Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare, astept daca din 7 apr 2006 21:50 de Nekunoskuta
Sa o luam teoretic. daca ai o menstruatie clasica de 28 de zile zilele fertile sunt incepand cu ziua 10 si terminand cu ziua 19. Tu zici ca erai cu 10-11 zile inainte de ziua menstruatiei deci la sfarsitul perioadei fertile (daca ai ciclu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare, astept daca se din 7 apr 2006 21:31 de lol
Tu vorbesti serios? Adica sa nu crezi ca te insult, insa chiar asa este?
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare, astept daca se poat din 7 apr 2006 21:19 de Nekunoskuta
WTF!!! Noi sa ne trezim??? Tu ai ceva idee despre ce e sexul asta? Despre intalnirea ovulului cu spermatozoidul si fecundatie si...POC...bebe! Tocmai in perioada aia erai in perioada fertila deci...felicitari...esti mamica!:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conferinta din 7 apr 2006 21:16 de Nekunoskuta
8 pm adica 20:00. Ma gandesc la faptul ca la ora aia lumea e pe acasa si pana pe la 23:00 avem timp sa discutam daca cineva nu vrea sa stea pana tarziu.
Re: Re: Re: Re: Intrebare, astept daca se poate ra din 7 apr 2006 21:07 de lol
Bai, treziti-va, chiar sunt riscuri uriase? Uff, deci oricum nu trebuie sa afle mamica, taticu si nimeni dar ar fi ceva .. si daca sunt de ex cu 1 sapt jum inaintea perioadei de menstruatie, este posibil (?)):(
Re: Re: Re: Intrebare, astept daca se poate raspun din 7 apr 2006 21:04 de LonelyGirl
Nu prea conteaza cantitatea.Poa` sa fie foarte putin si "sa se prinda".:ok:
Re: Re: Intrebare, astept daca se poate raspunsuri din 7 apr 2006 21:03 de lol
Nu a fost mult !
Re: Intrebare, astept daca se poate raspunsuri din 7 apr 2006 19:56 de Blue
copii... nu sunteti cuminti deloc! erai in perioada fertila? ce sa zic? normal! iti dai seama ca poti fi insarcinata! de ce va jucati cu focul? cand ati facut-o? trebuie mai multe detalii. daca nu e prea tarziu, incearca cu o 'pilula de a doua zi'. ...
Intrebare, astept daca se poate raspunsuri din 7 apr 2006 19:42 de lol
Am facut sex cu prietenul meu, de 17 ani, si eu am aceasi varsta, si ne-a cam dus valul, am facut-o neprotejat. Lui i-a cam scapat putin, care sunt riscuriile, sugestii samd:~*O:)
Va multumesc anticipat!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conferinta pe din 7 apr 2006 19:12 de LonelyGirl
E..acceptabil vineri.Sa nu o fixati cumva pentru miezul noptii...mai ales ca daca vom avea subiecte de discutie va tine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 18:26 de sweetgirl1
Si la asta m-am gandit sincera sa fiu.Pentru ce sa ne mai complicam?Daca eu iau anticonceptionale, amandoi suntem sanatosi...ce rost mai are?
Re: Re: Re: Ce castigi in urma avortului? din 7 apr 2006 16:51 de xxx
:ok:
Good point!
Re: Re: Ce castigi in urma avortului? din 7 apr 2006 16:25 de Radu
Celor care vorbesc despre Dumnezeu in gura mare, le recomand in primul rand cateva lectii de limba romana pentru ca nu stiu sa se exprime. Cred ca simpla lectura a Bibliei ar rezolva problema...
Exista niste principii enuntate de Dumnezeu? Eu nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 apr 2006 14:43 de xxx
Faza cu simtitul e o alta poveste...
Ea a intrebat daca a facut bine sau nu parca;)
Re: Re: Re: Re: Sexy din 7 apr 2006 14:40 de ExoticDream
Daca pana la noapte topicul nu capata nuante sexy, nu te iert!
:/:/:/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 apr 2006 14:40 de Farfalla
Daca e prima oara, nu. Si in cazul de mai sus, baiatul a reactionat cum trebuia ca numai el stia cum se simte mai bine, daca ea s-a tot "dat pe langa el" . Pentru fata nu e bine, ca te simti aiurea rau, e ca si cum nu ai fi bun de nimic
Re: Re: Sexy din 7 apr 2006 14:37 de ExoticDream
Te mut la veterani! :devil::devil::devil:
Re: Sexy din 7 apr 2006 14:35 de xxx
Aaaa si daca tot am deschis topic de aberatii...jucati careva la pariuri?
Ziceti si mie ce sa iau la Bastia-Dijon (franta divizia 2) ca eu ma gandeam la un x pauza-1 final, dar sunt in dilema...
Re: Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 7 apr 2006 14:30 de xxx
:lol::lol::lol:
No,thank you very much!
P.S prin chestia de mai sus vroiam sa subliniez paranteza Visatoarei Exotice si anume a cui parere o vrea in special;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: need help din 7 apr 2006 14:29 de Blue
OK! am inteles! femeile care calca stramb sunt 'curve', iar barbatii 'porci'! nu as vrea sa stiu ce ar iesi daca s-ar cupla vreodata 2 astfel de specimene!
Pagina 2639 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||