Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pls, un sfat urgent din 26 apr 2006 01:45 de ExoticDream
Nu, n-ai scris bine, erau glandele bulbouretrale ale lui nenea Cooper.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioa din 26 apr 2006 01:44 de ExoticDream
Aha, hai ca m-am prins cum e cu fata devenita femeie peste noapte (se poate si peste zi, peste ora, peste 10 minute), dar tu chiar crezi ca aia doi s-au intalnit acolo sa slabeasca?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital? din 26 apr 2006 01:37 de baxxu
belea.ami pare rau pentru tine.asta nu anseamna ca nu te mai poti bucura de viata.succes.
Re: Vreau un raspuns! Macar unul... din 26 apr 2006 01:37 de ExoticDream
Hai sa ne lamurim. Acesta nu este un site traditional in care userii intreaba si medicii/psihologii raspund, astfel de informatii necesita plata unei sume de bani, lucru care nu este la indemana tuturor, de aceea s-a optat pentru o formula ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 26 apr 2006 01:28 de baxxu
vroia sa ajunga femeie peste noapte sau ajungea femeie peste noapte daca era virgina si o hatana baiatul.ce e asa greu.si cu silueta,sexul slabeste sau te mentine an forma daca nu esti gras sau grasa.nu la toti e valabil.
Re: Pls, un sfat urgent din 26 apr 2006 01:18 de baxxu
glandele lui coopwer(nu stiu daca e scris bine)secreta o substanta albicioasa imediat dupa erectie care poate contine spermatozoizi dupa un contact sexual anterior.sansele sunt f.mici an cazul tau,ca ea sa ramana ansarcinata.
Re: da............ din 26 apr 2006 00:53 de ExoticDream
Uite asa se intampla daca va jucati de-a adultii la 13-15 ani! Daca vrei sa mai ramai cu o umbra de respect fata de tine, da-i papucii urgent, esti prea mica pentru sex, plus ca nu esti ultima femeiusca adunata de pe drumuri ca sa te santajeze un ...
Re: Nu stiu de ce ma bag in seama dar... din 26 apr 2006 00:44 de baxxu
dar ce mai ,alta munca nu este?pai sa faca bani daca are nevoie, nu din futai.anseamna ca e lenesa,ca nu-i place munca.sau dai vina pe soarta!!!
Vreau un r din 26 apr 2006 00:24 de baxxu
pentru manuella .daca nu dispari ,ai sa vezi!!!nu-ti convine ce e aci?,du-te cu iubirea ta unde vrei si lasa-ne.te dai rotunda ca ai gasit dragostea probabil visata si acu ati merge mintea sa pui antrebari de nimic.nu toti sunt ca tine.cred ca esti ...
Re: da............ din 26 apr 2006 00:15 de baxxu
sa-mi spui daca l-ai parasit.sa nu te puna ala cu coarne sa mai stai cu el.mama ,ami vine sa-l iau la bataie daca al vad!!!
Re: SEX ANAL din 25 apr 2006 21:50 de maeka
inainte trebuie facuta clisma, ai nevoie de prezervativ, lubrifiant si multa incredere.intreab-o pe prietena ta despre asta pt ca s-ar putea sa fie impotriva principiilor ei si bineinteles sa nu accepte.iar daca accepta, asigura-te ca se simte foarte ...
Re: da............ din 25 apr 2006 21:43 de maeka
daca ti-a spus sa daca nu faci sex cu el, te paraseste, inseamna ca numai de asta sta cu tine. nu fa pasul asta pentru ca o sa regreti amarnic.la 13 ani esti un copil si nu ai sa intelegi nimic, plus ca o sa ramai cu o sila dupa..nu te lasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu din 25 apr 2006 19:34 de Emanuella
Sa inteleg ca raspunsurile tale sunt competente?? Copii pot lua decizii mature??!! Si vorbeai despre batutzi in cap..Cand ramai fara raspuns,de regula incepi sa jignesti?? Sau ai facut o exceptie?:rolleyes: Nu cred ca era cazul.Pentru ca nu sunt de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! din 25 apr 2006 18:42 de bluemoon
Wow :o Si ma intreb cum de ajung copiii din ziua de azi atat de batutzi in cap. Intr-o lume in care sex-ul e prezent peste tot prefer ca un copil sa stie despre ce e vorba si nu sa faca tampenii doar din curiozitate. La 11 si cateva luni am avut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu din 25 apr 2006 18:32 de Emanuella
Ti-am spus,daca are 13 ani,foarte bine,nu stie sa sarute..si mai bine...ce sa faca...sa astepte,pana ajunge la o varsta potrivita pentru a intelege ce implica un sarut,o relatie.Cat despre sfaturi..suna cam asa..'Nu-i spune..nu o sa-si dea seama! ...
Re: cine ma ajuta? din 25 apr 2006 18:17 de ExoticDream
Cred ca cei de la 911 au leac pentru problema ta. Eu zic sa renunti la idee si inchid subiectul pentru ca nu stiu daca userilor nostri le plac portocalele.
:ninja::ninja::ninja:
Re: cine ma ajuta? din 25 apr 2006 18:06 de
ce vrei tu sa faci e ilegal si nu stiu de ce ai ales acest forum pentru documentare.daca vrei sa-l adormi si sa faci sex cu el mai zic sa apelezi la acest forum dar asa...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 25 apr 2006 17:59 de ExoticDream
Nu este deloc clar ce spui, o virgina nu cred ca-si doreste o femeie peste noapte (cu exceptia cazului in care are orientari sexuale de alta natura). Da, a fost sex cu premeditare, dar poate ne explici cum se leaga asta de... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioa din 25 apr 2006 17:56 de ExoticDream
Daca pe mine ma intrebi, te inseli, nu sunt nici fata, nici baiatul, insa este adevarat ca el (baiatul) mi-a povestit dilema in care se afla. Experimentul a decurs asa cum v-am povestit, adica... naspa.
:/:/:/
Re: : fantezii sexuale in scoal din 25 apr 2006 17:50 de ExoticDream
Prin definitie, fantezia este fictiune, imaginatie, inventie, inchipuire, nascocire, plasmuire, scorneala, partea cu realizarea este alta poveste!
:cat::cat::cat:
Pagina 2625 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||