Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Parintii din 26 mar 2006 20:07 de DICK
Daca sunt majori in nici un caz nu mai trebuie sa asculte de parinti(!)Doar sa i-a in considerare unele sfaturi dar nu sa asculte ordinele ca niste hamali sau catei.Tu ce esti fata sau baiat(?)
Re: Re: intrebare din 26 mar 2006 19:56 de x
grepfruitul stiu ca nu e indicat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!! din 26 mar 2006 19:36 de bluemoon
Cand vorbeam despre perspective era vorba despre preferinta pt virgine sau nu si nu despre daca femeile sunt curve sau nu. Daca e vorba de ultima varianta cred ca nu ai citi mesajele postate anterior la subiect. Inclusiv eu cred ca majoritatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 26 mar 2006 19:31 de Je1
si daca perspectivele mele mi-au aratat ca femeile sunt curve din cele 6-7 prietene care le-am avut..ce pot zice?
majoritatea conteaza sa stii!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri din 26 mar 2006 19:10 de bluemoon
Ti-am urat toate cele bune dar deja intreci masura. :/ Ma bucur ca ai fost atat de norocoasa si ai gasit barbatul visat asa de repede. Totusi vreau sa te gandesti ca viata iti ofera foarte multe surprize si ce se va intampla doamne fereste daca ...
Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 26 mar 2006 18:58 de bluemoon
Nu esti singura careia i s-a oferit o astfel de explicatie. Oricum ce mai conteaza, totul depinde din ce punct de vedere vrei sa vezi lucrurile. Fiecare cu orizonturile lui.:-`
Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 26 mar 2006 18:53 de sweetgirl1
Acum vreo saptamana am fost la o petrecere si inevitabil a venit vorba de sex iar un prieten a spus urmatorul lucru in legatura cu subiectul asta cu virginitatea : nu e bine sa fie virgina dar nici...sa nu fie, pentru ca daca e virgina un baiat se ...
Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti sex? din 26 mar 2006 18:47 de bluemoon
Cu Robert Plant. Daca as fii trait acum vreo 20 de ani. :~* Actualmente cu Sean Paul sau LL Cool J :-`
Re: intrebare din 26 mar 2006 14:34 de Nekunoskuta
Adica....daca mananci lamaie?:blink:Nu, nici un aliment nu scade efectul anticonceptionalelor.
Re: Re: Re: mda... din 26 mar 2006 14:33 de Nekunoskuta
Ai dreptate in mare parte dar la ce scrie mai sus gresesti. Daca si ea a avut 2 relatii in care a fost vorba numai de dragoste nu o poti judeca astfel. Nu poti sustine faptul ca daca o femeie a fost mai rebela in adolescenta si i-a placut viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri din 26 mar 2006 13:28 de carrie
in primul rand nu am vazut sa zici ceva de barbati aici. ei pot avea oricate femei si nu sunt considerati in nici un fel. iar avem standarde duble referitoare la sexe, ceea ce cica e considerat discriminare in secolul 21. in fine...
poti sa ai 20 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, din 26 mar 2006 12:59 de dazza
Eu vin din secolul 21 si fac parte din noua generatie...:ok:
Nu am aruncat cu noroi in nimeni.Daca tu te-ai simtit aia e alta chestiune.
Femeile au in medie un barbat pe an.Dar nu putem generaliza asta.Sunt femei care au 1 pe saptamana,altele ...
Re: Re: Re: Re: mda... din 26 mar 2006 12:53 de dazza
:love::love::love:Multumim..O sa avem grija :D
Asa gandesc si eu cu diferenta de varsta. Prefer sa am cu cine discuta.
Poate ca am avut eu noroc.Putini barbati ca el..sunt sigura O:)
Mai nou barbatii nu stiu cum sa te bage mai repede in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi din 26 mar 2006 11:51 de carrie
doamna de 39 de ani avea perfecta dreptate.
va credeti asa de destepti... okidoki, daca esti asa smeker, ce iti mai pangaresti madularul cu toate curvele? daca toate femeile is curve, fiti voi aia destepti si spuneti: "da, te-am adus la mine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f din 26 mar 2006 11:36 de carrie
scuza-ma draguta tu din ce secol vii? tu daca te casatoresti nu inseamna ca tre sa arunci cu noroi in ceilalti. cate femei nu sunt care nu isi gasesc sot pana la, sa zicem 28 de ani. daca iti incepi viata sexuala la 20 de ani si ai, in medie, 1 ...
Re: Re: Despre dragoste si sex... din 26 mar 2006 02:07 de ExoticDream
Aici este vorba despre baietii inteligenti, dar nu foarte frumosi, care nu ar avea curajul sa isi incerce sansele cu o fata frumoasa, temandu-se ca vor fi respinsi. Cum baieti inteligenti si frumosi nu sunt prea multi, fetele frumoase vor avea de ...
Re: Re: Re: mda... din 26 mar 2006 01:44 de ExoticDream
Cam asa gandesc si eu. Este bine ca barbatul sa aiba cativa ani in plus (stiti cum e cu diferenta de maturizare!) si din cauza asta este probabil sa fi avut si niste relatii in plus (nu multe, evident). Daca relatiile au fost serioase, daca el a ...
Re: Despre dragoste si sex... din 26 mar 2006 01:26 de dazza
Aici nu prea inteleg de ce este un criteriu prost pt o intalnire.
Frumusetea unu are de ce sa strice o intalnire. :love:
Frumoasele cu boi ...aoelo ..asta nu e nici pe departe :love:
Mai nou cine se aseamana se aduna :D
Daca esti frumos/a ...
Re: Re: Re: nu pot sa am orgasm din 26 mar 2006 01:24 de ExoticDream
Daca erectia se poate obtine mult mai usor cu o persoana necunoscuta, prin extrapolare oare orgasmul nu este mai simplu de atins in compania cuiva fata de care nu simti nimic?!?
(Don't mind me, I was just teasing!)
:cat::cat::cat:
Re: fetelor, cum este prima data. din 26 mar 2006 01:15 de dazza
Din punctul meu de vedere( virgina :D) ...prima data ar trebui sa fie de neuitat.Nu ma refer..la cai albi alergang si printi din povesti .. :D:D
Totusi ar fi bine ca baiatul sa nu fie un badaran si sa se poarte cu fata brutal...
Daca tipul este ...
Pagina 2655 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||