Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in omul

din 20 apr 2006 03:57 de baxxu

dac.p""a lui are ochi si pasarica ta are aripi,,,puneti-va dar veti regreta.nu ti-e deajuns ce ai ca doar nu sunteti trasi din maimuta,ca sa va faceti de cap.apropos de maimuta,ala tartor:si-o suge singur.

Re: Re: Re: pt barbati

din 20 apr 2006 03:46 de baxxu

ti s-a antamplat?daca mi s-ar antampla ,,as refuza.depinde daca prietena ta este sincera cu tine.daca este si tu ar trebui sa fii la fel adic:"sa nu te f""i cu dezbracata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele ca

din 20 apr 2006 03:35 de baxxu

ma,lasa-l si mai ancearca dupa studentie daca spui ca va cunoasteti de 4 ani.,ancearca doar asa.

Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 20 apr 2006 01:30 de ExoticDream

Daca renuntam la ideea de sentiment si lasam sexul sa fie o simpla manifestare a dorintei, a instinctelor, ce ne mai desparte oare de animale?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: pt barbati

din 20 apr 2006 01:21 de ExoticDream

Tu meriti ca iubita ta sa-ti semene! E OK daca si ea te inseala pe tine pentru ca nu rezista. Iubiti-va cu spor! :devil::devil::devil:

Re: pt barbati

din 20 apr 2006 01:19 de ExoticDream

O iubesti mult si totusi iti pui aceasta intrebare?!? Ciudat.... Ar trebui sa-ti dai singur raspunsul: NU, chiar daca vei fi asaltat de sute de femei goale! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: prietenii

din 20 apr 2006 01:13 de ExoticDream

Ar trebui sa aprecieze, insa in nici un caz sa nu-i ceara sa renunte de tot la anturaj! El nu trebuie sa accepte! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: prietenii

din 20 apr 2006 01:11 de ExoticDream

La teatru, la opera, la film?!? Ar fi... extraordinar daca s-ar intampla asa, dar n-am prea auzit! Cu semintele nu stiu cum e, dar la bere, fotbal si jocuri pe computer le cam place sa stea ore in sir! De acord ca fiecare trebuie sa-si ...

intrebare

din 20 apr 2006 00:07 de Mona

Cand este indicat sa faci prima data sex?in timpul menstruatiei sau inainte. Este vreo problema daca se produce dezvirginarea inainte cu 1 zi -2 inainte de ciclu?

Re: Re: Nu are orgasm:((

din 19 apr 2006 22:29 de tomcat

io daca nu beau alcool inainte sa fac sex sint mortal...dar daca beau....sint si mai rau...hihihi

Re: Re: blow job?

din 19 apr 2006 22:27 de tomcat

nu trebuie sa faceti ce va place voua...trebuie sa faceti ce ne place noua.... iar pt mine o fata care nu-mi face sex oral nu exista....nici nu se pune problema sa nu faca....iar daca ma lasa sa-mi dau drumu pe fata ei e si mai bine...iar daca se ...

Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in omul

din 19 apr 2006 19:16 de bruneta

eu am avut si nu e chiar asa mare smecherie.

Re: Re: prietenii

din 19 apr 2006 13:36 de valentine

Si crezi ca daca o sa o lase mai moale cu prietenii,fata ar aprecia? Stii sunt cazuri in care renunta baiatul aproape de tot la "anturaj" si degeaba...:/

Re: Re: prietenii

din 19 apr 2006 13:00 de Swann

De ce esti asa de limitata? poate ca merge cu prietenii la teatru, la opera, la film..poate se intalnesc sa discute lucruri importante, se simt bine impreuna si le face placere sa se vada des...sau crezi ca toti baieti cand se intalnesc mananca ...

Re: pt barbati

din 19 apr 2006 10:42 de moshu

Nu o insel fac doar sex,o insel pe cea de langa mine ca in imaginatie as avea-o doar pe iubita mea.

Re: Re: S-a ingrasat!

din 19 apr 2006 10:29 de moshu

Ai mare dreptate,noua barbatilor ne place, ca de altfel si femeilor,sa avem in preajma noastra,patenere fromoase,dar daca ne pasa de ele nu asa punem problema.De la "cateva kg in plus" la "vaca"e o diferenta mare atat din ...

Re: Ce boli se transmit prin sex oral ?

din 19 apr 2006 10:29 de Nekunoskuta

Orice BTS daca exista rani bucale prin care sangele ia contact cu alte fluide corporale, bineinteles in cazul in care unul din parteneri e bolnav. Dar astfel de cazuri sunt foarte rare.

De ce se indragostesc barbatii de femei proaste?

din 19 apr 2006 10:28 de MachoMan

Prietenul meu cel mai bun e topit dupa o femeie care nu are nici o zecime din inteligenta lui. L-am intrebat daca e vorba de atractie sexuala, dar mi-a spus ca nu, il fascineaza feminitatea ei! Cu alte cuvinte, femeia nu este nici desteapta, nici ...

Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 19 apr 2006 10:14 de moshu

Foarte de acord cu tine.De ce mereu punem conditii numai fetelor?Baietii paca asteapta marea iubire ca sa inceapa viata sexuala? O incep atunci cand doresc.Este o situatie fericita cand sexul este insotit de dragoste,dar,mai exista si ...

Re: S-a ingrasat!

din 19 apr 2006 01:34 de ExoticDream

Nu trebuie sa slabesti pentru un eveniment, ci daca nu te mai simti bine in pielea ta, cum se spune. Deocamdata, se pare ca fata nu are probleme cu propria imagine si de aceea va percepe dorinta ta ca pe o jignire. Oricat de subtil ai fi, daca e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2630 din 3732
«   1 ... 2627   2628   2629   2630   2631   2632   2633 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare