Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 12 apr 2006 23:23 de Anton

Daca baietii s-ar lasa de meserie nu ar mai exista curve...

Re: Re: sex cand ai ciclu?

din 12 apr 2006 23:04 de americana

mersi pentru raspuns :-* credeam ca ciclu se va opri putin timp caci eu dupa ce fac baie abia dupa 30 de min incepe si imi apare inapoi ciclul... si am si mult :(

Re: sex cand ai ciclu?

din 12 apr 2006 22:57 de xxx

Nu stiu daca se opreste,dar puteti face sex pe ciclu fara prb...doar aveti grija pe ce faceti sex ca poate lumea sa te creada virgina dupa aia...:,

sex cand ai ciclu?

din 12 apr 2006 22:28 de americana

pai am si eu o intrebare... daca fac un dus si apoi daca fac sex cu prietenul se opreste ciclul in timpul ala? plz raspundeti si fara glume proaste.:((

Re: Re: Re: bile metal

din 12 apr 2006 21:00 de

deci a mai auzit lumea de asa ceva. chiar daca mias pune nu mias lasa organul pe mana unui ciudat infect din cine stie ce garaj de la marginea orasului.

Re: Re: Re: Re: bile metal

din 12 apr 2006 20:05 de SORIN28

Lamureste-ma tu pe mine de une ai auzit chestiile alea cu "persoane dubioasenespecializate" si mai vb. .:ok:

Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 12 apr 2006 19:45 de verdiuc

Si daca totusi o iubeste pe fosta lui prietena,poate ar trebui sa o astepte pana se vor impaca.Intr-adevar,grea alegere,sa stea sa o astepte pe iubita care i se pare perfecta,poate se vor impaca,sau sau sa faca sex cu o tipa dragua,dar pe care nu ...

Re: Re: Re: bile metal

din 12 apr 2006 19:44 de bluemoon

Poate ma luminezi tu. :rolleyes: Chiar sunt curioasa care e parerea ta. Asta daca nu cer prea mult. :flowers:

Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 12 apr 2006 18:49 de bluemoon

Hai sa-i zicem virgin si gata. Spuneai ceva despre neimplicare sentimentala si dorinta de aventura din partea lui. Atunci de ce sa se mai impace cu fosta? Ca sa isi faca hatarul si mai apoi sa plece. Oricum daca e la inceput tot o lasa si pleaca in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 apr 2006 18:40 de bluemoon

De ce nefericita? Cred ca niciodata un barbat nu o sa te inteleaga mai bine decat o femeie. O femeie stie ce trebuie sa faca pt a oferi placere si in plus e mult mai calda, mai tandra si mai afectuasa decat un barbat. Cu toate acestea imi iubesc ...

Re: Re: Re: Re: El, ea si eternul "TE IUBESC&

din 12 apr 2006 18:17 de bluemoon

Uite ca a venit si momentul in care i-am spus acel minunat TE IUBESC. Am avut un sfarsit de saptamana foarte frumos si nu stiu cum se face ca mi-a scapat aceasta marturisire. A ramas surprins si culmea e ca aveai dreptate. Mi-a spus ca mereu s-a ...

Re: Re: Re: jocuri

din 12 apr 2006 18:09 de Blue

ah! ma sperie ideea asta! chiar nu as putea sa o fac legata la maini! nu ami am libertate! am spus! dar pare interesanta cealalta idee! cred ca poate fi incitatnt daca esti legat la ochi pt ca e totul o surpriza! nu stii ce va fi in urmatoarea ...

Re: sunt dependenta de sex

din 12 apr 2006 17:41 de bluemoon

Daca iti place dar totusi iti pui intrebarea ce ar trebuii sa faci inseamna ca ceva te deranjeaza. Partenerul nu reuseste sa tina pasul cu tine? Ce te nemultumeste? Pt un raspuns mai concret astept noi informatii.

Re: jocuri

din 12 apr 2006 17:35 de bluemoon

Sunt atatea posibilitati dar asta inseamna sa dai frau imaginatiei si sa ai incredere totala in partener. Altfel ramai blocat de inhibitii sau prejudecati. Nu e foarte usor dar merita. Am citit mai sus cateva sugestii chiar dragutze. :flowers: Oricum ...

Re: Re: sex dupa menstruatie

din 12 apr 2006 16:13 de Nekunoskuta

Toate cele spuse de Necunoscut se aplica doar daca ai ciclu menstrual regulat. Cauta pe www.121.ro, exista acolo un sex planner care te ajuta sa calculezi zilele fertile/infertile. Dar ATENTIE: doar daca ai ciclu menstrual regulat.

Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu

din 12 apr 2006 14:12 de Duduia

am una bucata sora, mai mica. are 15 ani si ea (Doamne, ajuta-ma!). ma straduiesc din rasputeri sa ii inculc ideea de a face sex dupa 18 ani. pana acum, se pare ca am reusit. cum ea a avut primul prieten(de aceeasi vaarsta cu ea) mai devreme decat ...

Re: Re: Re: Nu`i corect!

din 12 apr 2006 13:06 de valentine

Aici nu prea are dreptate baiatul...sunt destui masculi care nu si-au inselat partenerele,dar in schimb pun pariu ca partenerele i-au inselat;) Mda si apropo ... aia 0,00000000000001% dintre noi sunt pe cale sa devina gay sau calugari daca ...

Re: Re: Re: Nu`i corect!

din 12 apr 2006 13:02 de valentine

Eu stiu una care moare de ras cand o fac curva.Ce parere ai de ea?;)

Re: sex dupa menstruatie

din 12 apr 2006 07:24 de Necunoscut

Teoretic ai voie sa faci sex neprotejat cam 10 zile de la prima zi (inclusiv) de la inceperea menstruatiei. Daca menstruatia tine 5 zile, e mai poti sa faci 5 zile... dupa aceea, fara risc:) Dar totusi, e mai bine sa calculezi 8-9 zile, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 apr 2006 00:04 de ExoticDream

Esti un membru prea tanar al forumului nostru pentru a percepe spiritul in care se desfasoara discutiile. De regula, la intrebarile serioase se raspunde la obiect, apoi se intampla sa se alunece in discutii colaterale, fara ca asta sa vina in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2635 din 3732
«   1 ... 2632   2633   2634   2635   2636   2637   2638 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare