Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: gidilatul talpilor (va rog scrieti) din 19 apr 2006 01:19 de ExoticDream
Mai, ultima oara cand m-a gadilat cineva la talpile pline (adica la pantofi), nu prea m-am excitat cine stie cat, cu fantezia stau binisor, dar pana acum nu mi-a traznit prin minte sa-mi gadil partenerul in talpi ca sa-l excit! Aflu si te ...
Re: Re: Re: ajutor va rog din 19 apr 2006 01:10 de ExoticDream
Pentru protectia de urgenta este prea tarziu, iar pentru un test de sarcina prea devreme. Asteptati data de 23; daca nu ii vine ciclul, cumparati un test de sarcina. In principiu, totul ar trebui sa fie OK, dar aveti si voi mai multa grija in ...
Re: prietenii din 19 apr 2006 00:58 de ExoticDream
Nekunoskuta are dreptate, si eu cred ca relatia voastra ar trebui sa se afle pe primul loc, insa acest lucru trebuie sa-l simta si el, nu sa i-l impui sau sugerezi tu. Daca el sta cu prietenii mai mult decat cu tine (fie ca e vorba de jocuri pe ...
Re: Re: Re: ajutor va rog din 18 apr 2006 23:57 de Farfalla
Greturile si durerea de abdomen si de san apar dupa 14 zile. Sa stea linistita ca nu se intampla nimica.:ok:
Re: Re: ajutor va rog din 18 apr 2006 19:19 de eros_man
Da, asa ziceam si eu, dar mititica zice ca are acum niste intepaturi la sani, in abdomen..in rest nimic special…greturi, dureri de sani (sau altceva)…au trecut 10 zile de la fapta. Asteptam data cand ...
Re: blow job? din 18 apr 2006 16:53 de Blue
nu fac sex oral si nu stiu ce sa zic! dar nu cred ca ar fi...probleme daca se gusta sperma barbatului! de ce intrebi ce cred barbatii despre o femeie care duce sexul oral pana la final? cred ca ar trebui sa intrebi ce cred despre o femeie care face ...
Re: ajutor va rog din 18 apr 2006 16:48 de Blue
daca nu ai ejaculat in ea chiar nu aveti de ce sa va faceti probleme!
ajutor va rog din 18 apr 2006 16:36 de eros_man
Buna la toata lumea ! nu stiu cum ecu perioada fertila la femei dar eu am facut sex cu iubita neprotejat, nu am aejaculat in ea….asta nu fac niciodata. Dar chestia e ca dupa aceea ea a verificat calendarul si cica era in ...
Re: Re: Re: Re: S-a ingrasat! din 18 apr 2006 09:37 de Nekunoskuta
E mareeee cale de la nespalat si netaiat unghii la ingrasat. Mareee de tot. In primul rand nu e problema ta ci a ei. Zici ca i-ai spus dar nu vrea. Nu mai poti face nimic. Daca ii vorbesti mai repezit o sa va certati. Poate are o perioada mai proasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jetul dusului largeste din 18 apr 2006 01:59 de ExoticDream
Mai bine apa distilata pentru ca ea se apropie cel mai mult de apa pura, fara bacterii, virusuri si tot felul de substante organice si anorganice care se gasesc in apa obsnuita!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa face din 18 apr 2006 01:45 de ExoticDream
Hm...., nu cumva ai gresit prepozitiile? Daca nu, macar masina aia de spalat e cu bule?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: greturi non stop? din 18 apr 2006 00:27 de dana
cred ca este mai bine sa mergi la un ginecolog daca greata persista deoarece testele de sarcina nu sunt intotdeauna sigure,chiar daca ai facut doua...in afara de greata mai ai alte simptome?
Re: Re: Re: Re: Re: jetul dusului largeste din 17 apr 2006 22:05 de christian
ti-e frica ca o sa fi "larga" cand/daca o sa vina primul ? :)
mai bine gandeste-te ce riscuri iti asumi
dar daca totusi nu te poti abtine, incerca sa-ti cumperi un hidrofor si multa apa plata :) sau poate minerala :-`
Re: Nu are orgasm:(( din 17 apr 2006 21:33 de christian
parerea mea este ca nu ar trebui sa-ti mai faci planuri ...
sunt cateva chestii generale .. dar totusi depinde si de persoana.
incearca sa te prinzi ce-i place mai mult:
uite un mod....
ai observat cum se regleaza respiratia prietenei tale in ...
Re: Pastila de dupa din 17 apr 2006 20:12 de christian
aaaaa .. in perioada ce urmeaza.. ai grija cu protejatul cand o sa mai ai un contact sexual!!(cel putin pana la urmatoarea menstruatie) organismul tau a fost dereglat de hormonii din postinor si de ex perioada de fertilitate nu o mai poti ocoli pt ...
Re: Re: Re: S-a ingrasat! din 17 apr 2006 19:24 de xxx
Nekunoscuto ce ai zice ca odata ce partenerul tau te-a cucerit,sa nu isi mai taie unghiile,sa nu se mai spele pe dinti,sa nu isi mai taie parul,sa nu se mai spele etc?
Ai sta cu el si nu ai comenta nimica pt ca il iubesti nu?
Eu nu am zis ca o sa ...
Ce le place cel mai mult fetelor? din 17 apr 2006 17:22 de Florin
:unsure:As vrea sa stiu de la o fata ce ii place sa-i fac in materie de sexpe pasi daca se poate!
Exemplu:
pas1 sa o dezbrac
pas2sa o masezpeste tot
pas 3sa o sarut etc
As vrea 20 pasi de la o fata.
Re: prietenii din 17 apr 2006 15:40 de bluemoon
Eu nu vad unde e problema?! O zi are 24 de ore deci cred ca este timp pt toate. Am vazut mai sus ca nu se intalneste cu ei zilnic asa ca timpul alocat lor devine si mai putzin. Totul consta in modul in care va gestionatzi timpul. Cand e cu tine, e ...
Re: Re: S-a ingrasat! din 17 apr 2006 15:32 de bluemoon
Aici imi permit sa nu fiu de acord. Nu cred ca e dovada de egoism din partea lui. De ce atunci cand avem o relatie serioasa tindem sa mai neglijam anumite aspecte. Oricat de mult iubesti un om totusi nu iti e indiferent daca e ingrijit sau nu. Eu ...
Re: Pastila de dupa din 17 apr 2006 14:10 de christian
pentru ca si prietena mea a trait aceeasi experienta.. si pt ca pentru ca a fost o situatie stresanta ..m-am documentat..
o sa-ti povestesc cum a stat treaba in cazul ei .. si ce am mai aflat eu..
in primul rand:
1. este normal sa vina la cateva ...
Pagina 2631 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||