea europeana daca ar fi dupa mentalitati at trebui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 mar 2006 19:41 de valentine

Pai eu daca nu am o relatie calumea cu cineva, nu fac sex! Trag o laba si imi trece daca chiar ard hormonii in mine! Si NU! Nu sunt de acord cu faza ca femeile sunt curve daca se ard cu multi, iar barbatii sunt macho...prb este ca asa sa ...

din 22 mar 2006 19:22 de carrie

valentine, tie daca iti place sa faci sex, ce esti? ah, da, tu esti barbat, tu ai voie...inteleg... hmmm... si crede-ma o femeie inteligenta va sti sa isi aleaga partenerii si nu o sa se uite la toti loser-ii (cu referire la "tot ...

Re: as vrea sa fiu femeie

din 22 mar 2006 18:47 de

daca vrei sa devi femeie te pot ajuta eu. am un cutit ascutit...nici nu simti. dar dupa ce scapi de surplusul de penis estie pe cont propriu. bormasina nu am

din 22 mar 2006 18:23 de carrie

ce imi place de astia care se trezesc sfinti dupa o viata de desfrau. okidoki, baiete, ma mir ca nu ti-e rusine sa deschizi gura dupa ce ai avut zeci de femei in pat si te iei de niste amarate care au avut 1-2 barbati pe care chiar i-au iubit? hai ...

Re: Re: Ma dor Ovarele

din 22 mar 2006 15:55 de Durere

poate fi de la o raceala????de la o simpla raceala???:wacko::blink::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de pacatosi va simtiti

din 22 mar 2006 15:34 de valentine

Singur impotriva tuturor:rolleyes::rolleyes: Cu verdiuc ma...daca nu am dat quote, nu e clar ca ma leg de ultimul text?

Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 22 mar 2006 14:58 de Xpert

La acelas lucru mam gand si eu sa nu mai aduc vb de asta un timp si sa o las ca vad cum reactioneaza ea.Poate isi va dori si imi va da semn ca doreste. Voi ce ziceti???;)

din 22 mar 2006 14:24 de verdiuc

Sustin ca daca tii la persoana aia,ai parte de alta fericire,cea sufleteasca.Nu mai poti de bucurie cand o saruti. Pe de alta parte,cand te saruti cu una la care nu tii,vrei de fapt altceva,iar atunci hormonii te vor indrepta catre...inevitabil.

Re: Re: Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 14:15 de verdiuc

Daca sunteti voi asa de destepte,imi spuneti si mie ce este 'rinichi polischistic'?

Re: Intarziere menstruatie

din 22 mar 2006 10:13 de Nekunoskuta

E prea devreme sa-ti faci griji. Daca zici ca ti s-a mai intamplat, plus ca ai fost racita nu vad nici o problema. Mai asteapta putin, vreo 5 zile intarziere (zic eu) si apoi ia-ti un test de sarcina.

din 22 mar 2006 10:01 de Nekunoskuta

Adica sustii faptul ca daca deja cunosti fata respetiva nu o mai doresti? Ce vei face dupa 20 de ani de casatorie?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine sp

din 22 mar 2006 09:02 de verdiuc

Coitus interruptus nu poate fi o metoda contraceptiva buna nici pentru cuplurile stabile nici pentru aventuri.Picatura placerii?Si cum atat mai mult la cuplurile stabile...daca nu reuseste picatura sa te lase insarcinata din prima,pana la urma ...

Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 22 mar 2006 01:29 de ExoticDream

Se poate sa isi piarda virginitatea si la varsta asta, insa, avand in vedere ca isi doreste sa mai astepte, este aproape sigur ca ar regreta pasul. Influenta la scoala? Probabil ca da, in perioada imediat urmatoare evenimentului. Daca s-ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este

din 22 mar 2006 00:56 de ExoticDream

Ti se pare mai normala o erectie in discoteca in compania unei fete pentru care nu simti nimic sau cand te saruti indelung cu iubita ta? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Cat de pacatosi va simtiti?

din 22 mar 2006 00:38 de ExoticDream

Este un mod cam... egoist de a vedea lucrurile. Nu crezi ca te-ai plictisi daca te-ai limita la a fi doar impreuna cu familia si EA? Nici chiar daca o schimbi pe EA cu alta iar si iar nu ai scapa de senzatia de plictiseala, au si ceilalti oameni ...

Re: Ma dor Ovarele

din 21 mar 2006 22:05 de Nekunoskuta

Durerea de ovare poate fi normala in cadrul sindromului premenstrual. Poate fi insa si un semn de raceala sau, mai grav, de infectie. Daca nu o lasa durerile in 2-3 zile sa consulte un medic. Nu e obligatoriu examen ginecologic, poate doar sa ...

Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 21 mar 2006 17:23 de Xpert

Ok am sa astept.Ea este o fata mai de casa nu stiu cum sa explic.Totusi se poate sa isi piarda virginitatea la varsta asta?Si sper sa nu o influentele la scoala sau ceva de genu asta sau sa ii para f rau ca a facuto.

Re: Romantismul inaintea unei partide de sex salba

din 21 mar 2006 14:29 de MachoMan

Sexul fara romantism este imperechere, pentru om sexul ar trebui sa fie un amestec de senzualitate, activitate cerebrala si instinct (animalic, daca vrei), aflate in proportii diferite in fiecare dintre noi. B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2660 din 3732
«   1 ... 2657   2658   2659   2660   2661   2662   2663 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare