Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este din 21 mar 2006 14:14 de MachoMan
Adica daca o iubesti, corpul tau nu mai reactioneaza nicicum la apropierea fata de partenera, in schimb daca dai peste o fata oarecare, care danseaza lasciv, ajungi la cote inalte! Interesanta reactie! Prietena ta stie? :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea es din 21 mar 2006 14:09 de Nekunoskuta
Nu cred ca tine de momentul dezvirginarii. Ca fata cred ca te masturbezi cand simti nevoia, poate sa fie dupa ce ti-ai inceput viata sexuala dar nu ai partener stabil, poate fi cand esti virgina si iti explorezi corpul. Cert e ca daca ai un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine spermatozo din 21 mar 2006 13:59 de verdiuc
Nu ti se pare o prostie ejaculatul afara?Nu mai ai nici o placere,sau eventual,ar fi un fel de masturbare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea este b din 21 mar 2006 13:21 de verdiuc
Iar ca frecventa?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erec din 21 mar 2006 13:16 de verdiuc
Oricum,eu sunt de parere ca frecevnta erectiilor este invers proportionala cu sentimentele fata de partenera.
Dar in discoteca,lucrurile se pot schimba putin,daca dansul este prea lasciv.
Si intr-adevar,sunt 2 situatii.Parerea mea este ca in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mar 2006 02:25 de okidoki
Ba copile , daca iti zice ca esti al doilea REVINOTZI !:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mar 2006 02:21 de okidoki
Daca fetele se fut cu smecheri la 16-17 ani de fraiere, de naive si de lipsa de experientza ce poti sa imi zici despre jigodiile de 30 de ani care isi inseala sotii ingierii cu cele mai mari murdare creaturi ale omenirii!?
Re: Re: Re: Re: sex in trei din 21 mar 2006 01:02 de ptulica
:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia din 21 mar 2006 01:01 de ExoticDream
Care este deosebirea dintre a se intampla la discoteca sau pe plaja? Mie mi se pare mai... jenant la plaja pentru ca sansa de a masca fenomenul "inaltator" este mai redusa din cauza vestimentatiei sumare, in discoteca este si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea este buna din 21 mar 2006 00:53 de ExoticDream
Inainte o faci ca sa-ti cunosti corpul, dupa... probabil daca nu te satisface partenerul.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 21 mar 2006 00:37 de ExoticDream
Stiu ca am mai discutat, poate tu esti un caz aparte, insa eu cred ca nu exista diferente enorme intre felul in care te exprimi in functie de auditoriu. Sigur ca esti mai protocolar cu seful, mai deschis cu prietenii decat cu colegii de serviciu, ...
Re: Re: Re: Fosta Prietena din 21 mar 2006 00:19 de ExoticDream
Cu atat mai bine: va pune mai putine intrebari pentru ca deja stie unele lucruri!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: E posibil? din 21 mar 2006 00:16 de ExoticDream
Persoane extraordinare nu apar de foarte multe ori, ci dimpotriva, poate o data sau chiar niciodata. Este adevarat ca nu le putem oferi iubire din primul moment daca suntem marcati de o fosta relatie ce ne-a lasat sufletul franjuri, trebuie sa ...
Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 21 mar 2006 00:03 de ExoticDream
Sarutul lung, seara, sub felinar, in timp ce o ploaie calda de vara goneste toti trecatorii, dar nu si pe voi....., sarutul tandru, seara, sub felinar, in timp ce ninge ca-n povesti....., sarutul neasteptat, dupa o bataie cu zapada abia ...
Re: Re: Sfaturi pls. din 20 mar 2006 20:49 de Nekunoskuta
Nu trebuie sa o presezi prea tare, e posibil sa se sature de insistentele tale si sa nu fie bine. Ar fi bine sa mai discutati despre asta si sa-i explici ca o iubesti si ca vrei sa fii cu ea. Sa-i respecti totusi decizia daca insista sa nu-si piarda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine sperma din 20 mar 2006 20:35 de Nekunoskuta
Scuza-ma...dar asta e o practica babeasca si foarte-foarte gresita. Cu atat mai mult, apa poate impinge spermatozoizii spre uter.
Re: Re: Re: ceva interesant din 20 mar 2006 20:33 de Nekunoskuta
De curiozitate....esti femeie?:wacko:Daca nu, de unde stii ce gandeste o femeie cand iubeste?:wacko:Deci nu mai vorbi din experienta unei femei, virgine sau nu;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 mar 2006 18:50 de valentine
Daca ai pui picioare....merge!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine sperma din 20 mar 2006 18:14 de Bozgoru
pai am inteles ca a facut doar de 2 ori cu prezervaativ... dar nu inteleg ,,acel lichid,, ce inseamna? ca daca a facut doar de 2 ori cu prezervativ inseamna ca restul datilor a ejaculat..deci nu e mai tine rost de lichidul d ela inceput daca ...
Re: Re: ceva interesant din 20 mar 2006 18:07 de Bozgoru
nekunoscuto..n-ai zis deloc la fel... ai zis chiar contrariul..ai zis ca daca il iubea nu mai conta dimensiunea.. pai asta e chestia ca iubirea e de multe ori mai prejos ca dimensiunea..si am zis ca ai vb ca o virgina pt ca numai virginele vb de ...
Pagina 2661 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||