Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: da............

din 26 apr 2006 20:58 de David21

Gandeste-te ca o sa ramai singurica daca il parasesti!!!!:unsure:..deci iti mai ramane o singura varianta...:love:...:lol:

Re: Re: da............

din 26 apr 2006 20:41 de David21

Ce ai ma..? Esti isteric ?:wacko::mellow:

Re:

din 26 apr 2006 20:38 de David21

Nu pierzi nimic daca incerci, macar atat...:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 26 apr 2006 20:18 de David21

Pai, daca are tipu' un corp de gimnast, e foarte posibil sa-si fi facut un auto blow job..:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

din 26 apr 2006 20:14 de David21

:flowers:...very smart..!:flowers: Cat despre emanuella sau cum dreac' ii zice, incearca sa o ignori!!!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 26 apr 2006 20:09 de LonelyGirl

Lol! Tu esti baiat.De unde stii ce gust are?Nu-mi zi ca ai gustat...:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un r

din 26 apr 2006 19:22 de bluemoon

Daca aveai putintica rabdare sa citesti ce am scris nu cred ca mai aveai aceeasi parere. Nu ma cred nici centrul universului si sunt in stare sa accept pareri diverse poate chiar contradictorii asta cu conditia sa fie bine argumentate. Dar pana in ...

din 26 apr 2006 16:33 de ExoticDream

Nu, merci, cu hidrogenul gasit pe traseu risc sa capata arsuri groaznice de la acidul clorhidric rezultat! Apa de clor e inalbitor relativ inofensiv, dar cand clorul reactioneaza cu materia organica se formeaza trihalometanii (unul dintre acestia ...

Re:

din 26 apr 2006 16:17 de Nekunoskuta

Anticonceptionalele nu ingrasa. Iti imprima doar o pofta mai mare de mancare si daca nu te controlezi te poti ingrasa. Lucrurile stau altfel daca ai probleme hormonale, de aceea e bine sa consulti un medic care sa ti le prescrie dupa o serie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un r

din 26 apr 2006 16:10 de Nekunoskuta

Si el de unde a invatat? ;) Daca tu ramani doar in baza cunostintelor "predate" de el ce faci? Cand se instaleaza monotonia pe plan sexual nu intri si tu pe net sau intr-o biblioteca sa cauti niste pozitii noi, idei de nopti romantice? ...

din 26 apr 2006 15:49 de Nekunoskuta

De unde stii ce gust are clorul? :blink: Aaaaaa...daca sperma ta are gust de clor ai grija la alimentatie, consulta un medic si intre timp stange-o intr-o sticla si foloseste-o la albituri :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 apr 2006 15:45 de pocahontas

Si daca ea suporta usor faptul ca te stie in compania mai multor fete, in timp ce tu nu te impaci cu ideea asta in ceea ce o priveste, atunci poti sa te gandesti la o posibila problema . :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 apr 2006 15:40 de pocahontas

Daca vrea sa iasa cu un grup de prieteni, adica mai multi baieti, nu vad cum s-ar putea intampla ceva rau, adica ar lipsi intimitatea de care au nevoie doua persoane ptr a incepe ceva. Parerea mea este ca ea vrea sa vada reactia ta, daca esti gelos, ...

Re: **

din 26 apr 2006 14:14 de tomcat

te uiti si actionezi... fundurile straine nu stii niciodata ce ascund...:ok:(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 26 apr 2006 14:06 de tomcat

ca de clor asa.....dar nu muriti daca o inghititi....si io le iubesc pe fetele care inghit.... Deci...URA PT FETELE CARE INGHIT!!!!!

Re: Re: Re: am o durere de testicol

din 26 apr 2006 13:49 de Ray

Cred ca ar trebui sa consulti un urolog.Oricum trebuie ca tu sa observi daca s-a marit de volum,decand s-a marit de volum, cand doare,in ced imprejurari..cel mai bine este sa discuti cu un urolor;personal te-as sfatui sa-ti cumperi lenjerie intima ...

Re: Re: Re: c se poate intampla????

din 26 apr 2006 13:34 de Ray

Ce naiba, ca doar nu ramane insarcinata din orice prostie.Si eu am avut astfel de framantari,daca dupa 7 zile testul de sarcina arata NEGATIV, se pare ca ai scapat.Nu te bucura in sa daca el arta negativ a doua zi.

Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 26 apr 2006 04:16 de SORIN28

Normal ca nu ai sa ii spui de la prima intalnire "Buna, eu sunt Maria si am herpes genital", ce naiba, ca fuge ala de sare asfaltu in urma lui sau faci cum crezi tu ca e mai bine. Eu parca am citit ca se trateaza, trece in cam 14zile, ...

Re: Re: c se poate intampla????

din 26 apr 2006 02:24 de baxxu

io nu cred ca va ramanea ansarcinata. mai stiu ca ramane ansarcinata daca sperma ajunge an colul uterin si este fecundat un ovul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v

din 26 apr 2006 01:47 de baxxu

ma tu esti pocait!!!hai ca ai spus bine,nu tot dar a mers.nu crezi ca unele persoane an situatia an care au ajuns ,nu l-i se mai poate face nimic,nici un ajutor?doar ajutorul acela,sa -i dai vant sa cada mai adanc an prapastie.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2624 din 3732
«   1 ... 2621   2622   2623   2624   2625   2626   2627 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare