Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Modificarile limbii romane

din 10 apr 2006 23:25 de Daddy

Ideea e: Daca maine Basescu scrie gresit un cuvant, poti fi sigura ca se schimba regulile gramaticale :D Doar ca presedintele aflase in avans de lege...

Re: Barbatul sau femeia?

din 10 apr 2006 23:08 de Daddy

As spune ca femeia. Eu imi vad propria-mi experienta, ea termina de 3-4 ori si eu d-abia daca termin o data... E adevarat ca nici nu sunt invaluit in relatii stabile, unde sunt implicati si factori sentimentali...

Re: singuratatea in 2

din 10 apr 2006 23:06 de Farfalla

Singurul lucru ca sa poti afla ce are, de ce este distant este sa stai de vorba cu el serios sa il intrebi. Daca el nu iti raspunde direct la obiect, angajeaza un detectiv particular :p si vezi ce se intampla. Oricum daca nu iti raspunde la obiect, ...

Re: Re: Re: Cum ati reactiona....

din 10 apr 2006 23:02 de Daddy

Nu vad de ce l-ar deranja, explica-i ca tu esti o incepatoare si vrei sa te asiguri ca totul e ok. Daca vrei sa reduci riscul, foloseste prezervativul.

Re:

din 10 apr 2006 23:00 de Farfalla

S-au scris multe pe forum despre Postinor 2. Cu cat se ia mai inainte cu atat isi face efectul mai bine. Prietenei tale trebuie sa ii vina menstruatia? Ca daca trebuie sa ii vina, inseamna ca durerile acestea de burta sunt normale(e in SPM - sindrom ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 10 apr 2006 18:36 de Je1

In fine..la fel cum am spus si eu..ai spus si tu..fiecare cu experientele lui..dar..de momente nasoale si momente fericite nu poti scapa..e ceva inevitabil chiar daca ai "brainu' " mare..sau in colturi..nici nu stii cand poti da peste ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descop

din 10 apr 2006 16:44 de xxx

Si ca sa nu se inteleaga gresit,specific ca era vorba de frumusete:D Ca sa intelegi mai bine...am si eu un prieten care se lauda ca arde femei in prostie (ce motiv de lauda domne),ca dezvirgineaza intr-o fericire si tot asa...dar pacat ca femeile si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de

din 10 apr 2006 15:09 de thug boy

si daca stau bine si ma gandesc ai si tu dreptatea ta Je 1 fiecare dupa cum e muscat dar ce sai faci tre sa te mai ajute si creierul ca sa iti croiesti drumul in asa fel incat sa nu ajungi la acele momente grele in care sa nu mai ai cale de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 apr 2006 11:45 de lol

Offfffffffff, cred ca imi vine .. :huh:

din 9 apr 2006 11:33 de Nekunoskuta

Preventiv...nu mai poti face nimic. Asteapta sa vezi daca iti vine menstruatia. Daca nu-ti vine fa un test de sarcina. daca testul e pozitiv...aici vine "buba" si trebuie sa decizi ce sa faci. Dar pun pariu ca o sa vrei un ...

Re: anticonceptionale

din 9 apr 2006 11:30 de Nekunoskuta

Daca ti se regla nu aveai probleme cu cele 7 zile, puteai sa faci pauza "ca la carte". Intreaba o farmacista.

din 9 apr 2006 11:27 de Nekunoskuta

DA, eu!!!:p Deci problema e ziua de vineri. Propun atunci joi 13.04.2006 la ora 20:00.

Nu mai ajung

din 9 apr 2006 00:36 de biancaprob

Ma numesc Bianca si am mare nevoie de un sfat. Sunt de aproape 2 ani cu prietenul meu, ne intelegem si ne iubim foarte mult, pana acuma 2 luni nu am avut probleme. Ne protejam folosind anticonceptionalele Diane 35.Problema este ca indata se implinesc ...

Re: help

din 8 apr 2006 23:01 de Farfalla

Nu, nu este posibil. Stai linistit ...

Iau corect anticonceptionalele?

din 8 apr 2006 20:17 de andreea

Am si eu o nelamurire. nu stiu daca iau bine anticonceptionalele,adica: eu le iau cand m-i se termina ciclul, in urmatoarea zi si le iau asa de vreun an juma (triregol).Am discutat cu cineva si am auzit ca tre sa faci pauza neaparat 7 zile pe luna si ...

din 8 apr 2006 18:18 de xxx

Are cineva,ceva,impotriva daca as organiza eu conferinta?O:)

din 8 apr 2006 17:47 de lol

Am inteles. Vom vedea. Chiar nu f** ca iepurii pentru ca asta era the 2 time. Astept, oricum spune-mi preventiv ce pot face daca :ermm::((

help

din 8 apr 2006 17:34 de help

am si eu o intrebare intrebatoare... am facut sex protejat cu prietena mea si am ejaculat... am dat jos prez, m-am spalat cu apa si sapun si m-am sters cu un prosop, dupa care peste vreo 5 min am luat-o de la capat cu un alt prez desigur :)) este ...

Re: Re: Cum ati reactiona....

din 8 apr 2006 16:49 de sweetgirl1

Da...ceva de genul asta mi-a spus si mama :-` El a fost insurat acum multi ani...(s-a insurat din prostie cand avea 19 ani si s-a despartit dupa 1 an) si nu cred ca in anii care au urmat adica 10 ani nu a avut mai multe relatii...

din 8 apr 2006 16:04 de Nekunoskuta

Tu ai 17 ani, nu stii ce e un ciclu menstrual regulat si te f*&% ca iepurii!):(In primul rand pune mana si mai citeste si tu ceva educatie sexuala. Ciclul menstrual regulat inseamna ca in fiecare luna iti vine la acelasi numar de zile (27, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2637 din 3732
«   1 ... 2634   2635   2636   2637   2638   2639   2640 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare